- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
Amin canım sağolasın, yok kuzum ya hep erkek dedik ben de keza öyle bu sefer yanıldımSaglıkla büyüsün inşallah canım kız demiştik sana degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolasın, yok kuzum ya hep erkek dedik ben de keza öyle bu sefer yanıldımSaglıkla büyüsün inşallah canım kız demiştik sana degil mi
Hııım ilk haftanın ultrson resmi varsa atabilirmisin canım plesentaya göre tahminde bulunmuşmuyduk merak ettim yanlış mı çıktı yani tahminimizAmin canım sağolasın, yok kuzum ya hep erkek dedik ben de keza öyle bu sefer yanıldım
Durum bildiriyorum
İlki buydu, karın usg siHııım ilk haftanın ultrson resmi varsa atabilirmisin canım plesentaya göre tahminde bulunmuşmuyduk merak ettim yanlış mı çıktı yani tahminimiz
Zaman geçmiyor ya ctsi 10.gün oluyor o zaman yaparım herhalde 12-14. günü bekleyemem herhaldeBnmki zaten büyüktü biraz daha büyüdüler test ne zaman yapacaksın canım
Yaa dünküne göre ne güzel koyulaşmış aynı marka mı? Kan değerin yüksek çıkar bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3238225
kızlar bunuda bugün yaptım bugün bat günümdü
Birlikte yapalım ozaman canım normalde ben cuma yapacaktim birlikte cumartesi yapalımZaman geçmiyor ya ctsi 10.gün oluyor o zaman yaparım herhalde 12-14. günü bekleyemem herhalde
Ayy cuma da olurBirlikte yapalım ozaman canım normalde ben cuma yapacaktim birlikte cumartesi yapalım
Maşallah kıpkırmızı canımmmEki Görüntüle 3238198 Kızlar bunudq bugün yaptım
Cumartesi eşim evde olursa zor olur bnm için gizli yapacam görür felan cuma iyidir çıkmama olasılığı olabilir ama oda var off offf kafam karıştıAyy cuma da olur
Teşekkür ederim canımm Rabbim herkese nasip etsin inşallahMaşallah kıpkırmızı canımmm
Aminn teşekkür ederim canımm yok maalesef aynı marka bulamadım bugün artık kan vercem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYaa dünküne göre ne güzel koyulaşmış aynı marka mı? Kan değerin yüksek çıkar bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cuma yapmazsan pazartesiye kalacak o zaman senin. Ben de eşim varken çok yapmak istemiyorum yaCumartesi eşim evde olursa zor olur bnm için gizli yapacam görür felan cuma iyidir çıkmama olasılığı olabilir ama oda var off offf kafam karıştı
Kan sonucunu da haber ver bizeAminn teşekkür ederim canımm yok maalesef aynı marka bulamadım bugün artık kan vercem Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kız canım bu plesenta sagda bebek solunda sen buraya atmışmıydın bize ben hatırlamadım daİlki buydu, karın usg si
Attım canım atmaz mıyım erkek demiştik normalde kız mı oluyormuşKız canım bu plesenta sagda bebek solunda sen buraya atmışmıydın bize ben hatırlamadım da
Aynen canım eşimin medayisi olursa öyle cumartesi yapa bilirim biz yinede cumartesi yapalım acaba mi demeyelimCuma yapmazsan pazartesiye kalacak o zaman senin. Ben de eşim varken çok yapmak istemiyorum ya