Bu durumda günde 3 şişe sodamı içicez?Tarifini veriyim gercekden düzenli kulanip yediginize dikkat edip bolda su icerseniz süper etkisi oluyor ama dedigim gibi ben cok bozdum simdide temmuza kadar acil vermem lazim napicam bilmiorum
Tarif söyle:
500 ml su kaynatip dinlendirin
Sonra 2 tatli kasigi yesil cay katip 8 dk demlendirin yesil cayi süzün oda sicakligina ulasdiginda 200ml soda ekleyin ardindan yarim limonun suyunu icine sikip kabugunuda icine atin gün icinde sabah kahvaltidan 1-2 saat önce 1 su bardagi icin aksam yemeginden 1-2 saat önce 1 su bardagi ve yatmadan önce tekrar 1 su bardagi bol bol idrara cikariyo bol su şart.. bu kadar
Bu durumda günde 3 şişe sodamı içicez?Yoksa çoğaltarak mı içicez? O zamanda bütün karışımların miktarı azalır limon soda falan dimi?
:) valla yanlış anlamışım, şimdi oldu. Size güveniyorum bende yapıcam bakalım. Bu hafta yarım gram vermişim ne çok dimi gözlerim doldu. Arttırabilmenin yollarını arıyoruz işte harıl harıl...Yok hayir yanlis anladiniz sanirim
500 ml normal su kaynatip
Icine 2 tatli kasigi yesil cay
200 ml soda
Ve yarim limon ekliceksiniz
Bu 1 günde 3 bardak olarak tüketeceksiniz
Sabah ac karnina aksam yemeginden önce ve yatmadan önce ertesi gün ayni karisimi tekrar yapip onuda gün icinde 3 sefer olarak iceceksiniz yani toplam 700ml fln yapio
:) valla yanlış anlamışım, şimdi oldu. Size güveniyorum bende yapıcam bakalım. Bu hafta yarım gram vermişim ne çok dimi gözlerim doldu. Arttırabilmenin yollarını arıyoruz işte harıl harıl...
Profil fotoğrafınız çok iyi ya :)))) hepimize helpppp!!! :))Ben de chia tohumu kullanmaya başladım.
Sonuçları paylaşırım.
Kesinlikle kimseye ürün pazarlama niyetiyle değil ama ciddi bir Kilo verme durumunuz varsa vitaminsiz sağlıksız diyetler kullanmadan vücudunuzdan kalıcı şekilde Kilo atmak için özelden bilgi verebilirim. Bir set kesinlikle tamamen bitkisel asla en ufak yan etkisi olmayan bir Set. İsterseniz yazabilirsiniz bana özelden iyi akşamlarArkadaşlar bugün net de gezinirken ünlü bir bayanın chia tohumu ile 3 ayda 25 kilo verdiğini gördüm ve çoook heyanlandımmm.. :) yemeklerden önce yoğurda bi 1kasik chia ekleyip tüketmiş...ve yediklerinden de kismadigini söylüyor... Benim de 20 kilo fazlam var zayiflamak istiyorummm acil...Chia tohumunu deneyen ve cevresinde deneyenlerden haberdar olan arkadaslardan yorum bekliyorummm
Profil fotoğrafınız çok iyi ya :)))) hepimize helpppp!!! :))
Nerelerdesinn?? Durumunu merak ediyorummm, herkes neden kaybolduChia kullanın. Siteden aldım ben memnunum.
Nasıl kullanıyorsunuz acaba ayrıntılı yazabilir misiniz?Ben basliyali 8 gün oldu 4 kilo gitmis yesil cay ile kullaniyorum cok tok tutuyo böyle gider ins süper
Arkadaşlar bugün net de gezinirken ünlü bir bayanın chia tohumu ile 3 ayda 25 kilo verdiğini gördüm ve çoook heyanlandımmm.. :) yemeklerden önce yoğurda bi 1kasik chia ekleyip tüketmiş...ve yediklerinden de kismadigini söylüyor... Benim de 20 kilo fazlam var zayiflamak istiyorummm acil...Chia tohumunu deneyen ve cevresinde deneyenlerden haberdar olan arkadaslardan yorum bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?