• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım sağolasın, yok kuzum ya hep erkek dedik ben de keza öyle bu sefer yanıldım 😅
Hııım ilk haftanın ultrson resmi varsa atabilirmisin canım plesentaya göre tahminde bulunmuşmuyduk merak ettim yanlış mı çıktı yani tahminimiz

A584F2F2-3143-4763-8955-A2627E6AA698.jpeg
Kızlar bunudq bugün yaptım😂

Doktoruma yazmıstım cevap yazmıs sımdı saat bası bır pedı gecerse gel cıddı bısey olabılır bır takıp et bır ıkı saat demıs :( Mervenur277 Mervenur277 ne gıbı bısey olabılırkı.saat 3 gıbı ızın alıp gıdecegım inşallah

Hııım ilk haftanın ultrson resmi varsa atabilirmisin canım plesentaya göre tahminde bulunmuşmuyduk merak ettim yanlış mı çıktı yani tahminimiz
İlki buydu, karın usg si

Eklentiler

• IMG_20230109_153256.jpg
    IMG_20230109_153256.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 41
Yaa dünküne göre ne güzel koyulaşmış aynı marka mı? Kan değerin yüksek çıkar bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
Aminn teşekkür ederim canımm🥹🫶 yok maalesef aynı marka bulamadım bugün artık kan vercem🫶 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻♥️

Cumartesi eşim evde olursa zor olur bnm için gizli yapacam görür felan cuma iyidir çıkmama olasılığı olabilir ama oda var off offf kafam karıştı
Cuma yapmazsan pazartesiye kalacak o zaman senin. Ben de eşim varken çok yapmak istemiyorum ya

Back