Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Şu an sağlıklı bi şekilde kilo veriyorum 3 hafta da 5 kilom gitti ve sadece yağdan gitti 1 61 boyundayım 84 kilo ile başladım şu an 79 um yaza kadar 60 lara inecem inşallah

Şu an sağlıklı bi şekilde kilo veriyorum 3 hafta da 5 kilom gitti ve sadece yağdan gitti 1 61 boyundayım 84 kilo ile başladım şu an 79 um yaza kadar 60 lara inecem inşallah
maşallah canım tebrikler bu kadar hızlı sürede neler yaptın ki_?

Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su ile 2 adet kuru kayısı
Kahvaltıda 2 adet haşlanmış yumurta ama arada 1 tane yediğim de oldu 1 yada 2 adet tahıllı ekmek domates salatalık vee yeşil çay
Ara öğün 1 avuç yaban mersini yanında türk kahvesi ile
Öğlen güzel bi kase çorba 1 dilim tahıllı ekmek salata az yağlı bol limonlu arada sebze yemeği de yedim tabi dönüşümlü olarak sebze yemeğinin yanında ekmek değilde bulgur pilavı yedim bol salata ile
Arada 1 galeta ve küçük bi kase yoğurt
Akşam genelde çorba yada ton balığı 1 dilim ekmek ile yine salata
Ve gece de genelde tahıllı gevrek yedim sütün içine tarçın koyarak yedim
En az üç fincanda yeşil çay içtim

Ve mu
Tlaka en az 2 litre su içtimmm

o siteden bitek tohum alınamıyor tek tohum olarak marketlerde var , ben geçen hafta migrostan 10 tl ye aldım mesela. bide açıkcası sitedekilerin rakamları asırı yuksek gelmişti bana. bunu deniyorum şimdilikk

merhaba

nasıl kullandıgınızı sorsam , birde faydasını gördünüz mü ,

Nasıl kullanıyorsunuz acaba ayrıntılı yazabilir misiniz?

Sabah öğle akşam mı yiyorsunuz günde 1 kere mi, bekletip mi tüketiyorsunuz bekletmeden mi?
Ben genelikle aksamdan hazirliyorun 3 yemek kasigi yogurda 1 tatli kasigi chia katiorum sabah kalkar kalkmaz yesil cayimi iciyorum ondan 1 saat sonra felanda chiayi yiyorum ilk önce sadece sabahlari yedim 2 gündür sabah kahvaltidan önce ve aksam yemeginden önce yiyorum aksam yemeginden önce yedigimide kahvalti hazirlarken hazirlayip bekletiyorum aksama kadar cok cok su icmeye calisiyorum iyi gidiyo ins devam eder böyle

Arkadaşlar ne yaparsanız yapın ne kullanırsanız kullanın protein almadan yapmayın yoksa bi zaman sonra o kilolar geri gelirrr mutlaka protein alın ki kiloyu kaslardan değil de yağlardan verebilesiniz yeterli proteini alırsanız ve mutlaka 5 6 öğün beslenirseniz birazda yağlıya şekerlilere dikkat ederseniz zaten kilo verirsiniz boşuna başka şeyler kullanmanız gerekmez

Arkadaşlar beni hiç tok tutmuyor. Diyet yapıyorum sabahları chiayı sütle tüketiyorum gün içinde yeşilçay tarifini yapıyorum 2 litre su içiyorum ama gözüm sürekli yemeklerde. Sürekli abur cubur yerdim pazardan beri dayanmaya çalışıyorum ama bu böyle sürmez motive olamıyorum sürekli açım

Psikolojik bir durum.zaman zaman bende de oluyor.devam et sen diyetine.geçer..

Merhaba arkadaşlar ben bi internet sitesinden chia tohumu aldım yulaf,süt ve chia tohumunu sütte bekletip karıştırıp yiyorum ve çok memnum kaldım gün boyu tok tutuyor

tekrar merhaba arkadaşlar 17 marttan bu yana diyet yok(çikolata pilav vb yedim) marketten aldığım chia ile sadece akşam yemeği yerine yoğurtla tükettim.

17.03 72 (başlangıç)
23.03 69.8
30.03 69.8
06.04 69.5

bu deneme süreci sonucunda 1)çokkk su içmelisin 2) boğazı biraz tutmalı benim gibi abartmamalısın (akşam yemeğine kadar her şey yedim) 3) miden küçülüyor zaman geçtikçe akşam yememek sorun olmuyor. 4)yürümelisin (sıkılaşıyorsun ve miskinliğin kalkıyor) bunlar yapıldığı takdirde harika veriliyor. chia tok tutuyor. sadece 5 gün yürüdüm. 2 akşam yemeğinde chia yemedim.

Teşekkürler canım

Tebrik ederim :)

Nerelerdesinn?? Durumunu merak ediyorummm, herkes neden kayboldu
5 kilo verdim canım 1 ayda. 1 haftadır eksilme yok. Ama her istediğimi yiyorum abarttım bu 1 haftada ve kilo almıyorum. 1 haftadır misafir var evde, sonunda gittiler, yemeği azaltıcam ve kilo veririm diye düşünüyorum. kilo verir vermez yazacam

Biz yalancı mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…