MERHABA BENİDE EKLER MİSİNİZ SAT 23/04/2023 BAT 21/05/2023tamam canım düzeltiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA BENİDE EKLER MİSİNİZ SAT 23/04/2023 BAT 21/05/2023tamam canım düzeltiyorum
Biz beklerken denemeye devam etmiştik , nasip olmadı zaten, İstanbul canım sağlık ocağında eşim verdi bana gerek kalmadiSiz hangi ilde yaptırmıştınız bizim mayıs 15te 3 ay olacak ama bat ım 3 mayıs en azından bu ayı da kaçırmayayım diyorum bekle bekle sıkıldım
Canım kürtajdan sonra 40 50 gün sonra adet olunuyor. Tekrar bi kan ver değerine bak . Benim doktorum sıfırlanıncaya kadar takip etti değerimi . O yüzden sen de baktır en son 11 ise şimdi 11 den yüksek çıkarsa hamile olabilirsin ama 11 den düşükse değilsindirkürtajdan bir hafta sonra 11e düşmüştü sonra bidaha kan vermedim ama benim hızlı düşüyordu asıl mesele ben şimdi ne zaman adet tarihi olarak sayacağm bilmiyorum
yediğin içtiğin veya kullandığın bişeyler etkilemiş olabilir canım cok ağrın varsa bi dr görün istersenkuzular gunaydın benim aşırı kanamam var ya neden boyle oldukı korktum.myom amelıyatından berı 1 yıldır boyle kanamam hiç olmamıstı,hatta çok çok az oluyordum adetım bır ıkı gun az az olup bıtıyordu.çok şaşırdım baya yogun ve çok. oluyormu arada sızdede boyle yogun kanama.yoksa kötü bişeymı vardır? fnd_50 savascii melegim can Mervenur277 A Afratafrac melisaa93
Kuzucum agrım yok ilginç bir şekilde.normalde çok agrılı adet oluyordum.bu ay agrı yok ama kanama baya bı cok.normalde eskıden alıskınım ben boyle cok adet olmaya ama bır yıldır tam tersi aşırı az oluyordum,azıcık olup bıtıyordu.bende dusunuyorum doktora gorunmeyı eger yarına azalmazsa.bu kadın hastalıkları yordu gercekten,tam tesekkullu bı kontrolden gecmek ıstıyorum aslında hıc amh flnda bakılmadı bana hayatımda,bı yandan onada baktırmak ıstıyorum bır yanım korkuyor, kendımı yorgun hıssedıyorum.inşallah kotu bısey yokturyediğin içtiğin veya kullandığın bişeyler etkilemiş olabilir canım cok ağrın varsa bi dr görün istersen
Benim okuduğum kadarıyla ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum eğer sağlıklı bir yumurtlama yaşadıysan reglin çok olurmuş ama sağlıksız yumurtlama yaşarsan az kanama görürmüşsünKuzucum agrım yok ilginç bir şekilde.normalde çok agrılı adet oluyordum.bu ay agrı yok ama kanama baya bı cok.normalde eskıden alıskınım ben boyle cok adet olmaya ama bır yıldır tam tersi aşırı az oluyordum,azıcık olup bıtıyordu.bende dusunuyorum doktora gorunmeyı eger yarına azalmazsa.bu kadın hastalıkları yordu gercekten,tam tesekkullu bı kontrolden gecmek ıstıyorum aslında hıc amh flnda bakılmadı bana hayatımda,bı yandan onada baktırmak ıstıyorum bır yanım korkuyor, kendımı yorgun hıssedıyorum.inşallah kotu bısey yoktur
canım amh mutlaka baktır bak kac aydır biliyorsun topiklerde beraberiz benimde bakılmamıştı bende bu ay baktırdım ki benim sınırda cıktı baska bi sorun cıkmadıgına göre demekki yumurta rezervim azalmış ve kalitem düşük demekki tutmuyor bende bu ay beslenme dikkat ederek basladım hayırlısı bakalımKuzucum agrım yok ilginç bir şekilde.normalde çok agrılı adet oluyordum.bu ay agrı yok ama kanama baya bı cok.normalde eskıden alıskınım ben boyle cok adet olmaya ama bır yıldır tam tersi aşırı az oluyordum,azıcık olup bıtıyordu.bende dusunuyorum doktora gorunmeyı eger yarına azalmazsa.bu kadın hastalıkları yordu gercekten,tam tesekkullu bı kontrolden gecmek ıstıyorum aslında hıc amh flnda bakılmadı bana hayatımda,bı yandan onada baktırmak ıstıyorum bır yanım korkuyor, kendımı yorgun hıssedıyorum.inşallah kotu bısey yoktur
Dün başladım bende 1 gün arayla denicemAdet biter bitmez basliyorum ben. Nitekim adet bitimine yakin pembe akintinjn geldigi gun test pik yapti bende sasirdim. Ne zaman ne olacagi belli olmuyor ensesinde dolaşmakta fayda var
Benimde bu ay çok oldu canım kanamam normlade az olur ama aza göre çok bence bizimki az görmeye alıştıgımız için bşraz fazla oldumu korkuyoruz bence daha iyi fazla olması bende kist olmuştu ondan oldu galiba canımkuzular gunaydın benim aşırı kanamam var ya neden boyle oldukı korktum.myom amelıyatından berı 1 yıldır boyle kanamam hiç olmamıstı,hatta çok çok az oluyordum adetım bır ıkı gun az az olup bıtıyordu.çok şaşırdım baya yogun ve çok. oluyormu arada sızdede boyle yogun kanama.yoksa kötü bişeymı vardır? fnd_50 savascii melegim can Mervenur277 A Afratafrac melisaa93
Çok bir bilgim yok kuzum bu konuşa ya içinin rahat etmesi açısından bir görünsen mi acabakuzular gunaydın benim aşırı kanamam var ya neden boyle oldukı korktum.myom amelıyatından berı 1 yıldır boyle kanamam hiç olmamıstı,hatta çok çok az oluyordum adetım bır ıkı gun az az olup bıtıyordu.çok şaşırdım baya yogun ve çok. oluyormu arada sızdede boyle yogun kanama.yoksa kötü bişeymı vardır? fnd_50 savascii melegim can Mervenur277 A Afratafrac melisaa93
Senin nasıl gidiyor Hamilelik, cinsiyeti netleşti mi?savascii hamile misin çok sevindim, listeye baktım şimdi Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı burda bekleyen ve isteyen herkese olsun inş.
Bie gun arayla ilişkiye girmekten mi test yapmaktan mi bahsediyorsunuz. Test ise oylr yapmayin hergun yapın. Pik bazen oyle pik seklinde kaliyor anlarsiniz ki yumurta catlamadi ki belki de catlamamis olacak o ay. Veya iki kez yumurtluyor bazi kadınlar. Sabah yapilanls ikindi yapilan test bile farkli sonuc verirken gun asiri ovulasyon testi bence sağlıklı degil bence.Dün başladım bende 1 gün arayla denicem
Benim de geçen ayım diğer aylara göre yoğun olmuştu kuzum çok çok aşırı değilse sıkıntı yapma ama için rahat değilse bir doktoruna görün kuzum benim bildiğim göre kanamanın yoğun olması az olmasına göre iyi ama çok yoğun olmadığı sürecekuzular gunaydın benim aşırı kanamam var ya neden boyle oldukı korktum.myom amelıyatından berı 1 yıldır boyle kanamam hiç olmamıstı,hatta çok çok az oluyordum adetım bır ıkı gun az az olup bıtıyordu.çok şaşırdım baya yogun ve çok. oluyormu arada sızdede boyle yogun kanama.yoksa kötü bişeymı vardır? fnd_50 savascii melegim can Mervenur277 A Afratafrac melisaa93
Rahat ol balım bence gayet normal güzelce için temizleniyordur belki inşallah öyledir git görün doktoruna için daha da rahatlasınKuzucum agrım yok ilginç bir şekilde.normalde çok agrılı adet oluyordum.bu ay agrı yok ama kanama baya bı cok.normalde eskıden alıskınım ben boyle cok adet olmaya ama bır yıldır tam tersi aşırı az oluyordum,azıcık olup bıtıyordu.bende dusunuyorum doktora gorunmeyı eger yarına azalmazsa.bu kadın hastalıkları yordu gercekten,tam tesekkullu bı kontrolden gecmek ıstıyorum aslında hıc amh flnda bakılmadı bana hayatımda,bı yandan onada baktırmak ıstıyorum bır yanım korkuyor, kendımı yorgun hıssedıyorum.inşallah kotu bısey yoktur
Evet kuzum senede 1-2 ay bana da oluyor ped yetiştitremiyorum. En son yatağa falan geçmiş gece her yer batmıştı, çok utandım eşimden. Sağolsun sorun etmez böyle şeyleri ama işte insan utanıyor. Bir de kan sulandırıcı ilaç aldığım zaman da çok gelebiliyor.kuzular gunaydın benim aşırı kanamam var ya neden boyle oldukı korktum.myom amelıyatından berı 1 yıldır boyle kanamam hiç olmamıstı,hatta çok çok az oluyordum adetım bır ıkı gun az az olup bıtıyordu.çok şaşırdım baya yogun ve çok. oluyormu arada sızdede boyle yogun kanama.yoksa kötü bişeymı vardır? fnd_50 savascii melegim can Mervenur277 A Afratafrac melisaa93