Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Ben kimseye yalancı deniyorum böle bi zayıflama yöntemi yok diyorum sadece su ve kas gider tamamen de sağlıksızdır en kısa sürede geri alınır o kilo diyet yapmadan spor yapmadan sağlıklııı dikkat edin sağlıklı diyorum kilo verilmezzzz diyet ve spor yaptktan sonra bu tarz şeylere gerek yok zatenn

Tok kalmak istiyosanız haşlanmş yumurtanızı yeyin beyaz yerine tahıllı ekmek yiyin bol boll su için yoğurt tüketin meyve tüketin zaten tok kalırsnz yazık boşuna para vermeyin

mrb ben dün akşam aldım aktarcıdan 30 tl ye akşam bi bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı chiha tohumu attım içtim fena değildi tadı sabah 2 bardak limonlu su içtim 15-20 dk ka sonra geceden ıslattığım bi su bardağına 1 yemek kaşığı ekledim içtim chia tohumunu öğlen 11/30 da 3 yemek kasığı yoğurdun içine yarım yemek kasığı ekleyip yedim ama iştahım kesilmedi aynı şekilde açıktım ama sabahtan beri 3 lt su içtim normalmi lütfen cvb verebilirmisiniz

mrb ben dün akşam aldım aktarcıdan 30 tl ye akşam bi bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı chiha tohumu attım içtim fena değildi tadı sabah 2 bardak limonlu su içtim 15-20 dk ka sonra geceden ıslattığım bi su bardağına 1 yemek kaşığı ekledim içtim chia tohumunu öğlen 11/30 da 3 yemek kasığı yoğurdun içine yarım yemek kasığı ekleyip yedim ama iştahım kesilmedi aynı şekilde açıktım ama sabahtan beri 3 lt su içtim normalmi lütfen cvb verebilirmisiniz

peki nasıl hissediyorsun suan benim iştahım açıkda normalmi

ben dün akşam yemeği yerine tükettim. kesinlikle açlık hissetmedim. gayet rahat geçti. henüz tartılmadım ama çok merak ediyorum. sabahta bol yeşillik biraz peynir ve bir yumurta sarısı tükettim. öğlen küçük karnıyarık bol salata yedim arada ayran içtim. bi yarım saat sonra 2 hurma yiyeceğim ve akşam gene chia tohumlu yoğurt yiycem. tam 68.3 tü dün. bakalım meraktayım. bu arada şuana kadar 2lt su içtim.

Bebegim 5 aylık ve anne sütü aliyor bende kullanmak istiyorum bebeğe zararı olurmu
Miktarını abartmadığın sürece bir sıkıntı olmaz diye biliyorum . İçeriği çok zengin hatta anne sütünü bile arttırdığı söyleniyor . Yine de içinin rahat etmesi için aile hekiminize danışabilirsin. Tabii set olanlar değil onlarda katkı maddesi daha fazladır diye düşünüyorum sadece tohumunu kullanın bence .

teşekkürler :) evet sadece akşamları tüketiyorum başka bişey yemiyorum gün içinde de ekmek tüketmiyorum.
tebrikler ama bi şey sorcam günlük yeme seklini paylaşabilirmisin ben 2 gün oldu şişlikten başka bi şey olmadı yani gün içinde iş çıkışı eve yürüyerek gitmeme rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…