Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yada 2 saat tokluk verdi bana sonra acıkmıştım ben2 gündür kullanıyorum. Tokluk hissi veriyor diye burada okumuştum,vermiyor ama
ben 2 hafta olcak veremedim tokluk hisside vermiyor kafayı yiyecem nasıl veriyorsunuz yaKizlar yokmu bi degisiklik benim 5 kilo gitti ins devamida gelir
sen aktarcıdan mı aldınKizlar yokmu bi degisiklik benim 5 kilo gitti ins devamida gelir
Günde 1 kere yapıyoruz sanırım? Ay bende yapiciim. Chia banada yaramamıştı bu aradahaha valla öyle canım canim blendera 17 tane saplı maydonoz (saplatını ayikliyosun tabi) yarim limon suyunu sık 1 su bardağı su tu blenderdan geciriyorsun ve iciyorsun yalniz tok karnina gece ic ac karnina hem aciktirir reflu yapar 15 gun deniyorsun birakiyosun ve aradan biraz syre gecince tekrar 15 gun yapıyorsun
ben 2 hafta olcak veremedim tokluk hisside vermiyor kafayı yiyecem nasıl veriyorsunuz ya
sen
sen aktarcıdan mı aldın
Arkadaşlar bugün net de gezinirken ünlü bir bayanın chia tohumu ile 3 ayda 25 kilo verdiğini gördüm ve çoook heyanlandımmm.. :) yemeklerden önce yoğurda bi 1kasik chia ekleyip tüketmiş...ve yediklerinden de kismadigini söylüyor... Benim de 20 kilo fazlam var zayiflamak istiyorummm acil... Chia tohumunu deneyen ve cevresinde deneyenlerden haberdar olan arkadaslardan yorum bekliyorummm
Aynen ya tokluk mokluk yok. Ben de bu yüzden almıştım. Neyse ki sağlıklı bir şey, tüketiyorum.ben 2 hafta olcak veremedim tokluk hisside vermiyor kafayı yiyecem nasıl veriyorsunuz ya
iyi güzel bende zencefil ile hazırladığım yoğurt kürüne başladım hadi hayırlısıAynen ya tokluk mokluk yok. Ben de bu yüzden almıştım. Neyse ki sağlıklı bir şey, tüketiyorum.
Benim iştahımı sütlü kahve kesiyor. Ona dadandım
devam edeyimmi sizce o zaman ben aktarcıdan aldım ondan mı yoksa benim sadece göbeğim var nasıl vercem bilmiyorum piskolojim bozuldu yaIlk baslarda bende tok tutmuyor felan dedim ama sonra fark ettim masadan daha cabuk daha az yiyerek kalkmaya basladim sivi cok tüketiyorum hani bütün gün tok tutuyo diyemem ama daha cabuk doyuyorun fazla kacirirsam migdem agrimaya basliyo böyle böyle aliskanlik yaptim sanirim yaninda bide yesil cayli karisimimi iciyorum suyumu ihmal etmemeye calisiyorum oluyo gibi bakalim
Ama dedigim gibi chia tek basina olmuyo kendimizide zorlamamiz gerekiyo..
Insallah sendede faydasini gösterir
devam edeyimmi sizce o zaman ben aktarcıdan aldım ondan mı yoksa benim sadece göbeğim var nasıl vercem bilmiyorum piskolojim bozuldu ya
cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim şimdi internette gezinirken bi şey gördüm sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı chia tohumunu 1 saat 1,5 bardak suda beklet sonra içine 2 limonun suyunu koy bunları robottan geçir ve her sabah aç karnına tüketirsen daha hızlı yağ yakıcı oluyormuşAynen bende öyleydim bide tartida fark görmeyince daha cok modu düsüyo insanin ama bence devam edin mesela aksamlari ben yogurda chia ekliorum salata ile beraber yiyorum hem tok oluyorum hende aksam yemegi yememis oluyorum böyle sanki daha hizli verilio bi süre deniyim tekrar yazicam sizde morelinizi yüksek tutun illa yanlis yaptigimiz bisiler vardir suyunuzu ihmal etmeyin yediklerinize dikkat edin.. chianin tok tutacagina inanin piskolojik belki sizdede öyle olur tokluk hissi verir
cevap verdiğiniz için çok tesekkür ederim şimdi internette gezinirken bi şey gördüm sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı chia tohumunu 1 saat 1,5 bardak suda beklet sonra içine 2 limonun suyunu koy bunları robottan geçir ve her sabah aç karnına tüketirsen daha hızlı yağ yakıcı oluyormuş
selam herkese. cyndyrella, chia tohumu alacağım. sırf bu konu için üye oldum :) chiatr.com diye bir site var.dediğin gibi, mama, çay ve tohumu alıyorsun sanırım. doğru sitede miyim? sen hala kullanıyor musun? faydası devam ediyor mu? teşekkürler.Canım ben 3 gündür sporda yapamıyorum ama 2 kilo gitti. Şoktayım. 1 gr veremiyordum. Kesinlikle kullanın. Bol su için. Gönderdikleri diyet listesine uyun. 1 dilim ekmek yemiyordum. 3 gündür listedeki ekmekli menüleri uyguluyorum. Aç kalmak sakıncalı.
1 pakette 3 ürün var. Çayı, tohumu ve maması. Çay karışımını sıcak suya katıp içiyorum. Bütün gün normal 3 öğünlük diyet listesi gönderdiler. Telefondan yaş,kilo,boy vs. Bilgisi alıp diyetisyenleri liste oluşturdu bana. Sabah aç karna çay, yarımsaat sonra peynir,ekmek vs. Kahvaltı, kahvaltıdan 2-3 saat sonra tohumuile yoğurt karışımı, öyle yemeği, yemekten 2-3 saat sonra yoğurt ve mama karışımı, akşam yemeği, yemekten 2-3 saat sonra çay ve uyku. Yani bu ürünler 3 ana öğün haricinde ara öğün olarak kullanılıyor. Bol bol su. Zaten susatıyor. İçiyorsun suyu bile iştahla.