• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolate'nin Başarı Öyküsü 52 Kilo Verdi

Owww nekadar sevindim canim resimlerini göstersene merak ettim degisimi. 15 kilo az degil vermesinin nekadar zor oldugunu iyi biliriz. Tebrikler canim bu senin basarin sonucuyla gurur duyabilirsin

slm canım sana bişe sorucam ben günlük 2 saat yürüyorum yediklerime çok dikkat ediyorum kilo veremiyorum acaba birden gidermi 2 3 kilo hiç başına geldimi böyle birşey

Karin ve gögüs bölgemde cok az sarkma oldu ama rahatsiz edici boyutta degil. Diyete baslarkan internette arastirmistim ve gördügüm resimler beni cok korkutmustu. Hic öyle olmadi sükür. Sporunmu faydasi oldu yoksa neden bilmiyorum. Ancak cerrahi müdahaleyi yinede düsünüyorum gögüslerime onlari oldum olasi begenmiyordum cünki. Kilo alip vermeden öncede biraz sarkiklardi biraz büyük olduklari icin. Onun disinda vücudumda hicbir hasar yok.

bende internet de araştırma yapmış ve sarkanları görünce korkmuştım, seni okuyunca sevindim sen diyorsun ki sporla sarkma olmuyor buna sevindim :)morel oldu bana

Son düzenleme:
chocolate valla çok güzel olmuşsunuz. konuyla alakalı değil ama birşey dikkatimi çekti saçlarınız düzken daha genç ve güzel görünüyorsunuz. dalgalar bukleler size pek yakışmıyor gibi geldi..

canım benım bu kılo verme maratonumda sende yanımda olduğun ıcın cok tesekurler ve su anda artık bende sabahları tartıya cıktığımda 67 aksam cıktığımda 68 bucuk falanda oluyo ama yınede ben 6 rakamları gorduğum ıcın ınanılmaz mutluyum ve gercekten kkadınlalr kulubune ve canım sızler basta olmak uzere cok tesekur edıyorum su anda artık yenıden doğmus gıbı hıssedıyorum ve ınanılmaz derecede mutluyum ve uc kılo daha verırsem bence tam ıdael kıloma ulascam ınsallah ve en kısa zamanda bende yenı ve eskı olak uzere ıkı boy resımlerımı yuklucem canım benım cok ıyısın guzel sozlerın ıcın cok sağol

chocolate valla çok güzel olmuşsunuz. konuyla alakalı değil ama birşey dikkatimi çekti saçlarınız düzken daha genç ve güzel görünüyorsunuz. dalgalar bukleler size pek yakışmıyor gibi geldi..

Canim evet konuyla ilgisi yok ama fikrini söylemenden cok memun oldum :) Insanlarin fikirlerini öneme alirim. Bende genelde düz kullaniyorum zaten bilgin icin tesekkürler :16:

slm canım sana bişe sorucam ben günlük 2 saat yürüyorum yediklerime çok dikkat ediyorum kilo veremiyorum acaba birden gidermi 2 3 kilo hiç başına geldimi böyle birşey

Canim bende zayiflarken sürekli kilo vermemin durdugu zamanlar oldu tabiiki. Bu cok normal. Belkide cok az yediginden kaynaklanabilir. Birkac gün normal yemeyi dene sonra tekrar azalt. Vücudun kendini korumak icin Metabolizmayi cok yavaslatiyor bir süre sonra. ama diyet yaparken coook normal bunlar.

canım benım bu kılo verme maratonumda sende yanımda olduğun ıcın cok tesekurler ve su anda artık bende sabahları tartıya cıktığımda 67 aksam cıktığımda 68 bucuk falanda oluyo ama yınede ben 6 rakamları gorduğum ıcın ınanılmaz mutluyum ve gercekten kkadınlalr kulubune ve canım sızler basta olmak uzere cok tesekur edıyorum su anda artık yenıden doğmus gıbı hıssedıyorum ve ınanılmaz derecede mutluyum ve uc kılo daha verırsem bence tam ıdael kıloma ulascam ınsallah ve en kısa zamanda bende yenı ve eskı olak uzere ıkı boy resımlerımı yuklucem canım benım cok ıyısın guzel sozlerın ıcın cok sağol

Nasil sevindim bilemezsin hayatim ama resimlerini sabirsizlikla bekliyorum. benim elimden gelse herkeze tek tek yardim etmek istiyorum cünki o hisleri cok iyi biliyorum ben. Bikmadan usanmadan sorulari cevapliyorum yardim etmeye calisiyorum. Basarin ile gurur duymalisin canim

ah canım ahh ne kadar güzel olmuşsun tebrik ediyorumm....büyük başarıı,, darısııı banaa.. umarımm bende halledrim .. şu an kaç kilosunn....bende 172 boy 105 kiloyum.. örnek menü verebilirmisin?

Canim mesela sabahlari isyerinde kepek ekmekle ton baligi yiyorum icinde salatalik maydonoz marol ve biraz yumurta ile. Gördügün gibi keyfini cikararak verdim, öyle bir kirbit kutusu peynirle filan ugrasmadim, ugrassaydim 8 ay dayanamazdim cünki! Diyet kendine eziyet etmek yemegi terk etmek degildir. Yeme aliskanliginizi bir ömür boyu degistirmektir.

Sekerden cikolatadan abur cuburu hayatinizdan cikarip aksam 17 den sonra hicbirsey yemedikden sonra basarmamaniz imkansiz.

pei eliptikle zayıfladım diyorsun bende voit AT-300 almayı düşünüyorum seninkiyle özellikleri nasıl bakarmısın lütfen işe yarar mı bu alet iyi birşey almak istiyorum faydasını görmek istiyorum .çünkü 15 gün yediklerime çok dikkat ediyorum ama sadece 1.5 kilo vedim .eksik birşeyler var oda spor sanırım .ama pes etmeyeceğim

canim gec yazdigim cevap icin özür dilerim öncelikle. Mutlaka ise yarar ama ben herzaman crosstraineryi tercih ettim. Karin haric bütün vücuda ulastigi icin. Karin icinde mekik cekiyordum. Ama bu demek olmuyorki tek ise yarayan crosstrainer. Kosu bandida iyi ise yariyor. ama önemli olan sonuc itibari ile hareket etmen.

canım benım her yazdığın sozler benım ıcın cok değerlı ve onlar ıcın cok tesekurler :16::16::16::16::16:ve canım ben yuklucemde uc kılo falan versemde oyle koysam dıyom resımlerı ama cok guzel bır duygu benım yasadıklarım ılk karar verdığimde arkadsım bana bu sıteden ve sızlerın verdıği kılolardan bahsetmıstıkı bu kadar etkılı olcağını tahmın etmemıstım sımdı ıstedğim gıbı tayt badı elbıse her sey gıyıp cıkıyom ve cokta yakısıyo esım le gecen gun yemeğe gıdıyoz ve dısarda bızım mahalledekılerde bu hanım ı yenımı aldın dıyolar ve herkesın dılınde ben varım burası cok buyuk bı yer değil ve herkes bır bırlerını tanıdığı ıcın en cok benım gıden kılolarım herkesın dılınde carsıda pazarda kımı gorsem nasılsın demeden nasıl zayıfladın dıyolar ve ınsanlara bende soyle yaptım falan demek bıle ayrı bı guzel cok mutluyum ve ınsalllah bır daha asla kılo almam yenı bır ben olarak yasıyorum artık cok tesekurler arkadslarım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benım cok uğrastım ama cok zor geldı bana yapamamadım ama profılde resmım var artık cok ısterdım eskıyıde koymayı ama hedefıme tam ulasınca koycam eskı ve yenı dıye sen ıstedığin ıcın koydum ve merak eden arkaslarda bakabılır ben 86 kıloluk uc katmandan olusan ve kocaman gobeği olan bır bayandım ve artık değilim amma daha cok spor yapıp bes kılo vermeyı daha ıstıyom nasıl bulduğunuda yazarsan sevınırım :21::21::21::21::21::21::21:

öncelikle seni tebrik ediyorum hani derler ya helal olsun gerçektende helal olsun.çok büyük bir yol kat etmişsin.Bende bir yola çıktım kk da okuduğum yazılar gördüğüm resimler beni de çok güzel motive ediyor.Başlangıç kilon benim başlangıç kilomla aynı hani resmimi koysam ondada bir fark yok denilebilir.inşaaallllh 3 beş ay sonra ki koyacağım resimler arasındada fark olmaz.Hayatla ve insanlarla savaşmanın nasıl zor olduğunu sende benim kadar iyi biliyosun (şuan unuttuğunu sanmıyorum )o yüzden bu yolda psikolojik desteğini istiyorum.ben biraz anlatayım naptığımı 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenyorum.sadece sabahları 2 dilim ekmeğim ve kahvaltılıklar var . ara öğünlerde meyve yada diyet bisküvi öğle ve akşam yemeklerinde yoğut salata sebze yada beyaz et az olmak şartıyla haftada 3 kez 45 er dakika spor salonuna gidiyorum(45 dakikadan fazlası dokturum tarafından yasaklandı )şuana kadar 9 kilo verdm ekstra bir yöntemin varmı

Ne diyeceğimi bilmiyorum tek kelimeyle süper olmuşsun. Vallahi azmine iradene hayran kaldım tebrik ederim seni :34: fıstık olmuşsun resmen insanın kendiyle barışık olması gerçekten güzel bişey umarım verdiğin kiloların 1 kilosunu bile geri almassın :49:

tebrik ederim. gerçekten çok çok büyük başarı. resmen 2 farklı insan görüyorum foto.larda. :nazar:
gayet güzel hoş bir bayan olmuşsunuz...bana acayip bir motivasyon oldunuz inşallah ben de başarıcam ...

...

tebrik ederim. gerçekten çok çok büyük başarı. resmen 2 farklı insan görüyorum foto.larda. :nazar:
gayet güzel hoş bir bayan olmuşsunuz...bana acayip bir motivasyon oldunuz inşallah ben de başarıcam ...

...

Sadece görünüs olarak degil, karakter olarakda cok farkli bir insan oldum. Kilo almadan öncesinden bile cok daha iyi cikariyorum artik hayatin tadini. Sagol canim

öncelikle seni tebrik ediyorum hani derler ya helal olsun gerçektende helal olsun.çok büyük bir yol kat etmişsin.Bende bir yola çıktım kk da okuduğum yazılar gördüğüm resimler beni de çok güzel motive ediyor.Başlangıç kilon benim başlangıç kilomla aynı hani resmimi koysam ondada bir fark yok denilebilir.inşaaallllh 3 beş ay sonra ki koyacağım resimler arasındada fark olmaz.Hayatla ve insanlarla savaşmanın nasıl zor olduğunu sende benim kadar iyi biliyosun (şuan unuttuğunu sanmıyorum )o yüzden bu yolda psikolojik desteğini istiyorum.ben biraz anlatayım naptığımı 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenyorum.sadece sabahları 2 dilim ekmeğim ve kahvaltılıklar var . ara öğünlerde meyve yada diyet bisküvi öğle ve akşam yemeklerinde yoğut salata sebze yada beyaz et az olmak şartıyla haftada 3 kez 45 er dakika spor salonuna gidiyorum(45 dakikadan fazlası dokturum tarafından yasaklandı )şuana kadar 9 kilo verdm ekstra bir yöntemin varmı

Kusura bakma canim mesajini yeni görüyorum eger yardimci olma imkanim varsa büyük bir zevkle yaparim bunu.

Ben suan isteyim aksam sana detayli cevap yazacagim canim.

Back