- 8 Aralık 2019
- 2.651
- 3.011
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben regl bitti ilk yaptım bi baktım çok ip gibi ince 2 3 günde bir yaptım meraktan. Sonra baktım koyulaşıyor gibi her gün yaptım. 20. Günde yumurta çatladı (reglin ilk gününden)Kızlar siz ovülasyon testine ne zaman başlıyorsunuz
O da temiz çıkar inş cnmMerhabaa kızlar neler yapıyorsunuz? Durumlar ne bugün doktorun asistanı aradı smear, kan ve varicella, rubella herseyim temiz çıktı çok şükür. Çarşamba regli olcam haftaya da inşallah denemeye başlayacağız sadece eşimin sma sonucu çıkmadı tereddütlüyüm
Ay inşallah vardır kuruma okadar olmaz diye düşünüyorum yarın trkrarla inşallah çıkarYa kuruma bence canım ama diğer aynı marka yaptığım testlerde hiç çıkmadı böyle o yüzden bi heveslendim
Kaset testi de harcamak istemiyorum. Prodoctor un pahalı bi terti varmış 80 mi 140tl mi ne ama en kalitelisi en güzeli diyor eczacı. Regl geçmeden kullanma boşa gitmesin yanılma payı çok düşük şikayeti yok dediArtımed çok şikayet var ya
Bitti canım o almıcam bşrdaha yeter bir sürü para döktüm böyle şeylere bu ay adetle hayıt macunu ve propolis balına başladım yumurtlama olunca bırakacam kuzum. Luteal için duphaston versi yinede 11 gün oldun adetYaa ben ıyce kılo aldm vıtamınlerdende ondan sordum bende bı sorun var demekkısenle benım sorun luteal faz bence ya,sen 3 ay bırakma bence prowomenı.cok etkılı oldugunu soyluyorlar ki daha once banada etkısı olmustu
Rica ederim canım içebilirsin ama sonra kontrolede git kist olmasınCevabınız için teşekkür ederim döngüm 33 günde 1 oluyorum 2 tane içeyim o zmn sağolun
Umarım ama 2ay oldu sonuç hala yok. E nabız sistemine mi düşecek ne olacak bilmiyorum.O da temiz çıkar inş cnm
Tamam canım giderim tekrar teşekkür ederimRica ederim canım içebilirsin ama sonra kontrolede git kist olmasın
Bende bu ay kendim alıp kullandım klomen canım adetin 5. Günü başladım günde 2 tane kullandım ovülasyon testiyle takip ettim 15. Gün pik gördüm 16.Gün çatladı. Adet sürem 7 gün pek düzenli değildir ama 30-35 günde bir adet oluyorum. Kendin kullanacaksan ovülasyonla takip etsen iyi olur canımKızlar adetimin 3. Günü bugün klomen aldım kullanıcam da adetin kaçıncı günü başlasam ve günde 1 tane mi içsem 2 tanemi içsem kullananlar vardı forumda yardımcı olursanız sevinirim
Bende prodoctor un erken gebelik testleri var. Trendyoldan almıştım 6 tanesi 50 tlKaset testi de harcamak istemiyorum. Prodoctor un pahalı bi terti varmış 80 mi 140tl mi ne ama en kalitelisi en güzeli diyor eczacı. Regl geçmeden kullanma boşa gitmesin yanılma payı çok düşük şikayeti yok dedi
Benim geçen ay regl günümden itibaren 8-9. Günde çatladı. 24-28 Mart 4 Nisan da pik görmüştüm. Bu ay da 8. Gün. Başlıyım bariBen regl bitti ilk yaptım bi baktım çok ip gibi ince 2 3 günde bir yaptım meraktan. Sonra baktım koyulaşıyor gibi her gün yaptım. 20. Günde yumurta çatladı (reglin ilk gününden)
Test yaptın mıKızlar adetime 5 gün var göğüs ucum çıkıp koyulaşmış ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum
Haha güzel fiyat ama ben internettekine güvenmiyorum. Gerçi benim aldığım days comforttuBende prodoctor un erken gebelik testleri var. Trendyoldan almıştım 6 tanesi 50 tl
hayır canım adetimi beklicem göğsüm böyle kararmazdı bir de akıntım devam ediyor başka belirtim yok. Yumurtlama dönemi ilişkideb 5 7 gün sonrada kasıklarımda 3 gün devam eden batma kramp oldu şimdi o da yok. Hamile gibi hissediyorumTest yaptın mı
Ben de öyle hissediyorumhayır canım adetimi beklicem göğsüm böyle kararmazdı bir de akıntım devam ediyor başka belirtim yok. Yumurtlama dönemi ilişkideb 5 7 gün sonrada kasıklarımda 3 gün devam eden batma kramp oldu şimdi o da yok. Hamile gibi hissediyorum
Bat ne zaman canım. Var mısın kan vermeyeBen de öyle hissediyorum
İnşşş inşş canım Rabbim müjdeli haberler nasip etsin inş bak burada ışığı azaltınca çıkıyorİnş inş. Görümcem salatalık soydu ah ne güzel kokuyo dedim limon doğradı aaa limon tazeymiş dedim. Görümcem diyo kokuyo mu sana sanki pilav da pişmiş mi diye tadına bakayım dedim sanki taş gibi tadı bi garip toprak yemişim gibi. Eşime dedim bak bi tadına gayet normal dedi. Testi yapıp gördüm ya psikolojik de olabilir bunlar ama inş değildir ya
Varım ama hemen değil pazar günüBat ne zaman canım. Var mısın kan vermeye