• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım sağlıkla kucağınıza alıp büyüteceğiniz gebelikleriniz olur inşallah 🤲🏻🤲🏻

Çok teşekkür ederim canım 🥰 darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah 🤲🏻
Canım canımm peki şey sorucam iğneden sonra değerlndirme nasıl olmuştu senin bnm çarş iğne olacak merak ediyorum ilk 36.saatte yalnizca bir kez mi oldu ilşki sıklığı nasıldı 🙏🏻

kızlar bu aralar çok yoğundum bakamadım hepinizi ekledim, unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen

Yok kuzum almadım normal di yemem içmem onu bitirdim bu ayda hayıt macununa başladım çare tükenmez diyerekten 😂😂
Yaa ben ıyce kılo aldm vıtamınlerdende ondan sordum bende bı sorun var demekkı😊😊senle benım sorun luteal faz bence ya,sen 3 ay bırakma bence prowomenı.cok etkılı oldugunu soyluyorlar ki daha once banada etkısı olmustu

Canım canımm peki şey sorucam iğneden sonra değerlndirme nasıl olmuştu senin bnm çarş iğne olacak merak ediyorum ilk 36.saatte yalnizca bir kez mi oldu ilşki sıklığı nasıldı 🙏🏻
Canım iğneden bir gün önce ilişki olmuştu iğne günü doktor ilişki olmasın dedi. 36. Saatte ilişki oldu ramazan ayı olduğu için sahurda 2. Kez değerlendirdik. Ondan sonra 1 boş 1 dolu ilerledik. Sen 36. Saatte değerlendir bide sabah değerlendir istersen.

İkizler candır çok eğlencelidir😂😂😂 bir karar alıp tekrar vazgeçiyoruz hep birlikte falan harika oluyor hahahahhah bak bir de şunu diyeyim eşim 1 Haziran oğlum 1 Haziran doğumlu ben 25 Mayıs ama kimlikte 1 Haziran yazmışlar. Görüyor musun ahenki görüyor musun uyumu ayarlasan olmaz😂😂😂😂😂😂
Nokta atısı anlatmıssın valla🤣🤣onu mu yapalım bunumu neyse bosver hıcbırını ypmayalım🤣🤣yaa sızın ev harıkaymıs eglence komıklık ve cocuk ruhluluk konusuna katılıyorum o cogu zaman memnun oldugum bır durum😊😊

bugün test yaptım böyle çıktı birkaç gündür hamilelikte yaşadığım tek taraflı kasık sancısı vardı ve sürekli tuvalete çıkıyordum. bana dua edin tekrar kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı bir gebelik olsun inşallah

Eklentiler

• C64B74BA-35EA-4194-B5CA-0708DD05AC54.jpeg
    C64B74BA-35EA-4194-B5CA-0708DD05AC54.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 56
Canım iğneden bir gün önce ilişki olmuştu iğne günü doktor ilişki olmasın dedi. 36. Saatte ilişki oldu ramazan ayı olduğu için sahurda 2. Kez değerlendirdik. Ondan sonra 1 boş 1 dolu ilerledik. Sen 36. Saatte değerlendir bide sabah değerlendir istersen.
Sağol canım benim sahurda 36.saatten sonra kaç saat geçmiş oluyor 42.saat falan mi bende o şekild ilerliyim😊

Bir de kaç mm iken iğne verdi doktorun canım hatirlioymsn bnm şuan adetin 8.gnü 17mm çikti bugün çok fazla hemen büyümemiş mi bna femara ya devam et iki gün dha dedi çarş gel dedi bnm 20yi geçicek o zmna kadar sorun olurmu acba

Kızlar direk dalıyorum ama bş bakar mısınız

Eklentiler

• 20230424_181732.jpg
    20230424_181732.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 20230424_181701.jpg
    20230424_181701.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 56
bugün test yaptım böyle çıktı birkaç gündür hamilelikte yaşadığım tek taraflı kasık sancısı vardı ve sürekli tuvalete çıkıyordum. bana dua edin tekrar kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Kürtajdan sonra beta sıfırlanmış mıydı canım?

Ben ince gördüm inş gebelik vardır testlerde bir garip oldu tutarsız umarım gebeliktir 🤲😍
İnş inş. Görümcem salatalık soydu ah ne güzel kokuyo dedim limon doğradı aaa limon tazeymiş dedim. Görümcem diyo kokuyo mu sana sanki🤣 pilav da pişmiş mi diye tadına bakayım dedim sanki taş gibi tadı bi garip toprak yemişim gibi. Eşime dedim bak bi tadına gayet normal dedi. Testi yapıp gördüm ya psikolojik de olabilir bunlar ama inş değildir ya

Back