- 15 Mayıs 2022
- 3.471
- 2.860
- 63
- 28
Ay inşallah vardır yaBen normalde mayıs grubuna geçmiştim adet olunca mayısın ilk günleri eğer varsa erken test yapacam beklemiyecem bu sefer günümü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah vardır yaBen normalde mayıs grubuna geçmiştim adet olunca mayısın ilk günleri eğer varsa erken test yapacam beklemiyecem bu sefer günümü
Belirtilerde birbirine benziyor ki insan pek anlayamıyorValla göğüslerim öyle şiş değil, uçlarında hafif hassasiyet var. Akıntım yok. Ancak belim ağrıyor çok bacağıma vuruyo. Bir de kasığımda batma oluyo arada. Fakat bunlar geçen ayda olmuştu regl olmuştum.
Aynen kuzum. Bir de benim bu ay hiç ümidim yok. Takip filan yapmadım sadece 3 gün değerlendirdik 2-3 günlük aralıklarla. Tutmamıştır diye düşünüyorum.Belirtilerde birbirine benziyor ki insan pek anlayamıyor
Hiç belli olmaz canım ya insanlar ummadığı anda daha çok hamile kalıyor. İnşallah seninde öyle olurAynen kuzum. Bir de benim bu ay hiç ümidim yok. Takip filan yapmadım sadece 3 gün değerlendirdik 2-3 günlük aralıklarla. Tutmamıştır diye düşünüyorum.
İnşallah canım ben tutunamadığını düşünüyordum küçük kızımda da adet olmadım diye doktora gitmiştim bilmiş doktor karından bakıp ilaç vermişti ilacım bitince gittim zorla test yaptırmıştım pozitifdi o yüzden şimdi de duphaston verdi doktor anlatınca o ilaç sayesine olmuştu galibaAy inşallah vardır ya
benmde 28 nisan genelde 14 çıkar diyorlar benm 14 nisan çatladı ama olmadı leke başladı inşalalh sende vardır :)Benim Bat 28 Nisan. Ancak ne zaman yumurtladım bilmiyorum.
Hayatım maşallah senin adına çok sevindim Sağlıkla büyüsün minnoşKızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şükür iğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki melegim can imagination forever @TASUU @Mervenur277 @Safransari @melisaa93 @fnd_50 Papatyamaviss @Haziran1907
İnşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın kuzum. Valla bende pcos var her ay farklı tarihlerde geliyor. Geç yumurtlama olmuş olabilir.Mesela geçen ay yumurtladıktan 13 gün sonra regl olmuştum. Bakalım, 28 diyorum ama erken ya da geç de gelebilir.benmde 28 nisan genelde 14 çıkar diyorlar benm 14 nisan çatladı ama olmadı leke başladı inşalalh sende vardır :)
hayırlısı olur inşallah en doğru zamanda geliverir müjdeli haber :)İnşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın kuzum. Valla bende pcos var her ay farklı tarihlerde geliyor. Geç yumurtlama olmuş olabilir.Mesela geçen ay yumurtladıktan 13 gün sonra regl olmuştum. Bakalım, 28 diyorum ama erken ya da geç de gelebilir.
Kuzum benim normalde cumartesi günü adet olmam gerekiyordu. Adetim 2 geçti yani. Bence benimkinide Çarşamba yada perşembe günü alttan görebilir karından sanmıyorum ya. Bide cihazdan cihaza fark ediyor gerçekten deDeğerin çok güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inş senin bat ne zamandı canım? Bana doktor beta 6 bin olunca karından görebilirim demişti ama cihazdan farkediyor demek ki
Kuzum bugün 1085 çıktı Perşembe günü kese görmeye giderim inşallahBugün kaç çıktı ya canım tekrar ne zaman gideceksin maşallah hep böyle gider canım yaa
Amin canım çok teşekkür ederimHayatım maşallah senin adına çok sevindim Sağlıkla büyüsün minnoş
Yok kuzum almadım normal di yemem içmem onu bitirdim bu ayda hayıt macununa başladım çare tükenmez diyerektenmelegim can melocugumm prowomen iştahını actımı kılo aldınmı hıc?
Adetin 5. Günü başla canım döngün kısa ise günde 1 tane iç uzunsa 2 canımmKızlar adetimin 3. Günü bugün klomen aldım kullanıcam da adetin kaçıncı günü başlasam ve günde 1 tane mi içsem 2 tanemi içsem kullananlar vardı forumda yardımcı olursanız sevinirim
Oy maşallah sağlıkla büyüsün kuzumKuzum bugün 1085 çıktı Perşembe günü kese görmeye giderim inşallah
Cnm bat dündübat ne zamandı belkide hayırlı birşeyler vardr :) yeniden doktor takibi düşünüyormusun