• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bir kaç gündür ateş ölçüyorum 😀

Eklentiler

• 74F8D5BE-224B-464F-A3BC-A03939412246.png
    74F8D5BE-224B-464F-A3BC-A03939412246.png
    70,7 KB · Görüntüleme: 57
Canim sen naptın benimde adete 3 gün var bakalım ama pek umutlu değilim açıkçası ramazan ve taş düşürdüm hayırlısı olsun
Canım ben bu adet oldum hatta tekrar yumurtlama gerçekleşti belki bu aydan çıkmadan güzel haber alabilirim ateşe göre çatlamadan 6.Gün doktora gitmiştim adetliyken bi sorun yoktu 5 tane yumurta vardı küçüklerdi sonra tekrar gittim ilaç verdi olursa tutunsun diye onu kullanıyorum

Canım kürtajdan sonra 40 50 gün sonra adet olunuyor. Tekrar bi kan ver değerine bak . Benim doktorum sıfırlanıncaya kadar takip etti değerimi . O yüzden sen de baktır en son 11 ise şimdi 11 den yüksek çıkarsa hamile olabilirsin ama 11 den düşükse değilsindir
evet benimde aklıma geldi acaba hamile değilimde değerim mi sıfırlanmamış kürtajdan beri

Sağlıkla gelsin minnoş, sana da güzel bir hamilelik süreci diliyorum, bulantısız, ağrısız her şey yolunda gitsin inş. vakti şimdiymiş demek ki öpüyorum sizi:KK15:
Çok sağol canım. Seninde sürecin sağlıkla ilerlesin inşallah bende öpüyorum 🥰😘
Ne kadar sürede oldu acaba benim 4 sene Haziran'da 5 seneye gireceğiz malesef çok yorgun ve umutsuz hissediyorum. Sizede hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın İNŞALLAH
Canım benim ilk gebeliğim 1. Senenin sonunda oldu sebebsiz infertiliteydi. Malesef onu 10 haftalık kalp durması nedeniyle kaybettim kürtaj oldum. Bu gebeliğimde kürtajdan 6 ay sonra oldu. Umarın rabbim daha fazla bekletmeden en kısa zamanda size nasip eder🤲🏻
Kuzum şimdi gördüm çok sevindim Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 topik bizede uğur getirsin
Amin canım inşallah hepiniz biran önce hamiş haberinizi alırsınız🥰🤲🏻

Bende nisandan Mayıs'a geldim hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay artık kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum artık 😢
Benide ekler misiniz
Sat 23 Nisan
Bat 21 Mayıs
Ben de öyleyim canım. Ümitsiz yorgun bitik hakkımızda hayırlısı olsun.

6205B7E5-1CD4-4221-87EE-7E8D5D245C87.jpeg
058FD201-F184-4E22-A634-E7A4397E25A1.jpeg
şahin bakışlılarım bugünde test yaptım 🙈🙈 dayanamıyorum.sizin gördüğünüz bişeyler var mı. Bi görüyorum bi görmüyorum🥹🥹

Back