- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
Kuzum şimdi gördüm çok sevindim Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah topik bizede uğur getirsinNe zahmeti tabiki atarım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum şimdi gördüm çok sevindim Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah topik bizede uğur getirsinNe zahmeti tabiki atarım canım
Canim sen naptın benimde adete 3 gün var bakalım ama pek umutlu değilim açıkçası ramazan ve taş düşürdüm hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim canım benim kendimle kıyaslayayım dedim elimde pozitif bi taplo olsun diye
Canım ben bu adet oldum hatta tekrar yumurtlama gerçekleşti belki bu aydan çıkmadan güzel haber alabilirim ateşe göre çatlamadan 6.Gün doktora gitmiştim adetliyken bi sorun yoktu 5 tane yumurta vardı küçüklerdi sonra tekrar gittim ilaç verdi olursa tutunsun diye onu kullanıyorumCanim sen naptın benimde adete 3 gün var bakalım ama pek umutlu değilim açıkçası ramazan ve taş düşürdüm hayırlısı olsun
Bende bu ay grip oldum inşallah bağışıklığım düşüp hamile kalmışımdırSanırım bağışıklık düşüyormuş onunla alakalı diye yazı okudum ben de şimdi. Uçuk çıktığına sevineceğimi düşünmezdim
bebiş için çektiklerimize dualarımıza bakBende bu ay grip oldum inşallah bağışıklığım düşüp hamile kalmışımdır
evet benimde aklıma geldi acaba hamile değilimde değerim mi sıfırlanmamış kürtajdan beriCanım kürtajdan sonra 40 50 gün sonra adet olunuyor. Tekrar bi kan ver değerine bak . Benim doktorum sıfırlanıncaya kadar takip etti değerimi . O yüzden sen de baktır en son 11 ise şimdi 11 den yüksek çıkarsa hamile olabilirsin ama 11 den düşükse değilsindir
Gebelikten kaynaklıdır belkiBembeyaz olan göğüs uçlarım koyulaşmış kızlar neden olabilir
Çok sağol canım. Seninde sürecin sağlıkla ilerlesin inşallah bende öpüyorumSağlıkla gelsin minnoş, sana da güzel bir hamilelik süreci diliyorum, bulantısız, ağrısız her şey yolunda gitsin inş. vakti şimdiymiş demek ki öpüyorum sizi
Canım benim ilk gebeliğim 1. Senenin sonunda oldu sebebsiz infertiliteydi. Malesef onu 10 haftalık kalp durması nedeniyle kaybettim kürtaj oldum. Bu gebeliğimde kürtajdan 6 ay sonra oldu. Umarın rabbim daha fazla bekletmeden en kısa zamanda size nasip ederNe kadar sürede oldu acaba benim 4 sene Haziran'da 5 seneye gireceğiz malesef çok yorgun ve umutsuz hissediyorum. Sizede hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın İNŞALLAH
Amin canım inşallah hepiniz biran önce hamiş haberinizi alırsınızKuzum şimdi gördüm çok sevindim Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah topik bizede uğur getirsin
Bu kullandığın hangi uygulama canımBende bir kaç gündür ateş ölçüyorum
İlkinde çok hafif görüyorum canım
Haha 5 gün var adetimebebiş için çektiklerimize dualarımıza bak
İnşallah canım ara ara batmalarım varGebelikten kaynaklıdır belki
Ben de öyleyim canım. Ümitsiz yorgun bitik hakkımızda hayırlısı olsun.Bende nisandan Mayıs'a geldim hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay artık kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum artık
Benide ekler misiniz
Sat 23 Nisan
Bat 21 Mayıs
Bebiştendir kuzumBembeyaz olan göğüs uçlarım koyulaşmış kızlar neden olabilir
İlk defa böyle oldu birden kasığım batıyor. Test yapmıcam beklicem haftasonu. Bebiş gibi hissediyorumBebiştendir kuzum