Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

sırf mesaj yazıp faydalı olmak için üye oldum devam edin arkadaşlar chia tohumuna başta verdirmiyor zannediyordum 3. hafta tam 5 kilo verdirdi bu arada aktardan aldım tohumu aktarcı keten ve kinoa ek olarak verdi hepsini karıştırdım bir kapta.1,5 yemek kaşığı tohumu büyük kase yoğurda koyup yiyorum tatlansın diye biber ve nane koyuyorum

Mesajın ümitlendirdi. Ben marketten almıştım. Ben de yoğurtla tüketiyorum. Bitsin, aktardan alacağım.

75 kiloyum emziriyorum bende bu tohumu almayı düşünüyorum çok kararsızım ...

Kızlar az önce ben de klasik bir market zincirinden chia aldim.Bakalim faydası olacak mi?Kullanamlarin önerilerine ihtiyacim var?Yoksa ben sabah aksam yogurda katarak yiyecegim.Acaba sıvıların icinde bekleterek mi yesem?Hangisi faydali olur?Gercekten bunu kullanarak kilo kaybedenler yardim ederse sevinirim?

Bu arada ben 63.6.Bana eslik eden olursa birbirimizi motive ederek zayiflayabiliriz.

Canm bnmde boy 1.66 kilo 58 59 falan evlendikten sonra göbek yaptım göbek eritmem lazım yayıldım baya çhia aldım bende geçenlerde diyete başlıyacam ekmeği sadece kahvaltıda biraz yiyorum başka tüketmiyorum yalnız aşırı çikolata pasta tüketiyorum neyse chia tohumunu yoğurtun içine karıştırıyorum içine salatalık doğruyorum birde form bisküvisi parçalayıp arıyorum içine istersem acı biber de ekliyorum lezzetli oluyo tabi boool boool su tüketiyorum üç litreden fazladır içtiğim su on gün falan böle yaptım farkı oldu ama sonra saldım yine şimdi tekrar başlayacm buradan yazarım birde nurselin evinde çıkmıştı ananas suyunun içine chia koymuşlardı ama tam hatırlayamıyorum bi araştır istersen

merhaba kızlar bende başlıyıcam heyhat beraber başlayabiliriz istersen :)

Selam kızlar ben de yarın başlıyorum sabah tartılırım sanırım 67-68 lerdeyim, boyum 173 gelişmeleri yazarım

Ayyy ben evde egzersizlere başladım bugün bacaklarım nasıl hamlamış. 75.7 bakalım ne kadar vereceğim. Herkese bu zorlu görevde başarılar diliyorum.

Teşekkürler canim.10gündeki fark ne kadardi.nasil tüketmeyi düsünüyorsun.günde kac kez ve miktari.cok mu sordum ne

ben 3-4 gündür kullanıyorum.1 su bardağı yağsız süte bir çorba kaşığı yualaf ezmesi, 1 tatlı kaşığı aktardan aldığım chiayı koyuyorum. dün akşam 3 tane de çilek dilimledim içine. yarım saat kadar bekletip yedim. bayağı faydalı, tok tutuyor. ki ben sürekli yemek isteyen, abur cubura dayanamayan biriyim ama gerçekten iştahımı kesti. 61,5 ile başladım, 60,600 çıktım bu sabah. (geçen perşembe aldım chiayı) ve cumartesi pazarda kıtlıktan çıkmış gibi yedim. düzenli yersem, birazda tatlı ve abur cubur konusunda boğazımı tutarsam çok işe yarar. umarım hepimiz faydasını görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…