• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam
Pcos'um var. Adetin 4. günü başlayarak 10-14 nisan tarihlerinde femara kullandım. 18 nisanda kontrolüm vardı çatlatma iğnesi yapılacaktı. Ama hiçbir yumurtam oluşmamış/büyümemiş. Femaraya başladığım gün 9mm olan yumurtamda yok olmuş. Doktor bugün yine kontrole çağırmıştı ama işten izin alamadığım için gidemedim. Böyle bi durum yaşayan var mı ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Kızlar selam
Pcos'um var. Adetin 4. günü başlayarak 10-14 nisan tarihlerinde femara kullandım. 18 nisanda kontrolüm vardı çatlatma iğnesi yapılacaktı. Ama hiçbir yumurtam oluşmamış/büyümemiş. Femaraya başladığım gün 9mm olan yumurtamda yok olmuş. Doktor bugün yine kontrole çağırmıştı ama işten izin alamadığım için gidemedim. Böyle bi durum yaşayan var mı ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
18i kontrolün öncesinde çatlamış olabilir mi ondan görememiştir belki🙁

Ama ultrasonda belli olur adet sonrası gidersen ben adetliyken polip gibi duruyor dedi saydığın belirtiler bende de vardı ama adet sonrası gittim çok şükür pıhtıymış sen de adet sonrsı git bi baksın tekrar
Geçen sene gittiğim doktor oyle birsey dememişti bu doktor 2 aydr adetliykende degilkende polip var hatta 6 ile 8 mm arasında dedi pek memnun kalmadım başka bir doktora gidicem bu arada da kekik çayını deneyeyim dedim

imagination forever imagination forever sana mesaj yazıp, kalktım dışarıya test almaya gidecektim. Lavaboya girdim ve süpriz gelmiş kırmızılar, daha 3 gün var aslında iyice kısaldı sürem iyi mi kötü mü bilemedim... 👀
cans16 cans16 canım ben hasta oldum.
Cancagzım benımde geldı bugun gelenler.sen düşük yaşadıgın için ilk 3 ay duzensızlık normal.sonra duzene gırer ınsallah merak etme💕🙏🌸🌸

Benimki 25 Mayıs ikizler burcuyum😂😂 eşim ikizler oğlum da ikizler😂😂😂 nasıl ama😂 bebeğim ben de çok sallamadım bu ay olursa sürpriz olur artık hayırlısı olsun❤️
Anaaa benım kocam ıkızler bıtanesını zor avutuyorum ben ayoool😝😝😝😊😊😊en guzel dogumgunu suprızı senınle olsun bebısm suprız yumurtadan cıvcıv cıksın🐥🐥🥳😍

Bnm sanirim 21falan olcak o zmn yapilcak iğne sanirim çok hızlı büyüdü ya bnm dha bugün 8.gün adetimle birlikte çok hızlı değil mi sence de
İlacın etkisi işte kiminde hızlı kiminde yavaş doktor daha doğrusunu bilir insallah pozitifle sonuclanır😊

Selam canım, selam kızlar ❤️ Mayıs en sevdiğim ay doğum günümün olduğu ay inşallah hediyemi bu ay alırım ❤️ ben 27 martta hsg çekildim. En son 17 martta adet oldum. Hsg den sonra 8-10 gün kanamam oldu. Adetten sayıldı sanırım çünkü o kanamadan sonra tekrar yumurtladım. Bu aydan çok umudum yok ama yine de işte insan heves ediyor. Beni de tabloya ekler misin sat 17 Mart bat 14 Mayıs
Hoşgeldin canım inşallah güzel haber alırız hep birlikte mayıs doğum günü hediyesi olur bizlere 🥰🥰

Canım ben Ocakta kimyasal geçirmiştim hastaneye gittiğimde d vitaminim demirim baya düşük olduğunu ondan kaynaklı olabileceğini söylediler bu ay hiç aksatmadan vitaminlerimi kullandım sonra kontrole gittim değerlerim yükselmişti çok şükür vitaminler çok etkiliyormuş yani ve bir gün boş bir gün dolu şeklinde değerlendirdim belirtimde kasık batması karın ağrısı oldu sancı şeklinde bide 2 gün önce kahverengi akıntı geldi kesildi göğüslerim dokununca acıyor şimdilik bu kadar belirtilerim 🥰
Benimde d vitaminim düşük ama kullanmadım ilacımı gebelik olmamışmıdır😞

Yok canım öyle düşünme 😇 Allah nasip ettiyse her türlü oluyor bunlar bahane
Bende adetimden 2 hafta sonra yani yumurtlama günümden 3 5 gün sonra sivilcem çıktı normalde olmazdı ve 3 4 gün devam eden kasık batmam ve ağrım oldu 1 2 dakika süren. Şuan hala akıntım temiz şekilde geliyor. Kasık ağrım durdu adetime 6 gün var test yapmadım bekliyorum ☺️

Kızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şükür 🤲🏻🤲🏻🥰 iğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki😍 melegim can melegim can imagination forever imagination forever T TASUU Mervenur277 Mervenur277 Safransari Safransari melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss Haziran1907 Haziran1907
Maşallah canım çok güzel artmış 🤩 Benimki de yolundaysa o civarlardadır arkandan geliyorum malum🤣ben kan vermedim
Kese için ne zaman gideceksin??

Kızlarr köydeydim diye giremedim foruma biliyorsunuz. Bugün gidip kan verdim tekrardan. Çarşamba günü 87 çıkmıştı betam bugün 1085 çıktı çok şükür 🤲🏻🤲🏻🥰 iğne vurmaya da alıştım artık eskisi gibi canımı acıtmıyorum. Şimdilik herşey yolunda ilerliyor şükürler olsunki😍 melegim can melegim can imagination forever imagination forever T TASUU Mervenur277 Mervenur277 Safransari Safransari melisaa93 melisaa93 fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss Haziran1907 Haziran1907
Masallah bebeğimm ne güzel yukselmis rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin kolay bir gebeliğin olsun inşallah 😍😘🤲🏻

Maşallah canım çok güzel artmış 🤩 Benimki de yolundaysa o civarlardadır arkandan geliyorum malum🤣ben kan vermedim
Kese için ne zaman gideceksin??
Canım Çarşamba günü kese görmeye çağırdı doktor beni inşallah görebiliriz 🤲🏻😍 banim diğer gebeliğimdede böyle 4 katı gidiyordu zaten. İstersen sende bi kan ver öyle gidersin

Ayy cok mutlu oldum canım benım🙏🌸🌸 maşallah🧿🧿🧿Saglıkla kucagına alacaksın bı bakmıssın 9 ay gecmıs😊😍tadını çıkar

Ayy cok mutlu oldum canım benım🙏🌸🌸 maşallah🧿🧿🧿Saglıkla kucagına alacaksın bı bakmıssın 9 ay gecmıs😊😍tadını çıkar
Ayyy inşallah rabbim biran önce o günleri görmeyi nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 sağlıkla kucağıma alıp büyütmek nasip olsun😍

Back