Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yarin basliyorum istersen motive oluruz.birlikte yola cikalim.. ve bakalim 15 gun sonra kac kilo vercez..ne dersin..
tekrar merhaba arkadaşlar 17 marttan bu yana diyet yok(çikolata pilav vb yedim) marketten aldığım chia ile sadece akşam yemeği yerine yoğurtla tükettim.
17.03 72 (başlangıç)
23.03 69.8
30.03 69.8
06.04 69.5
bu deneme süreci sonucunda 1)çokkk su içmelisin 2) boğazı biraz tutmalı benim gibi abartmamalısın (akşam yemeğine kadar her şey yedim) 3) miden küçülüyor zaman geçtikçe akşam yememek sorun olmuyor. 4)yürümelisin (sıkılaşıyorsun ve miskinliğin kalkıyor) bunlar yapıldığı takdirde harika veriliyor. chia tok tutuyor. sadece 5 gün yürüdüm. 2 akşam yemeğinde chia yemedim.
Bu süreçte kilo kaybınız oldu mu ?herkese tekrar merhaba chia yı düzensiz kullanmaya devam ettim. yürüyüş diyet olmadan. çikolatamı aburcurumu da yedim. hafta sonları kullanmadım. sadece geceleri bişey yemiyorum. yaptığım tespitlere gelince susamam azaldı. ilk başta daha çok su içiyodum. birde sürekli her akşam yoğurttan sıkıldım. ama devam edeceğim. tekrar söylüyorum gofret çikolata ekmek vb herşeyi yiyorum. şuan 69.00 kilom. sadece abur cuburu kessem süper olacak. :))
sanırım kendimi toparlamam gerekkkkkk
06 nisandan bu yana yarım kilo vermişimBu süreçte kilo kaybınız oldu mu ?
Bu arada kilom 62.5.teyyyy teyyy ben de kilo vermisim.Tabi ki de canim.Birbirimizi motive ederiz.benim
yaş 33
Boy 165
Kilo 63.6
25 Nisan chiaya merhaba
benim deMerhaba bende konu hakkında araştırma yapıyorum vermem gerekn 20 25 kilo var temmuza kadar
ne kadar güzelHanımlar ben 2 haftadır chia kullanıyorum 4.5 kilo verdim tabii yediklerime dikkat edip spor yapıyorum
İnşallah siz ne kadar süredir kullanıyorsunuzne kadar güzel
inşallah zayıflamaya devam edersin
ben de çok değişiklik olmadı gibi
Bende birkaç gündür aktarımın tavsiyesiyle sabah akşam 1 kaşık Chia, 1 kaşık öğütülmüş keten tohumu, 1su bardağı su, 1 elma( kabukları soyulmadan küçük küçük doğranmış) karıştırıp yiyorum. Tartılmadım ama bi şişlik durumum var sürekli.bu akşamdan itibaren yoğurtla deneyecegım. Herkese bol - ler
Ayrıca öğlen öğününde ne yemek varsa içine 1 kaşık suda bekleyip şişmiş karabuğday atıp tüketiyorum
Bu arada kilom 62.5.teyyyy teyyy ben de kilo vermisim.
Bu arada kilom 62.5.teyyyy teyyy ben de kilo vermisim.
Tebrikler canim.2 hafta icin süper sonuc.diyete yeni mi basladin.vermen gereken ne kadar.nasil kullandin.insallah istedigin kiloya ulasirsin.Hanımlar ben 2 haftadır chia kullanıyorum 4.5 kilo verdim tabii yediklerime dikkat edip spor yapıyorum