• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlama üzerine bugün 6.günüm döngünün de 20.günü bu sabah uçuk çıktı. duydunuz mu daha önce acaba hamilelik belirtisi diye 🥲 kafayı mı yedim belirti ararken acaba haha 😅
Ben duymadım canım belki duyan vardır senin de mi 6.günün

Benimde bu ay çok oldu canım kanamam normlade az olur ama aza göre çok bence bizimki az görmeye alıştıgımız için bşraz fazla oldumu korkuyoruz bence daha iyi fazla olması bende kist olmuştu ondan oldu galiba canım 🥰🥰

Benim de geçen ayım diğer aylara göre yoğun olmuştu kuzum çok çok aşırı değilse sıkıntı yapma ama için rahat değilse bir doktoruna görün kuzum benim bildiğim göre kanamanın yoğun olması az olmasına göre iyi ama çok yoğun olmadığı sürece

Rahat ol balım bence gayet normal güzelce için temizleniyordur belki inşallah öyledir git görün doktoruna için daha da rahatlasın

Evet kuzum senede 1-2 ay bana da oluyor ped yetiştitremiyorum. En son yatağa falan geçmiş gece her yer batmıştı, çok utandım eşimden. Sağolsun sorun etmez böyle şeyleri ama işte insan utanıyor. Bir de kan sulandırıcı ilaç aldığım zaman da çok gelebiliyor.
Moralım sıfır.sımdı lavaboya gıttım heryerım batmış.çok aşırı kanama var.çok korktum.bir iki saat bakacagım duruma olmadı hastaneye gıdecegım çok korktum :((

Moralım sıfır.sımdı lavaboya gıttım heryerım batmış.çok aşırı kanama var.çok korktum.bir iki saat bakacagım duruma olmadı hastaneye gıdecegım çok korktum :KK43:(
Korkma kuzum ancak takip et, aşırı kanama olması birden çok da iyi değil Halsiz düşebilirsin.

Kızlar benim yumurtlama üzerine bugün 6.günüm döngünün de 20.günü bu sabah uçuk çıktı. duydunuz mu daha önce acaba hamilelik belirtisi diye 🥲 kafayı mı yedim belirti ararken acaba haha 😅
Uçuk çıktı kesin hamileyim diyip hamile çıkan çok gördüm canım inşallah hamilesindir 😍🤲🏻

Kızlar bende ovulasyonu ateş olcerek takip ediuorum dün 35.6 bugün ise 36.4 çıktı, gitgide artiyo bakalım adete kadar takip edicem, eğer ısı düşmezse adet zamanı da gebelik ordan öğreniliyormus onu denicem. Bide bugün yarın ovulasyon günüm testim var 4 paket onları da yapicam gerisi Allah'a kalmis🙏🏻🙏🏻
Bu ay ben de hem ateş hem ovülasyon takibi yapıcam inşallah bu ay hamile kalabiliriz 🙏

Bie gun arayla ilişkiye girmekten mi test yapmaktan mi bahsediyorsunuz. Test ise oylr yapmayin hergun yapın. Pik bazen oyle pik seklinde kaliyor anlarsiniz ki yumurta catlamadi ki belki de catlamamis olacak o ay. Veya iki kez yumurtluyor bazi kadınlar. Sabah yapilanls ikindi yapilan test bile farkli sonuc verirken gun asiri ovulasyon testi bence sağlıklı degil bence.
Yok yok testi hergün yapıcam 😊 ilişkiye girmekten bahsediyorum

Uçuk çıktı kesin hamileyim diyip hamile çıkan çok gördüm canım inşallah hamilesindir 😍🤲🏻
Sanırım bağışıklık düşüyormuş onunla alakalı diye yazı okudum ben de şimdi. Uçuk çıktığına sevineceğimi düşünmezdim 😂😂

Evet ateşine baktım da aynı gün çatlama olmuş seninle. Hiç belirtim de yok 🥲
Evet canım o yüzden sordum bu ay sadece kasık ağrısı var göğsüm şişmeye başladı akıntı felan yok ağrıda belki duphaston kullanıyorum ondandır diyorum

Evet canım o yüzden sordum bu ay sadece kasık ağrısı var göğsüm şişmeye başladı akıntı felan yok ağrıda belki duphaston kullanıyorum ondandır diyorum
Göğüs şişkinliği bende de var. Hatta benimkiler çok küçük şu an ne güzel büyüdüler diye bakıyorum farkediliyorlar 😂 bir de aşırı duygusallık yüklendi

Benim ateş de bu şekilde

Eklentiler

• 405481FA-C8ED-4923-90DC-98682660A1FA.png
    405481FA-C8ED-4923-90DC-98682660A1FA.png
    134,2 KB · Görüntüleme: 47
Göğüs şişkinliği bende de var. Hatta benimkiler çok küçük şu an ne güzel büyüdüler diye bakıyorum farkediliyorlar 😂 bir de aşırı duygusallık yüklendi
Bnmki zaten büyüktü biraz daha büyüdüler 😅 test ne zaman yapacaksın canım

Back