Testi tekrarlarsan haber ver mutlaka canımAy inşallah vardır ya ilk klomen kullanışım merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi tekrarlarsan haber ver mutlaka canımAy inşallah vardır ya ilk klomen kullanışım merak ediyorum
Tekrar test yapmadın mi canım kandaKuzum behde aslında cumartesi günü gitmeşi planlıyordum ama o gün köyde oluruz muhtemelen. Doktorda betayı görünce Çarşamba günü çağırdı zaten. Ben yinede Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum direk karından görsün istiyorum çünkü
Tabikidee yarın sabah tekrar yaparımTesti tekrarlarsan haber ver mutlaka canım
Tamam canım inşallah vardır erkenden öğrenmiş olacaksın varsaTabikidee yarın sabah tekrar yaparım
İnşallah yaTamam canım inşallah vardır erkenden öğrenmiş olacaksın varsa
Önceden rüyamda hep hamile olduğumu testin pozitif çıktığını görürdüm. Bu sefer adet olduğumu gördümTamam canım inşallah vardır erkenden öğrenmiş olacaksın varsa
Demekki rüyalar tersine çıkıyormuş canım inşallah tersine çıkar da bebiş gelirÖnceden rüyamda hep hamile olduğumu testin pozitif çıktığını görürdüm. Bu sefer adet olduğumu gördüm
Canım en son geçen hafta çarşamba günü hem idrar testi hemde kaset test yapmıştım sonrasında hiç yapmadım bugünde doktor istediği için tekrardan kan verdim bana kalsa vermezdim bile. Benim bütün sabırsızlığım varmı yoku mu olayında kesin bebeğin olduğuna emin olduktan sonra inanılmaz bir rahatlık geliyor üzerime. Ben 7 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum sonrasında sürekli kaset test yapmaya başladım 16. Nisanda testim koyulaşınta hamile olduğumu anladım. Yani iğne günü dahil 10. Günde öğrendim.Tekrar test yapmadın mi canım kanda
İlk testi ne zaman yapmıştın
Değerin çok güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inş senin bat ne zamandı canım? Bana doktor beta 6 bin olunca karından görebilirim demişti ama cihazdan farkediyor demek kiKızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şükür iğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki melegim can @imagination forever @TASUU @Mervenur277 @Safransari @melisaa93 @fnd_50 @Papatyamaviss @Haziran1907
Bugün kaç çıktı ya canım tekrar ne zaman gideceksin maşallah hep böyle gider canım yaaCanım en son geçen hafta çarşamba günü hem idrar testi hemde kaset test yapmıştım sonrasında hiç yapmadım bugünde doktor istediği için tekrardan kan verdim bana kalsa vermezdim bile. Benim bütün sabırsızlığım varmı yoku mu olayında kesin bebeğin olduğuna emin olduktan sonra inanılmaz bir rahatlık geliyor üzerime. Ben 7 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum sonrasında sürekli kaset test yapmaya başladım 16. Nisanda testim koyulaşınta hamile olduğumu anladım. Yani iğne günü dahil 10. Günde öğrendim.
Benim Bat 28 Nisan. Ancak ne zaman yumurtladım bilmiyorum.İnşallah canım ikimizdede hepimizdede vardırr yarın ilk idrarla tekrar deneyelim bakalım. Senin kaçıncı günün
Anladım canım hayırlı haberler alalım inşallahBenim Bat 28 Nisan. Ancak ne zaman yumurtladım bilmiyorum.
Bacak ağrısı var üst bacak ve kasık ağrısı çok fazla adet olacak gibi duphaston kullanıyorum belki ondandır diyorum hiç bu kadar ağrımazdı ateş hep aynı çıkıyor göğüs hassasiyeti var uçlarındaA Afratafrac C cnlrm belirtileriniz var mı ?
Benim gögüs uçlarım acıyor ve büyüdü bide üst bacaklarım çok ağrıyor özellikle geceleri nasıl yatcağımı şaşırıyorum birde şeffaf yapışkan bi akıntım var
Bende duphastan kullanmıştım canım hiç öyle ağrı yapmadı inşallah bebişten dolayıdırBacak ağrısı var üst bacak ve kasık ağrısı çok fazla adet olacak gibi duphaston kullanıyorum belki ondandır diyorum hiç bu kadar ağrımazdı ateş hep aynı çıkıyor göğüs hassasiyeti var uçlarında
Bilmiyorum canım inşallah ara ara giriyor sağ tarafımda baya kötü dayanılmıyor akıntı yok bu ay her ay olurduBende duphastan kullanmıştım canım hiç öyle ağrı yapmadı inşallah bebişten dolayıdır
Maşallah kuzum çok sevindim saglıkla ilerlesin inşallahKızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şükür iğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki melegim can @imagination forever @TASUU @Mervenur277 @Safransari @melisaa93 @fnd_50 @Papatyamaviss @Haziran1907
Ben normalde mayıs grubuna geçmiştim adet olunca mayısın ilk günleri eğer varsa erken test yapacam beklemiyecem bu sefer günümüBende duphastan kullanmıştım canım hiç öyle ağrı yapmadı inşallah bebişten dolayıdır
Valla göğüslerim öyle şiş değil, uçlarında hafif hassasiyet var. Akıntım yok. Ancak belim ağrıyor çok bacağıma vuruyo. Bir de kasığımda batma oluyo arada. Fakat bunlar geçen ayda olmuştu regl olmuştum.A Afratafrac C cnlrm belirtileriniz var mı ?
Benim gögüs uçlarım acıyor ve büyüdü bide üst bacaklarım çok ağrıyor özellikle geceleri nasıl yatcağımı şaşırıyorum birde şeffaf yapışkan bi akıntım var