• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

tabıkı gelmezsın buraya demı sekerım nasılsa sen zayıfladın bızlemı uğrascan bızım dertlerımızımı dınlıcen ah canım senı sevıyoruz ve unutmayacağz senıde herzaman burda görmek ısterız

Askolsun canim inan bana yillarda gecse ben düzenli olarak buraya girip göz atacagim :)

Hatta resim güncelleme :40:

$328828_3313686000392_1215446002_33543887_1630631770_o.jpg

canım ben dun tartıldım ve bes kılo daha vermısım ve boylece ıkı ayda toplam on klıo verdım saka gıbı gelıyo valla olcak galıba bende zayıflıcm boyle gıderse

Kepek ekmeği hayatıma katalı bayağı oldu ama bir şey değişti mi hayır!Çünkü onu da bolcana yiyorum.Kurabiye canavarı gibiyim..:)su için diyorsun sürekli sonra işin yoksa tuvalete git dur.On dakikada bir gitmek ne kadar sinir bozucu biliyor musun..Millet seni gidip gelirken görüp ne düşünür o da cabası..Haa en kötüsü gece gelince ne olacak uykum bölünecek..İki bardak çay içiyorum 5 kez tuvalete gidiyorum..Sinirim bozuluyor..Kalkınca içilebilir öğlen 3 te bırakmam lazım ki gece gitmeyeyim!:52::53::33::26:

boyun kaç cm canım bende boyum 1.78 8 aylık bebeğim var acil kilo vermem gerek şuan 110 kiloyum :56: ama yemek yemeyi çok seviyorum bir türlü rejime başlayamıyorum puzurtesi başlayıp salı bozanlardanım rejimi:)

Kepek ekmeği hayatıma katalı bayağı oldu ama bir şey değişti mi hayır!Çünkü onu da bolcana yiyorum.Kurabiye canavarı gibiyim..:)su için diyorsun sürekli sonra işin yoksa tuvalete git dur.On dakikada bir gitmek ne kadar sinir bozucu biliyor musun..Millet seni gidip gelirken görüp ne düşünür o da cabası..Haa en kötüsü gece gelince ne olacak uykum bölünecek..İki bardak çay içiyorum 5 kez tuvalete gidiyorum..Sinirim bozuluyor..Kalkınca içilebilir öğlen 3 te bırakmam lazım ki gece gitmeyeyim!:52::53::33::26:

Evet zirt pirt tualete gitmek zorunda kalmak biraz gicik oluyor ama Zayiflamakda okadar kolay is degil napalim gülü seven dikenine katlanir. Hatta istedigin kadar kepek ekmegide ye ama yeterki günlük sporunu yap ve aksam 17 den sonra agizini kapat. O bile yeterli.

boyun kaç cm canım bende boyum 1.78 8 aylık bebeğim var acil kilo vermem gerek şuan 110 kiloyum :56: ama yemek yemeyi çok seviyorum bir türlü rejime başlayamıyorum puzurtesi başlayıp salı bozanlardanım rejimi:)

Senin boyun bayagi varmis canim ben hemen hemen 165 olmaliyim, 165 den birkac santim fazla olmasi lazim. Yemek yemeyi bende cok seviyorum, ozaman yemegini ye ama ölcülü ye, sporunuda yap. Aksam yemegi kesmediginiz zaman isterseniz hergün saatlerce spor yapin hicbir ise yaramiyor maalesef. Son aylarda ben bunu farkettim. Simdi aksam yemeklerini yine kesmeyi düsünüyorum artik.

gerçekten tipin değişmiş bambaşka biri olmuşsun ya. kilo vermek cidden bu kadar mı değiştiriyor insanı. inanılmaz. tebrik ederim seni toplamda 50 kiloyu kaç ayda verdin sen. günde kaç saat spor yaptın?

günde yarim saat ile basladim, sonra bir ara 2 saat 20 dakikaya filan ciktim, suanda günde birbucuk saat yapiyorum ve kendimi enerjili hissettigim günlerde 2 saate cikabiliyorum. 50 kiloyu tam olarak 2011 Subat ayindan 2011 Ekim ayina kadar verdim. Ekim ayindan beri ne ileri ne geri gittigim var oldugum yerde sayiyorum yani.

Spor hala yapmaktayim ama yediklerime dikkat edemiyorum artik onun icin oldugum yerde sayiyorum ama olsun bunada sükür, ben kendimi suan oldugum gibi begeniyorum. Daha önemlisi baskalarida begeniyor :)

inanılmaz derecede harika kilo vermişsin, süper cillop bir hatun olmuşsun arkadaşım tebrik ederim 20 -30 kiloları hep duyduk ama maşallah rekoru kırdın galiba ve birçok güvenini yitirmiş kilolu kadınada örnek oldun sadece kilo vermek değil kazandıkların.

Tebrik ediyorum canım seni :16:

Bende senin başladığın kilolarda başladım ben de bir ara 135 kiloydum boyum 1.73 şuan 109 gibi bir rakamdayım ama sen maşallah hızlı vermişsin ben yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum ancak verdiğim kilo bu kadar :25: Tabiii bu 2 senenin 1 senesini rejim ve spor yapmadan geçirdiğimi gözardı edemem :27: Ama artık ben de 50 kilo verdim demek istiyorum ideal kilom 75 miş vermem gereken 35 kilom var :25: inşallah ben de birgün burada başarı öykümü paylaşıyor olabilirim.

Çooook tebrik ederim inşallah istediğin sonuca ulaşır ve orda sabitlenirsin :16:

Tatlim seni tebrik ederim, insanin istedigi zaman azimle neler yapabileceginin iyi bir örnegisin. Uzun süre kilolu dolasan ve kendi cabasiyla baya büyük kilolar veren ben, bunun nasil bir duygu oldugunu gayet iyi bilirim. İcimizdeki zayif insani yani :) Tüm yazilari okuyamadim, ne kadar zamanda verdin 50 kiloyu 5 ay dami ?​

vay canına harikasın chocolate! 52 kilo! nerdeyse bir ben! :)
benim yalnızca bi 10 kilo vermem gerek. çok zayıf olursun diyorsan boyum 1.50 :)) tabii 10 şart değil hangi kiloda aynı anda hem sağlıklı hem de güzel hissedersem onda duracağım.
ben de spor konusunda üşengecim. 10 kilo hiç birşey değil belki ama yola koyulmayan biri için ha 10 ha 50 kilo hiç farketmiyor. tabii esas maksat sağlıklı bir düzene geçmekse.
aslında küçük bir sır vereyim. 2.5 ay kadar bir süreye ihtiyacım var biraz değişip birilerinin karşısına farklı biri olarak çıkmak isterdim. kalp ağrısı meselesi...
neyse fazla uzattım. tebrik etmek istemiştim sadece. ben dahil birçok güzel bayana ilham kaynağı oluyorsun! :)

slm 1 hafta oldu ben buraya uye olali bende zayiflamak istiyorum 15 gundur diyet yapiyorum chocolate super olmusun insallah bizde burda basari oykumuzu yazariz zammanla bende dikkat ediyom yediklerime ne yersem yaziyorum bir deftere abur cubur biraktim 83 kg 60 olmak istiyorum yuruyuse baslamistim1 saat amam topuk tikenim var ev islerini bille zor yapiyorum sport yapamiyom bunada cok uzuluyorum sade rejimle nasil gitcek bu kilolar ustelik tiroid az calisiyorilac kulaniyorum bakalim ne olcak resimlerin super chocolate kilo insani yasindan cokk cook ustu gosteriyor

günde yarim saat ile basladim, sonra bir ara 2 saat 20 dakikaya filan ciktim, suanda günde birbucuk saat yapiyorum ve kendimi enerjili hissettigim günlerde 2 saate cikabiliyorum. 50 kiloyu tam olarak 2011 Subat ayindan 2011 Ekim ayina kadar verdim. Ekim ayindan beri ne ileri ne geri gittigim var oldugum yerde sayiyorum yani.

Spor hala yapmaktayim ama yediklerime dikkat edemiyorum artik onun icin oldugum yerde sayiyorum ama olsun bunada sükür, ben kendimi suan oldugum gibi begeniyorum. Daha önemlisi baskalarida begeniyor :)

süper demekki artık kilo da oturdu. gercekten tebrik ederim. umarım ben de senin başarına yaklaşabilirim

öncelikle HELAL OLSUN SANA..
derimiz bir elbise gibi olduğu için içindeki küçüldüğü
zaman sarkma oluyor sporla desteklenmesi gerekiyor ama özellikle fazla kilo verildiyse cerrahi müdahale yaptıranlar var
SEN NE YAPTIN SARKMA OLMADI MI?ÇOK MERAK EDİYORUM..bende şimdiye kadar 15 kilo verdim spor yok etim yumuşacık oldu..daha 10 kg vermem lazım nasıl olurum bilmiyorum..

uzun zamandır hiç bukadar etkilenmemiştim bir zayıflama hikayesinden hikaye değil gerçek ozaman şöyle diyelim zayıflama gerçeğinden...

Back