- 5 Nisan 2017
- 10
- 4
- 37
Arkadaşlar ne yaparsanız yapın ne kullanırsanız kullanın protein almadan yapmayın yoksa bi zaman sonra o kilolar geri gelirrr mutlaka protein alın ki kiloyu kaslardan değil de yağlardan verebilesiniz yeterli proteini alırsanız ve mutlaka 5 6 öğün beslenirseniz birazda yağlıya şekerlilere dikkat ederseniz zaten kilo verirsiniz boşuna başka şeyler kullanmanız gerekmez
Biz yalancı mıyız?
peki nasıl hissediyorsun suan benim iştahım açıkda normalmibende dün başladım bakalım bildiririm durumları :)
Sizi tamamen doyurmasını iştahınızı kesmenizi beklemeyin zaten, birazda siz kendinizi tutmaya çalışmalısınız. diyetin yanına extra olarak görün.peki nasıl hissediyorsun suan benim iştahım açıkda normalmi
peki nasıl hissediyorsun suan benim iştahım açıkda normalmi
tesekkr ederim ama herkes tokluk hissi vrdiğini yazmış o yüzdenSizi tamamen doyurmasını iştahınızı kesmenizi beklemeyin zaten, birazda siz kendinizi tutmaya çalışmalısınız. diyetin yanına extra olarak görün.
Miktarını abartmadığın sürece bir sıkıntı olmaz diye biliyorum . İçeriği çok zengin hatta anne sütünü bile arttırdığı söyleniyor . Yine de içinin rahat etmesi için aile hekiminize danışabilirsin. Tabii set olanlar değil onlarda katkı maddesi daha fazladır diye düşünüyorum sadece tohumunu kullanın bence .Bebegim 5 aylık ve anne sütü aliyor bende kullanmak istiyorum bebeğe zararı olurmu
kızlar sabah tartıldım tam 66.2 yim devam edicem :)
Tebrikler kac kilo ile basladiniz ne kadar sürede verdiniz ?
Tebrik ederim sadece akşamları mı tüketiyorsunuz2 gün oldu 68.3 ile başladım. akşam yemeği yerine chia tohumu tüketiyorum yoğurt ile :)
Tebrik ederim sadece akşamları mı tüketiyorsunuz
tebrikler ama bi şey sorcam günlük yeme seklini paylaşabilirmisin ben 2 gün oldu şişlikten başka bi şey olmadı yani gün içinde iş çıkışı eve yürüyerek gitmeme rağmenteşekkürler :) evet sadece akşamları tüketiyorum başka bişey yemiyorum gün içinde de ekmek tüketmiyorum.