Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

haha valla öyle canım canim blendera 17 tane saplı maydonoz (saplatını ayikliyosun tabi) yarim limon suyunu sık 1 su bardağı su tu blenderdan geciriyorsun ve iciyorsun yalniz tok karnina gece ic ac karnina hem aciktirir reflu yapar 15 gun deniyorsun birakiyosun ve aradan biraz syre gecince tekrar 15 gun yapıyorsun
Günde 1 kere yapıyoruz sanırım? Ay bende yapiciim. Chia banada yaramamıştı bu arada :KK12:

ben 2 hafta olcak veremedim tokluk hisside vermiyor kafayı yiyecem nasıl veriyorsunuz ya

Ilk baslarda bende tok tutmuyor felan dedim ama sonra fark ettim masadan daha cabuk daha az yiyerek kalkmaya basladim sivi cok tüketiyorum hani bütün gün tok tutuyo diyemem ama daha cabuk doyuyorun fazla kacirirsam migdem agrimaya basliyo böyle böyle aliskanlik yaptim sanirim yaninda bide yesil cayli karisimimi iciyorum suyumu ihmal etmemeye calisiyorum oluyo gibi bakalim

Ama dedigim gibi chia tek basina olmuyo kendimizide zorlamamiz gerekiyo..
Insallah sendede faydasini gösterir

Arkadaşlar bugün net de gezinirken ünlü bir bayanın chia tohumu ile 3 ayda 25 kilo verdiğini gördüm ve çoook heyanlandımmm.. :) yemeklerden önce yoğurda bi 1kasik chia ekleyip tüketmiş...ve yediklerinden de kismadigini söylüyor... Benim de 20 kilo fazlam var zayiflamak istiyorummm acil... :KK73:Chia tohumunu deneyen ve cevresinde deneyenlerden haberdar olan arkadaslardan yorum bekliyorummm

çok fazla firma chia tohumu satıyor artık pek güven olmuyor ama bir sayfa var diyetekmekler diye orda organik chialı ve knioalı ekmekler satıyorlar katkı maddesi olmadan tadına da söylenecek laf yok ben kullanıyorum işe yarıyor malum ekmeksiz diyet olmaz

Ilk baslarda bende tok tutmuyor felan dedim ama sonra fark ettim masadan daha cabuk daha az yiyerek kalkmaya basladim sivi cok tüketiyorum hani bütün gün tok tutuyo diyemem ama daha cabuk doyuyorun fazla kacirirsam migdem agrimaya basliyo böyle böyle aliskanlik yaptim sanirim yaninda bide yesil cayli karisimimi iciyorum suyumu ihmal etmemeye calisiyorum oluyo gibi bakalim

Ama dedigim gibi chia tek basina olmuyo kendimizide zorlamamiz gerekiyo..
Insallah sendede faydasini gösterir
devam edeyimmi sizce o zaman ben aktarcıdan aldım ondan mı yoksa benim sadece göbeğim var nasıl vercem bilmiyorum piskolojim bozuldu ya

devam edeyimmi sizce o zaman ben aktarcıdan aldım ondan mı yoksa benim sadece göbeğim var nasıl vercem bilmiyorum piskolojim bozuldu ya

Aynen bende öyleydim bide tartida fark görmeyince daha cok modu düsüyo insanin ama bence devam edin mesela aksamlari ben yogurda chia ekliorum salata ile beraber yiyorum hem tok oluyorum hende aksam yemegi yememis oluyorum böyle sanki daha hizli verilio bi süre deniyim tekrar yazicam sizde morelinizi yüksek tutun illa yanlis yaptigimiz bisiler vardir suyunuzu ihmal etmeyin yediklerinize dikkat edin.. chianin tok tutacagina inanin piskolojik belki sizdede öyle olur tokluk hissi verir

Aynen bende öyleydim bide tartida fark görmeyince daha cok modu düsüyo insanin ama bence devam edin mesela aksamlari ben yogurda chia ekliorum salata ile beraber yiyorum hem tok oluyorum hende aksam yemegi yememis oluyorum böyle sanki daha hizli verilio bi süre deniyim tekrar yazicam sizde morelinizi yüksek tutun illa yanlis yaptigimiz bisiler vardir suyunuzu ihmal etmeyin yediklerinize dikkat edin.. chianin tok tutacagina inanin piskolojik belki sizdede öyle olur tokluk hissi verir
cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim şimdi internette gezinirken bi şey gördüm sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı chia tohumunu 1 saat 1,5 bardak suda beklet sonra içine 2 limonun suyunu koy bunları robottan geçir ve her sabah aç karnına tüketirsen daha hızlı yağ yakıcı oluyormuş

cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim şimdi internette gezinirken bi şey gördüm sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı chia tohumunu 1 saat 1,5 bardak suda beklet sonra içine 2 limonun suyunu koy bunları robottan geçir ve her sabah aç karnına tüketirsen daha hızlı yağ yakıcı oluyormuş

Aa buda degisikmis sizde bunu deneyin sonra sonucunu paylasalim ins hepimiz kurtuluruz artik su kilolaardaan

Canım ben 3 gündür sporda yapamıyorum ama 2 kilo gitti. Şoktayım. 1 gr veremiyordum. Kesinlikle kullanın. Bol su için. Gönderdikleri diyet listesine uyun. 1 dilim ekmek yemiyordum. 3 gündür listedeki ekmekli menüleri uyguluyorum. Aç kalmak sakıncalı.
selam herkese. cyndyrella, chia tohumu alacağım. sırf bu konu için üye oldum :) chiatr.com diye bir site var.dediğin gibi, mama, çay ve tohumu alıyorsun sanırım. doğru sitede miyim? sen hala kullanıyor musun? faydası devam ediyor mu? teşekkürler.

1 pakette 3 ürün var. Çayı, tohumu ve maması. Çay karışımını sıcak suya katıp içiyorum. Bütün gün normal 3 öğünlük diyet listesi gönderdiler. Telefondan yaş,kilo,boy vs. Bilgisi alıp diyetisyenleri liste oluşturdu bana. Sabah aç karna çay, yarımsaat sonra peynir,ekmek vs. Kahvaltı, kahvaltıdan 2-3 saat sonra tohumuile yoğurt karışımı, öyle yemeği, yemekten 2-3 saat sonra yoğurt ve mama karışımı, akşam yemeği, yemekten 2-3 saat sonra çay ve uyku. Yani bu ürünler 3 ana öğün haricinde ara öğün olarak kullanılıyor. Bol bol su. Zaten susatıyor. İçiyorsun suyu bile iştahla.

onlar mı seni arayıp bilgi alıp diyet listesi veriyorlar?süpermiş.

ben konuya henüz dahil oldum, 3 ay önce doğum yaptım. 10-15 kilo arası vermem lazım. chiatr.com sitesinden deneme amaçlı 30 günlük paketten sipariş vermek istiyordum ancak önce yorumlarınızı okudum. çok iyi sonuçlar vermiş sanırım. alnlamadığım konu, bu siteden alınca bizi arayıp bilgilerimizi alıp, diyet listesi mi veriyorlar.

Bütün mesajları okudum ve ben de gidip aktardan aldım. Bugün başladım, sabah bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koydum ve 2 dk bekleyip içtim acele çıkmam gerekiyordu çünkü :) Şu ana kadar tok tuttu biraz önce iş yerinde çıkan yemeğin yarısını yiyemedim hem de ekmek olmadan, normalde ekmek de yerdim yanında.. Çok tokum :) 63 kiloyla başladım gelişmeleri yazarım :işsiz:

Son düzenleme:
X