Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Kızlar üzgünüm ama bir sitede chia tohumu hakkında şöyle birşey okudum az evvel ;

Deney yapmışlar, 50 kişilik gruplara ayırıp iki gruba da diyet listesi vermişler. Bir grubun diyetine chia tohumu eklemişler, diğer grupta ise yokmuş. 1 ay sonunda iki grubun da verdiği kilolar eşitmiş yani araştırma gösteriyor ki chia tohumu kilo vermeye yardımcı değil. Ben de kullanıyorum ama içerdiği vitaminler dolayısıyla diyeceğiz artık...

Katılıyorum! ama gülmekten hadi bu sitedekileri alsunlar diyete bakalım zayıflatıyorlar mı?

Kilo vermeye yardım etmiyo zaten o yazıyı bende okudum chia tok tutuyo ben mesela hayatım boyunca diyet yapamadım ama bunu kullandığımdan beri kendi isteğimle yemiyorum zayıflatmaya etkisi bu bence

Öncelikle hepinize merhaba bi süredir bu konuyu takip ediyorum chia tohumunu kullanmayı ben de çok istiyorum lakin söylemiş olduğunuz internet sitesini yani çığa-turkiye yi bulamadım ama chiaseti.co diye bir site buldum ve bahsetmiş olduğunuz paketler aynı fiyatlarla orda da var ama bilemedim siteden alanlardan biri link gönderebilir mi acaba

Katılıyorum! ama gülmekten hadi bu sitedekileri alsunlar diyete bakalım zayıflatıyorlar mı?
Ne bileyim çoğu kişi iştahım daha da açıldı yada iştahım kesilmedi diyor forumlarda. Ben yanısıra çok şey yaptığım için etkisi var mı yok mu bilemedim ama devam ediyorum bakalım..

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, 4 günde 4 kilo gitti

Harika...Sen verdiğin kilolara bak. Kim ne derse desin boşver.

Merhaba, bende yeni duydum chia tohumunu. Nasıl kullanıyorsunuz siz? Birde burda kullanıp kilo veren oldu mu?

Düzenli kullaniyormusunuz?? Yani çayı tohumu Shake hergün kullaniyormusunuz? Bide diyet yapiyormusunuz? Ya ben kullandimda pek etkisini göremedim

Herbalife'ı bıraktım. Daha doğrusu shake bitti ve bidaha almayacağım. Sağolsun tabi bana 4-5 kilo verdirdi ama içmesi işkenceye dönüştü artık benim için. Sıra chia da. Şimdi bana bişey söyleyin, siteden paket mi alayım, yoksa aktardan sadece tohum mu? Aşırı kararsızım ve bunu sizinle çözücem inşallah. Hadi kızlarrr bu garibana bi destek.....

Herbalifeı nasıl kullandın?yemene dikkat ettin mi?

Herbalifeı nasıl kullandın?yemene dikkat ettin mi?
Evet tabii ki. Zaten istemesende ediyosun çünkü sabah şöyle güzel bi kahvaltı yerine 1 porsiyon shake içiyosun, öglen yemeğine biraz dikkat ediyosun çorba salata gibi mesela, ya da et tavuk salata. Akşamda yine shake içiyosun. Ben ara öğünler yapıyodum beyaz leblebi falan. Deli gibi su içiyosun onda da. Ama bir süre sonra en azından bende öyle oldu, mide bulandırmaya başlıyor içerken, kıvamı kokusu falan baydı beni. O yüzden bıraktım son kutuyu bitirip. İşin içinde chia olmasaydı devam ederdim ama belki, sattım onu şimdi chia denicem :)

Ben de napacagimi şaşırdım.veremiyorum bir türlü.çok yemiyorum da.dikkat ediyorum.alternatifler arıyorum.fitiform aldım,bitki çayı.gunde 2 tane içiyorum.arada yogurtlu chia yiyorum.herbalife mı alsam acaba?gerci cevremde satan yok.bir yandan da korkuyorum zarari olur mu diye.

Herbalife ben hic onermiorum.cunku ben daha onceden rahat kilo verebilen bi insandim yani rahat dedigimde soyle bol su ictigim zaman ve cikolatayi kestigim zaman az da olsa verebiliodum. Sonra herbalife denyim dedim hizli kilo vermek acisindan yararli olabilecegini dusundum. Shake ve cayini istedim yani beslenme danismanin falan oluo ondan istedim. Neyse basladim gayet iyi gidiodu hersey zaten hic acikmiodum sabah aksam shake iciodum cayinida gunde 2 kere iciodum hicbisey yemek istemiodum kiloda verdim Allah icin sonra shakeler bitti bidaha almyim dedim zaten zayifladimda az yerim skinti olmaz die dusundum. Ama yemin ederim herbalifle 6-7 kilo verdim birakinca 12 kilo aldim diyetisyene gittim cunku yemedigim halde aldim ben kilo yani sabh ogle aksam az yedigim halde boyle aldim diyetisyen yag olcumume falan bakti bana bisey kullandiniz mi zayiflamak icin dedi evet dedigim zaman direk herbalife mi dedi evet dedim bende ahh ahh dedi aliosunuz o kadar para veriosunuz sonra toparlamasi bize dusuo keske ona basvurmadan bana gelseydiniz dedi kusura bakmayin acik konusucam metebolizmanizin icine etmissiniz dedi. Suan normal kilolu bi insan verecegim diyetle haftada 2 kilo verebilir ama siz 400 500 gr ancak verebilirsiniz dedi. Ondan dolayi herbalife kesinlikle almayin derim ben.

Yaaaaa,şok olduuumçok teşekkür ederim canım bilgilendirdiģin ićin.birçok kişiye faydan dokundu.şu an diyetisyene devam ediyor musun?nerde yasıyorsun, sakıncası yoksa?ben de gidiyorum güya ama hiç faydası yok.2 hafta sonra bitiyor 2.ay.devam etmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…