• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla göğüslerim öyle şiş değil, uçlarında hafif hassasiyet var. Akıntım yok. Ancak belim ağrıyor çok bacağıma vuruyo. Bir de kasığımda batma oluyo arada. Fakat bunlar geçen ayda olmuştu regl olmuştum.
Belirtilerde birbirine benziyor ki insan pek anlayamıyor

Belirtilerde birbirine benziyor ki insan pek anlayamıyor
Aynen kuzum. Bir de benim bu ay hiç ümidim yok. Takip filan yapmadım sadece 3 gün değerlendirdik 2-3 günlük aralıklarla. Tutmamıştır diye düşünüyorum.

Aynen kuzum. Bir de benim bu ay hiç ümidim yok. Takip filan yapmadım sadece 3 gün değerlendirdik 2-3 günlük aralıklarla. Tutmamıştır diye düşünüyorum.
Hiç belli olmaz canım ya insanlar ummadığı anda daha çok hamile kalıyor. İnşallah seninde öyle olur

Ay inşallah vardır ya
İnşallah canım ben tutunamadığını düşünüyordum küçük kızımda da adet olmadım diye doktora gitmiştim bilmiş doktor karından bakıp ilaç vermişti ilacım bitince gittim zorla test yaptırmıştım pozitifdi o yüzden şimdi de duphaston verdi doktor anlatınca o ilaç sayesine olmuştu galiba

Kızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şükür 🤲🏻🤲🏻🥰 iğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki😍 melegim can melegim can imagination forever imagination forever @TASUU @Mervenur277 @Safransari @melisaa93 @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @Haziran1907
Hayatım maşallah 🧿 senin adına çok sevindim ☺️ Sağlıkla büyüsün minnoş ❤️🌸

benmde 28 nisan genelde 14 çıkar diyorlar benm 14 nisan çatladı ama olmadı leke başladı inşalalh sende vardır :)
İnşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın kuzum. Valla bende pcos var her ay farklı tarihlerde geliyor. Geç yumurtlama olmuş olabilir.Mesela geçen ay yumurtladıktan 13 gün sonra regl olmuştum. Bakalım, 28 diyorum ama erken ya da geç de gelebilir.

İnşallah önümüzdeki ay güzel haber alırsın kuzum. Valla bende pcos var her ay farklı tarihlerde geliyor. Geç yumurtlama olmuş olabilir.Mesela geçen ay yumurtladıktan 13 gün sonra regl olmuştum. Bakalım, 28 diyorum ama erken ya da geç de gelebilir.
hayırlısı olur inşallah en doğru zamanda geliverir müjdeli haber :)

Herkese hayırlı uğurlu olsun. İnşallah beklediğimiz ay, bu ay olur. Beni de ekler misiniz? Sat 13 Nisan Bat 8 Mayıs 😊🤗

Değerin çok güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inş 😍 senin bat ne zamandı canım? Bana doktor beta 6 bin olunca karından görebilirim demişti ama cihazdan farkediyor demek ki
Kuzum benim normalde cumartesi günü adet olmam gerekiyordu. Adetim 2 geçti yani. Bence benimkinide Çarşamba yada perşembe günü alttan görebilir karından sanmıyorum ya. Bide cihazdan cihaza fark ediyor gerçekten de

Kızlar adetimin 3. Günü bugün klomen aldım kullanıcam da adetin kaçıncı günü başlasam ve günde 1 tane mi içsem 2 tanemi içsem kullananlar vardı forumda yardımcı olursanız sevinirim ☺️

3998DBEE-B8DE-4DD2-A112-82354243A609.jpeg

Kızlar selamlar düşük yapmıştım ama adet tekrarım olmadı. 40. gün bugün test yapayım dedim ama bişey görüyor gibiyimde yada görmek mi istiyorum bilmiyorum. Sizler bişey görüyor musunuz 🙈🙈

Kızlar adetimin 3. Günü bugün klomen aldım kullanıcam da adetin kaçıncı günü başlasam ve günde 1 tane mi içsem 2 tanemi içsem kullananlar vardı forumda yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Adetin 5. Günü başla canım döngün kısa ise günde 1 tane iç uzunsa 2 canımm

Back