• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık görev gibi olmaya başladı belli bi günden sonra
Evet ya ben kendimi sisme bebek gibi hissetmeye basladim gun asiri iliskiyi yapamıyorum. Asil boyle strese giriyorum. Ovulasyon testiyle yumurtlama haftasinda cok sık deniyoruz. Sonrasinda her zamanki gibi haftada iki uce donuyoruz

Bence idrar testinde görmeden verme kanı canım. O negatif çıkarsa daha çok üzülürsün idrar testini beş dkda anlıyorsun ama diğerini beklerken heyecan yaparsın bana hamilesin gibi geliyor ama 😍
Hayırlısı bitanem banada öyle geliyor. Değilsede uzun sürmicek bence. Alıcam yarın sabah test çok heyecanlıyım. 🥰

Benim adetime bir hafta var daha ama dün akşamdan beri karın içim sanki adet olacakmışım gibi gerilip sızlıyor. Sağ kaşığım da ara ara. Bu kadar erken rahim kalınlaşmaya başlar mı? Hamilelik için çalışmasak akşama adet olurum kesin derdim adet öncesi ağrıya benziyor adet anı gibi değil de
Benim 2 hafta varken başlamıştı balım. Gerçi gebeyim bilmiyorum ama🤣

Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız🌺🌺🌺

❗️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra😂 son durumu bizimle de paylaşın.. ❗

Anne adayı 🌺SATBATDurum

Hanimefendi97

6 nisan30 nisan🍀🐞

S Sunshine1

1 nisan30 nisan🍀🐞

yenibirhayal

28 mart30 nisan🍀🐞

evremm22

4 nisan30 nisan🍀🐞

garfiuss

2 nisan30 nisan🍀🐞

Kevssooo

6 nisan30 nisan🍀🐞

maya8

30 mart1 mayıs🍀🐞

jeybey

3 nisan1 mayıs🍀🐞

Mikmik Kizim

4 nisan2 mayıs🍀🐞

ayse2325

2 nisan2 mayıs🍀🐞

Seboist16

7 nisan2 mayıs🍀🐞

sed2

4 nisan3 mayıs
🍀🐞

aynurland

6 nisan3 mayıs🍀🐞

mlh5

5 nisan3 mayıs🍀🐞

1 1sunshine1

6 nisan3 mayıs🍀🐞

ayamarg

1 nisan3 mayıs🍀🐞

Hayirlisi123

3 nisan3 mayıs
🍀🐞

Feyzacim

7 nisan4 mayıs🍀🐞

beyons

8 nisan4 mayıs🍀🐞

cnlrm

10 nisan4 mayıs🍀🐞

umayela

31 mart4 mayıs🍀🐞

arastirmasever

7 nisan5 mayıs🍀🐞

esmercicegim

7 nisan5 mayıs🍀🐞

Tuttyy

6 nisan6 mayıs🍀🐞

merniss

7 nisan6 mayıs🍀🐞
mavininumutlutonu9 nisan6 mayıs🍀🐞

mevsimofm

9 nisan6 mayıs🍀🐞

fnd_50

17 mart6 mayıs🍀🐞

Crknkz

7 nisan7 mayıs🍀🐞

L A L L A L

5 nisan7 mayıs🍀🐞

els1993

14 nisan7 mayıs🍀🐞

kubra005

10 nisan8 mayıs🍀🐞

Elenaaa1990

11 nisan8 mayıs🍀🐞

simurgggg

11 nisan8 mayıs🍀🐞

Slcn_29

13 nisan8 mayıs🍀🐞

INCIEYLUL

12 nisan9 mayıs🍀🐞

mucizem0111

14 nisan10 mayıs🍀🐞

Eymennnannesi

11 nisan11 mayıs🍀🐞

victoriahamburt

13 nisan11 mayıs🍀🐞

zeyzey2

12 nisan12 mayıs🍀🐞

felicitays17

12 nisan12 mayıs🍀🐞

atanamamis ogretmen

12 nisan12 mayıs🍀🐞

Pasiphea

16 nisan12 mayıs🍀🐞

E Endop

16 nisan14 mayıs🍀🐞

defnew

17 nisan14 mayıs🍀🐞

ikikedibirdeli

17 nisan14 mayıs🍀🐞

sundy9416 nisan16 mayıs🍀🐞

loyalty16

18 nisan16 mayıs🍀🐞

Chen31

18 nisan16 mayıs🍀🐞

Yasmize

17 mayıs🍀🐞

eylulcmre

23 nisan18 mayıs🍀🐞

papatyam3

19 nisan18 mayıs🍀🐞

kakulelib

17 nisan18 mayıs🍀🐞

Asella

19 nisan19 mayıs🍀🐞

🍀🐞

lavinya-

22 nisan19 mayıs
🍀🐞

N NewbieMommy

26 nisan20 mayıs🍀🐞

edahandro

25 nisan20 mayıs🍀🐞

gossipbusra

24 nisan20 mayıs🍀🐞

Mervenur277

23 nisan20 mayıs🍀🐞

Maviyiseven

23 nisan21 mayıs🍀🐞

01ncl41

23 nisan21 mayıs🍀🐞

Beren

18 nisan22 mayıs🍀🐞

melegim can

22 nisan22 mayıs🍀🐞

senayektan

26 nisan26 mayıs🍀🐞

Dilaryy

25 nisan26 mayıs🍀🐞

pcospcos

20 nisan30 mayıs🍀🐞
dream2311🍀🐞

melisaa93

🍀🐞
🍀🐞
Beni de ekler misin sat 7 mart bat yok

Selam kızlar ben bugun hastaneye gittim adet göremediğim için polikistik over dedi doktor infertilite randevu al dedi sizce ben şimdi ne yapmalıyım yada polikistik over olup ta hamile kalan var mıdır

İyi akşamlar kızlar ovülasyon gününü nasıl takip ediyorsunuz ovülasyon testi dışında?
Bu ay 1 nisanda regli oldum 15 nisanda doktora gittim hamilelik istediğimi söyledim kontrol esnasında yumurtan çatlamak üzere dedi ya i 15i tam 14.güne denk geliyordu kullandığım uygulamaya göre 10 nisan ovülasyon günüydü. Testler dışında nasıl takip edebilirim bu hafta ilk denememizi yapacağız

İyi akşamlar kızlar ovülasyon gününü nasıl takip ediyorsunuz ovülasyon testi dışında?
Bu ay 1 nisanda regli oldum 15 nisanda doktora gittim hamilelik istediğimi söyledim kontrol esnasında yumurtan çatlamak üzere dedi ya i 15i tam 14.güne denk geliyordu kullandığım uygulamaya göre 10 nisan ovülasyon günüydü. Testler dışında nasıl takip edebilirim bu hafta ilk denememizi yapacağız
Test dışında vucut sicakligi olcumu akinti takibi gibi seyler var ama en dogrusu ovulasyon testi. Neden bunu kullanmiyorsunuz

Selam kızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim polikistik over dedi doktor infertilite randevu al dedi sizce ben şimdi ne yapmalıyım yada polikistik over olup ta hamile kalan var mı

Kızlar merhaba adetımın. Bugun 8. Günü yumurta takıbınde sokda 14 mm sagda 13 mm yumurta var sızce 8. Güne gore ıyımı boyutları aranızda takıpte olan varmı
Bende yumurta takibine başlıcam ama ayda kaç kere gidiliyor, özele gidicem ben her seferinde muayne parası mı vericem acaba 😢😢😢

Çatlama 15i gibi olduysa bu hafta neden deniyorsunuz geç kalmamış mısınız

Selam kızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim polikistik over dedi doktor infertilite randevu al dedi sizce ben şimdi ne yapmalıyım yada polikistik over olup ta hamile kalan var mı
Tekrar çocuk konusunu mu düşünüyorsun canım?

Back