İnşallah canım yaa ağrı umut oldu banaOlumlu yönde tuhaftır umarıımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaa ağrı umut oldu banaOlumlu yönde tuhaftır umarıımm
Amin inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalımTeşekkür ederim canım aldım bende ovulasyon testi 2 güne gelir. inşallah sende olumlu sonuçlar alırsn canım Allah'ım bizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Banada oluyor inşallah yanıltmazİnşallah canım yaa ağrı umut oldu bana
İnşallah canım yaa ilaçtan mi bebişten mi yakında benim belli olurBanada oluyor inşallah yanıltmaz
Çok teşekkür ederim Canım Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallahTabiki var maşallah canım. Hayırlı olsun
Benimde öyle bakalımİnşallah canım yaa ilaçtan mi bebişten mi yakında benim belli olur
Haberleşelim mutlaka canım test yaptıkça etiketleBenimde öyle bakalım
ben adete kadar her gün yaparım canım atarımHaberleşelim mutlaka canım test yaptıkça etiketle
Yaklaşıyor canım yumurtlama bende böyle olunca bir iki güne pil oluyordu
Benim bu ay bir yumurtam öyle olmuştu ama çatlamış öncesinde demek ki dedi doktor . Senin de çatlamıştır canımKızlar selam
Pcos'um var. Adetin 4. günü başlayarak 10-14 nisan tarihlerinde femara kullandım. 18 nisanda kontrolüm vardı çatlatma iğnesi yapılacaktı. Ama hiçbir yumurtam oluşmamış/büyümemiş. Femaraya başladığım gün 9mm olan yumurtamda yok olmuş. Doktor bugün yine kontrole çağırmıştı ama işten izin alamadığım için gidemedim. Böyle bi durum yaşayan var mı ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Tamam canım bnde takip edeyim seniben adete kadar her gün yaparım canım atarım
Teşekkür ederimYaklaşıyor canım yumurtlama bende böyle olunca bir iki güne pil oluyordu
Ayy biz de sma bekleyenlerdeniz inşallah sizin de benim de bir an önce çıkar, ne zaman test verdiniz?Merhabaa kızlar neler yapıyorsunuz? Durumlar ne bugün doktorun asistanı aradı smear, kan ve varicella, rubella herseyim temiz çıktı çok şükür. Çarşamba regli olcam haftaya da inşallah denemeye başlayacağız sadece eşimin sma sonucu çıkmadı tereddütlüyüm
Şimdi gördüm kusura bakmayın e nabıza düşüyormuş, günlük aktivitem sabah ve akşamüstü mutlaka e nabıza bakıyorum benUmarım ama 2ay oldu sonuç hala yok. E nabız sistemine mi düşecek ne olacak bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım inşallah senin de istediğin gibi olur herşey Allah bize de nasip etsin anne olmayıAllan yardımcın olsun canım çabucak geçer inşallah
Çok şükür canım benim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına İnşAllah sağlıkla gelecek bebişinKızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şükür iğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki @melegim can @imagination forever @TASUU @Mervenur277 @Safransari melisaa93 @fnd_50 @Papatyamaviss @Haziran1907
kürtajdan bir hafta sonra 11e düşmüştü sonra bidaha kan vermedim ama benim hızlı düşüyordu asıl mesele ben şimdi ne zaman adet tarihi olarak sayacağm bilmiyorumKürtajdan sonra beta sıfırlanmış mıydı canım?
Yaklaşıyor canım yumurtlama bende böyle olunca bir iki güne pil olu
rica ederim canım Rabbim gebelik nasip etsin sağlıklı inşTeşekkür ederim