Chia tohumu ile zayıflayan var mı?

Yaaaaa,şok olduuum:KK57::KK57:çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiģin ićin.birçok kişiye faydan dokundu.şu an diyetisyene devam ediyor musun?nerde yasıyorsun, sakıncası yoksa?ben de gidiyorum güya ama hiç faydası yok.2 hafta sonra bitiyor 2.ay.devam etmeyeceğim.
Ben yandim siz yanmayin diorm:KK43: yok valla diyetisyende de cook yavas ilerlioduk bide ozele gidiodum acikcasi maddi acidan zorlandim bide ogrenci oldugum icin birakmak zorunda kaldim pisman miyim hic degilim cunku chia tohumu daha faydali oldu:) erzurumda yasiorum chia tohumu kullaniorum cok da faydasini gordum

Ben yandim siz yanmayin diorm:KK43: yok valla diyetisyende de cook yavas ilerlioduk bide ozele gidiodum acikcasi maddi acidan zorlandim bide ogrenci oldugum icin birakmak zorunda kaldim pisman miyim hic degilim cunku chia tohumu daha faydali oldu:) erzurumda yasiorum chia tohumu kullaniorum cok da faydasini gordum
Hmm anladım canım.demek ben kullanmayım beceremedim nu chiayı:110:

Yaaaaa,şok olduuum:KK57::KK57:çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiģin ićin.birçok kişiye faydan dokundu.şu an diyetisyene devam ediyor musun?nerde yasıyorsun, sakıncası yoksa?ben de gidiyorum güya ama hiç faydası yok.2 hafta sonra bitiyor 2.ay.devam etmeyeceğim.
Veremiyor olman çok garip amaa, hemde diyetisyenle. Sen nerde yaşıyosun?

Veremiyor olman çok garip amaa, hemde diyetisyenle. Sen nerde yaşıyosun?
Kadın iyi motive edemiyor beni.basta soylemistim ihitiyacim olan teşvik diye.liste vermiyor.ben yediklerimi yaziyorum.o da sunu yeme bu fazla olmus diyor.izmir

Yani ben oncedende yazmistim gunde 2 defa kullandigim zaman bende kabizlik sorunu oldu ama gunde 1 defa kullaninca hic problem yok.ama bunyeden bunyeye de degisio demekki :işsiz:
Sanki ben de kabızlık yapıyor .dusunuyorum da chia yedigimde kabiz oluyordum.

Chia kullanın. Siteden aldım ben memnunum.

nasıl kullanıyorsunuz? ben de iki gündür sabah 10 de 1 tatlı kaşığı chia ve 3 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber koyup bekletmeden tüketiyorum ama siz nasıl kullanıyorsunuz

Merhaba hanimlar
Kac gündür yorumlarinizin hepsini okudum ve heves edip bende chia tohumuna bugün basladim... simdiye kadar yesil cay limon ve soda karisimi kullandim cokda ise yaramisdi bir dönem iyice bozdum ve kendimi salmisdim tekrar verdiklerimi aldim sayilir simdi yesil cay limon ve soda kullaniyorum yaninda da bugün sabah chia tohumunu kullanmaya basladim... ins iyi sonuclar alirim bu chia tohumu kabizlik yapiyorsa eger nasil zayiflatiyor onu cözemedim ya bilen biri bilgilendirirse sevinirim

Merhaba hanimlar
Kac gündür yorumlarinizin hepsini okudum ve heves edip bende chia tohumuna bugün basladim... simdiye kadar yesil cay limon ve soda karisimi kullandim cokda ise yaramisdi bir dönem iyice bozdum ve kendimi salmisdim tekrar verdiklerimi aldim sayilir simdi yesil cay limon ve soda kullaniyorum yaninda da bugün sabah chia tohumunu kullanmaya basladim... ins iyi sonuclar alirim bu chia tohumu kabizlik yapiyorsa eger nasil zayiflatiyor onu cözemedim ya bilen biri bilgilendirirse sevinirim

ben 2 gündür kullanıyorum kabızlık yok kişi den kişiye değişiyor sanrım

Bende başlıyım yarın alıp.Akşam yemeyi niyetine iki kaşık yulafa katayım yoğurtla beraber chia ne kadar kullansam 1 yemek kaşığımı iki mi acaba

Kadın iyi motive edemiyor beni.basta soylemistim ihitiyacim olan teşvik diye.liste vermiyor.ben yediklerimi yaziyorum.o da sunu yeme bu fazla olmus diyor.izmir
Aaa o nasıl diyetisyen yaaa. Kaç para veriyosun ona :KK57: ben sana diyet listemi versem daha iyi bi iş yapmış olursun yani. Öyle nasıl biliceksin neyden ne kadar yemen gerektiğini.

Merhaba hanimlar
O yaptığınız nasıl bişey? Hepsini mi karıştırıyosunuz? Tarif isteriz :)

O yaptığınız nasıl bişey? Hepsini mi karıştırıyosunuz? Tarif isteriz :)

Tarifini veriyim gercekden düzenli kulanip yediginize dikkat edip bolda su icerseniz süper etkisi oluyor ama dedigim gibi ben cok bozdum simdide temmuza kadar acil vermem lazim napicam bilmiorum

Tarif söyle:
500 ml su kaynatip dinlendirin
Sonra 2 tatli kasigi yesil cay katip 8 dk demlendirin yesil cayi süzün oda sicakligina ulasdiginda 200ml soda ekleyin ardindan yarim limonun suyunu icine sikip kabugunuda icine atin gün icinde sabah kahvaltidan 1-2 saat önce 1 su bardagi icin aksam yemeginden 1-2 saat önce 1 su bardagi ve yatmadan önce tekrar 1 su bardagi bol bol idrara cikariyo bol su şart.. bu kadar

Aaa o nasıl diyetisyen yaaa. Kaç para veriyosun ona :KK57: ben sana diyet listemi versem daha iyi bi iş yapmış olursun yani. Öyle nasıl biliceksin neyden ne kadar yemen gerektiğini.
Ne bileyim canım yaa,bunun tarzı da böyle.dolayisıyla kilo vermem zor oluyor.bu da beni demoralize ediyor.bugun randevum vardi gitmedim.veremedigimi biliyorum çünkü.2 haftam daha kalıyor.onlara gider miyim bilmem.fiyati uygundu.o yuzden tercih ettim.ama düşündüğüm gibi olmadı. :KK43:((

Canım ben 3 gündür sporda yapamıyorum ama 2 kilo gitti. Şoktayım. 1 gr veremiyordum. Kesinlikle kullanın. Bol su için. Gönderdikleri diyet listesine uyun. 1 dilim ekmek yemiyordum. 3 gündür listedeki ekmekli menüleri uyguluyorum. Aç kalmak sakıncalı.

Sizde son durum nedir varmi ilerleme

X