Size katılamayacağım. Ben yıllardır spor yaparım, bol su içerim ama yine de kilom sabit.bence bunlar hep para tuzağı ben geçde olsa anladım spor yap düzenli yapamıosan 1 saat tempolu yürüyüş ve dengeli sağlıklı beslen ve en önemlisi ekmeği-şekeri ve tuzuda azalttınmı tamam bu iş.ha bide günde 3lt su ben 4 lt içiyorum önceden hiç içmezdim şimdi alıştım . mesala ben güne 1 bardak limonlu -ballı ve elma sirkeli suyla başlıyorum bence sende bunu dene çünki onlar kilo verdirmiyor onları sadece diyet listenin içine vitaminli olduğu için ekle
Az çok herkes hiçbir yiyecegin mucizeler yaratmayacağının farkındadır.Sağlıklı yaşan dediğimiz hayat standartları cok zor.Insanın nefsini tutmasından ziyade hayatını planlaması cok zor oluyor.2 gündür misafirlikteyim.en az 10 kişilik gruplarla.ne kadar yemeyeceksin
Mümkün mü?En masumlarını seçmeye çalısıyorum ama sonuçta çoğu "sağlıksız".
Amansız sarıldığımız chialar,kinoalar vb.leri motivasyon sağlıyor engelli ve zor yolumuzda.
Kolay gelsin.evet,biri olmadan yavaş ilerleniyor.illaki diyet+spor.57 kiloyum 7 kilo fazlam kaldı tabii spor vedüzenli beslenmede buna eşlik ediyor
merhaba benimde 30 kilo vermem gerek.siz nasıl bi diyet yaptırnız yazar mısınız. ve de ne kadar sürede verdiniz kilolarınızıBen doğum sonrası kilolarımı (35 kilo) spor ve diyetle verdim yalnızca 7 kilo fazlam kaldı bilirsiniz son yapışan kiloyu vermek zordur, bu nedenle chia aldım gerçekten tok tutuyor 1.5 kilo 3 günde vermek şaşırtıcı yine üstüne basa basa diyorum diyet ve spor olmadan hiç bişey den mucize beklemeyelim.
Merhaba ben kilolarımı 1 yıl içinde verdim, sağlıklı olanda bu zaten. Çünkü şok diyetler her zaman fazlasıyla kilonuzu geri almanızı sağlıyor. Ben tamamen beslenme düzenimi değiştirdim. Yemeklerimi zeytinyağlı yiyorum şeker,tuz, cafein , gazlı içecek kullanmıyorum sadece haftalık periyotlarla çavdar, tam buğday yada kepekli ekmek kullanıyorum dönüşümlü olarak günde 2 dilim bol su içiyorum zaten bildim bileli bol su içerim ve son olarak evde plates ve spor yapıyorum size bir günlük öğünümü yazayımmerhaba benimde 30 kilo vermem gerek.siz nasıl bi diyet yaptırnız yazar mısınız. ve de ne kadar sürede verdiniz kilolarınızı
anladım aslında bende size onu sölemek istiyorum tamam şu konuda size katılıyorum besleyici bi şey ama zayıflatan bi şey değil inanın buna spor yapıp yemeklerinize dikkat etmelisiniz akşamda bi şeyler yeyin ama bu meyve yiyin mesala 1 kivi mandalina bunlar lif oranı yüksek meyveler yağ yakımında çok faydalılar inan ben 1 haftada 1 kilo verdim bile bu şekildeSize katılamayacağım. Ben yıllardır spor yaparım, bol su içerim ama yine de kilom sabit.
Akşamları nefsime hakim olamıyorum çünkü.
Bu gıdalar bir çeşit bakliyat ve artık ülkemizde de yetiştiriliyor. Üstelik çok ta sağlıklı. Chia'yı kinoa ile birlikte kullanmaya başladım başlayalı akşamları nefsime hakim olabiliyorum.
tebrik ederimHanımlar 2 günde 900gr.düştüm.
Tebrikler canimHanımlar 2 günde 900gr.düştüm.
Yok valla ben yemiyorum. Açım aççAllah ne verdiyse yiyoruz.Mevlam sonumuzu hayır eyleye:))
Yok valla ben yemiyorum. Açım aççAllah ne verdiyse yiyoruz.Mevlam sonumuzu hayır eyleye:))
bende yarin basliyorum istersen motive oluruz.birlikte yola cikalim.. ve bakalim 15 gun sonra kac kilo vercez..ne dersin..Kızlar bende başlamak istiyorum
Ilk birkaç gün tek öğün kullanılıyor galiba sonra iki öğüne çıkıyor 2 y.k. Geçmeyecek sekilde ama aklımı karıştıran kimine 15-20 günde 5 kilo verdirmiş kiminde gram oynamamışkimine de kilo aldırmış
her bünye de farklı etki yapıyor galiba ben yine de şansımı denemek istiyorm moral için de birlikte hareket edebileceğimiz arkadaş arıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?