Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

tebrikler ama bi şey sorcam günlük yeme seklini paylaşabilirmisin ben 2 gün oldu şişlikten başka bi şey olmadı yani gün içinde iş çıkışı eve yürüyerek gitmeme rağmen

tabiki paylaşırım. sabah bir yumurta bol yeşillik ve biraz peynir. arada türk kahvesi ve 1 küçük parça bitter çikolata , öğlen 1 kase çorba sebze ya da et bol salata arada 2 hurma süt ya da ayran / meyva akşam yemeği olarakta chia tohumlu yoğurt içine meyva dilimliyorum yulaf kepeği ile tüketiyorum. üstünede tarçın atıyorum. (diyetisyen kontrolündeyim / hoş diyetisyen akşam başka şeylerde yiywbilirsin dedi ama ben yememeyi tercih ediyorum.)

peki bişey sorcam şişlik normalmi sen kaçıncı günündeydin kullanalı

Yoğurdun içine chia tohumunu koyduktan sonra bekletiyor musunuz peki yoksa direkt tüketiyor musunuz ?

Güzel hanımlar öğrencimin tavsiyesi ile baslayim dedim 5 tl lik aldim bana yogurt icerisine 1 yemek kasigi koy dedi. Bende 2 gun yaptim tok tutuyor evet ama 2 kilo birden aldim ve 1 haftada zor verdim vücudum chia tohumundan ödem tuttu ve spora gittigim salondaki 2 hocaya sordum chia tohumj nedor zayiflatir mi diye? Sadece tok tutucu ek gıdadır ve zayiflatma etkisi azdır duzenli beslen ve sporunu yaparsan chia tohumuna gerek kalmaz dedi. Zayiflayanlari bilmem ama bana kilo aldirdi :)

Bana da lahana kürü kilo aldırmıştı.
Chia bende de işe yaramadı.

Bana da lahana kürü kilo aldırmıştı.
Chia bende de işe yaramadı.
1.5 aydir spor salonuna gidiyorum denemedigim şey kalmadi veremedim kilo 1.5 ayda spor düzenli beslenerek maydonoz limon kurunu gece yatmadan 1 saat önce uygulayarak yaptim 8 cm incelme ve 5 kilo vermisim chia resmen ödem tutturuyor :)

1.5 aydir spor salonuna gidiyorum denemedigim şey kalmadi veremedim kilo 1.5 ayda spor düzenli beslenerek maydonoz limon kurunu gece yaymadan 1 saat uygulayarak yaptim 8 cm incelme ve 5 kilo vermisim chia resmen ödem tutturuyor :)
Ben de çok zor veriyorum.1 ayda 2 kilo verdim.spor salonuna yazıldım bu yüzden.incelme hissediyorum ama kilomda değişiklik yok.maydonoz limon kürü nasıl canım?bu chia sadece sana ve bana yaramadı anlaşılan

Ben de çok zor veriyorum.1 ayda 2 kilo verdim.spor salonuna yazıldım bu yüzden.incelme hissediyorum ama kilomda değişiklik yok.maydonoz limon kürü nasıl canım?bu chia sadece sana ve bana yaramadı anlaşılan
haha valla öyle canım canim blendera 17 tane saplı maydonoz (saplatını ayikliyosun tabi) yarim limon suyunu sık 1 su bardağı su tu blenderdan geciriyorsun ve iciyorsun yalniz tok karnina gece ic ac karnina hem aciktirir reflu yapar 15 gun deniyorsun birakiyosun ve aradan biraz syre gecince tekrar 15 gun yapıyorsun

Ilk fırsatta deneyecegim canim,teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…