- 11 Şubat 2017
- 164
- 223
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktarda sahte olmasınaktardan aldım 250 gr 20 tl
keşke bende bulabilsem tok tutuyorsa metabolizma çalıştırıyor sa zayıflatır da belkiaktar abi sahte olmadığını iddia ediyor ama bilmiyorum :)) yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bi sıkıntı olmadı
Marketlerde satılıyor.Merhaba arkadaşım benim de 6 kilo fazlam var ve bende duydum ama kullanıp kullanmama arasında kaldım yorumunu gördüm nasıl kullanılıyor ve nerden temin edebilirim yazarsan mutlu olurum cnm
hemen hemen bütün aktarlarda vardkeşke bende bulabilsem tok tutuyorsa metabolizma çalıştırıyor sa zayıflatır da belki
hemen hemen tüm aktarlarda var .canım benim metabolizmam çok yavaş çalışıyor deneme aşamasındayım , bu ara adet günlerim yaklaştığı için tam olarak ne kadar etki gösterdiğini bilemiyorum ama yemeye devam ediyorum adet öncesi tatlı krizim de yok şuankeşke bende bulabilsem tok tutuyorsa metabolizma çalıştırıyor sa zayıflatır da belki
aktardan aldım fiyatı çok uygun 250 gram 20 tl. yemek yemeden 1 saat önce bir yemek kaşığı bir kase yoğurda karıştırıp yiyiorum, yemeğe oturduğumda tabağımdan çok az yiyebiliyorum geç saatlerde tatlı krizi de olmuyor. benimde 7 kilo fazlam var herhangi bi tadı olmadığı için yiyorum bi zararı da yok :)Merhaba arkadaşım benim de 6 kilo fazlam var ve bende duydum ama kullanıp kullanmama arasında kaldım yorumunu gördüm nasıl kullanılıyor ve nerden temin edebilirim yazarsan mutlu olurum cnm
Arada A101 takip edin 500 gr 6tlaktardan aldım 250 gr 20 tl
aktarda sahte olmasın