Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Dün akşam yoğurtla karıstırıp beklettim.ama o kayganlıgı hisseek hosuma gitmedi.ben pastalarda da jöleyi sevmem.ama istah kesti mi sanki biraz.zaten önemli olan beyin ve ruh açlıgını gidermek.benim tartı inmeye basladi.azar azar olsa da.

yediklerine dikkat ettin mi ona rağmen mi veremedin bide aktardanmı aldın
evet ekmeği şekeri çıkardım hayatımdan zaten tuz hiç tüketmem günde 4 lt de su içerim zaten normaldede anlamdım bnde hiç bişey işe yaramıyor piskolojim bozuldu vallahi ya
şimdi de acı çehre diye bi şey varmış ona başladım 2 gündür herkezde hemn etki göstermiş bende hiç offff

Bütün sayfaları okuyamadım ama chia tohumu ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli şey, günde 15-20 gr ya da 1-2 çorba kaşığını geçmeden tüketilmesi. Daha fazlası özellikle bağırsaklar üzerinde olumsuz etkili. Tüketirken dikkatli olun. :)

Bütün sayfaları okuyamadım ama chia tohumu ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli şey, günde 15-20 gr ya da 1-2 çorba kaşığını geçmeden tüketilmesi. Daha fazlası özellikle bağırsaklar üzerinde olumsuz etkili. Tüketirken dikkatli olun. :)
ben zaten günde sabah 1 tatlı kaşığı akşam 1 tatlı kaşığı olarak tüketmiştim

Kızlr konu dikkatimi çekti.ünsallah dogumdan sonra denemeyi düşünüyorum.emziren anneler yiyebilir mi acaba.bilgisi olan varmı

Bugün kinoa da aldım. Bolca ev yapımı yoğurda birer kaşık (chia ve kinoa) kattım, bir süre bekletip yedim. Umarım böylesi tok tutar.
Zaten bugün hiç bir şey yemedim desem yeridir. Akşamı da öyle ettim. Bakalım ne olacak....

Ben 3 gündür chia kullanıyorum 1.5 kilo vermişim şaşkınım gerçekten tok tutuyor ayrıca ben uçuk fiyatlarla internetten almadım hanımlar , migrostan 11.25 e aldım.

Ben 3 gündür chia kullanıyorum 1.5 kilo vermişim şaşkınım gerçekten tok tutuyor ayrıca ben uçuk fiyatlarla internetten almadım hanımlar , migrostan 11.25 e aldım.
Hangi marka aldin?chiadan degildir 3 kilo.az yedigin icindir.tamam tok tutuyor diyorlar ama dogrudan bir katkisı yok.

Elbette az yediğim için çünkü gerçekten bir tokluk hissi veriyor. Ben çiftçi marka aldım.
Çiftçi marka cok aradım ama yoktu yayla vardi.baktim yayla da ayni firmanın.bulursam çiftci alacaktim yayla olunca almadım.

Nurbanu hanım bu arada 3 günde 1.5 kilo verdim.
3 gunde 1.5 kilo iyi vermissiniz.kilonuz kaç?

Bugün kinoa da aldım. Bolca ev yapımı yoğurda birer kaşık (chia ve kinoa) kattım, bir süre bekletip yedim. Umarım böylesi tok tutar.
Zaten bugün hiç bir şey yemedim desem yeridir. Akşamı da öyle ettim. Bakalım ne olacak....
bence bunlar hep para tuzağı ben geçde olsa anladım spor yap düzenli yapamıosan 1 saat tempolu yürüyüş ve dengeli sağlıklı beslen ve en önemlisi ekmeği-şekeri ve tuzuda azalttınmı tamam bu iş.ha bide günde 3lt su ben 4 lt içiyorum önceden hiç içmezdim şimdi alıştım . mesala ben güne 1 bardak limonlu -ballı ve elma sirkeli suyla başlıyorum bence sende bunu dene çünki onlar kilo verdirmiyor onları sadece diyet listenin içine vitaminli olduğu için ekle

Az çok herkes hiçbir yiyecegin mucizeler yaratmayacağının farkındadır.Sağlıklı yaşan dediğimiz hayat standartları cok zor.Insanın nefsini tutmasından ziyade hayatını planlaması cok zor oluyor.2 gündür misafirlikteyim.en az 10 kişilik gruplarla.ne kadar yemeyeceksin
Mümkün mü?En masumlarını seçmeye çalısıyorum ama sonuçta çoğu "sağlıksız".

Amansız sarıldığımız chialar,kinoalar vb.leri motivasyon sağlıyor engelli ve zor yolumuzda.

Sabah 3 hurmalı,yulaflı,chialı bir kase yoğurdumu yedim.sonra misafirlikte ikramlardan da yedim.akşam hiçbir şey yemek yok.yemeyince anında göbek gidiyor.insallah bu iki gün tartımdaki eksilişimi bozmaz.

intermittent fasting diyeti yapmaya karar verdim.Böylece yeme düzenimini disiplin edecegim.
Özet geceyim:18 saat icinde uyku,su,bitki çayı serbest.kalan 6 saatte beslenilecek.tam benlik.vücut için yararliymış da.
Benim planım:
Saat 11-17 arası beslenmek.

X