- 21 Ocak 2023
- 431
- 641
- 23
Evet canım var kan ver benceEki Görüntüle 3237441
Kızlar bat yarın varmı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım var kan ver benceEki Görüntüle 3237441
Kızlar bat yarın varmı sizce
Aminn çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınVarr var, 2 testte de çıkmış. Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim vericem inşallah dönüş yaparımEvet canım var kan ver bence
belirtilerin var mı canım bu ay özellikle yaptıgın bişey oldumuİnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederim
Sende iki yumurta olmuştu demek canım bnm tek yumurta ya endişeniyorm çarş gnü gidince 2mm büüyüyosa yumurta bi günde bugün 17çarşambaya kadar 21mm olucak kaç mm de çatliyor acaba ya da kaç mm arasi çatlatma iğnesi yapılıyor ne güzel sende iki tane olmş yumurtaHerkese farklı uygulanıyor herhalde bana adetin 2.günü baslatıp 5gün iç tekrar kontrole gel demişti. Pazartesiden cumaya ilacı içtim.Salı kontrole gittiğimde de yumurtalar 17,5 ve 18,5'tu o akşam da ovitrelle vuruldum daha buyuk yumurta yoktu sanırım onunla ilgili bisey demedi
Canım ben Ocakta kimyasal geçirmiştim hastaneye gittiğimde d vitaminim demirim baya düşük olduğunu ondan kaynaklı olabileceğini söylediler bu ay hiç aksatmadan vitaminlerimi kullandım sonra kontrole gittim değerlerim yükselmişti çok şükür vitaminler çok etkiliyormuş yani ve bir gün boş bir gün dolu şeklinde değerlendirdim belirtimde kasık batması karın ağrısı oldu sancı şeklinde bide 2 gün önce kahverengi akıntı geldi kesildi göğüslerim dokununca acıyor şimdilik bu kadar belirtilerimbelirtilerin var mı canım bu ay özellikle yaptıgın bişey oldumu
Öyle de kuzum yine de gitmek istiyorum çünkü reglimin bugün 2. Günü göğüslerim hala ağrıyor bir de kan sulandırıcı ilaç gerek duyarsa veriri hem benim şu an ki doktorum hiçbir şey vermiyorBu arada benımde gogus agrısı kaybolmus sımdı demekkı bugun yarın gelıyor gelmekte olan
Benimki 25 Mayıs ikizler burcuyum eşim ikizler oğlum da ikizler nasıl ama bebeğim ben de çok sallamadım bu ay olursa sürpriz olur artık hayırlısı olsunAyy benım dogumgumde 15 mayısboga burcu en sevdıgım burcben az once adet oldumartık ben sallamıyom bebısm hıc uzulmedım ılk kez.senınkının tutma olasılıgı cok yuksek çınku bıde ust uste ıkı gun olasılık daha da yukselıyor
canım akıntı ne büyüklükte oluyor ki yada adetin geçmiş miydi ?Canım ben Ocakta kimyasal geçirmiştim hastaneye gittiğimde d vitaminim demirim baya düşük olduğunu ondan kaynaklı olabileceğini söylediler bu ay hiç aksatmadan vitaminlerimi kullandım sonra kontrole gittim değerlerim yükselmişti çok şükür vitaminler çok etkiliyormuş yani ve bir gün boş bir gün dolu şeklinde değerlendirdim belirtimde kasık batması karın ağrısı oldu sancı şeklinde bide 2 gün önce kahverengi akıntı geldi kesildi göğüslerim dokununca acıyor şimdilik bu kadar belirtilerim
anladım canım benimde d vitamini eksikti kullanıyorum sürekli bakalım inşallah bende olumlu olur kan verseydin ona göre kesinleşirdi belirtilerin zaten hamilelik göstergesiCanım ben Ocakta kimyasal geçirmiştim hastaneye gittiğimde d vitaminim demirim baya düşük olduğunu ondan kaynaklı olabileceğini söylediler bu ay hiç aksatmadan vitaminlerimi kullandım sonra kontrole gittim değerlerim yükselmişti çok şükür vitaminler çok etkiliyormuş yani ve bir gün boş bir gün dolu şeklinde değerlendirdim belirtimde kasık batması karın ağrısı oldu sancı şeklinde bide 2 gün önce kahverengi akıntı geldi kesildi göğüslerim dokununca acıyor şimdilik bu kadar belirtilerim
Ama ultrasonda belli olur adet sonrası gidersen ben adetliyken polip gibi duruyor dedi saydığın belirtiler bende de vardı ama adet sonrası gittim çok şükür pıhtıymış sen de adet sonrsı git bi baksın tekrarEvet polipten dolayı adet öncesi 4 5gun leke sonra adet oluyorum 5. Gün bitiyor sonra bir dahaki adete kadr olmuyor başka leke bir dahaki adet öncesi gene leke sonra adet
Doktor polip görüntüsü var dedi pıhtıli adet lekelenme polip belirtileri dedi
Ben anestezisiz çekecem üniversite hastanesindeBakalim bu aydan sonra hsg ama anestezili dedi doktorum yine de korkuyorum
Yok canım adetim yarın olması gerek ama 2 gün önce sildiğimde açık kahverengi bi akıntı geldi sonra tekrarlamadı şuan şeffaf akıntım var sadececanım akıntı ne büyüklükte oluyor ki yada adetin geçmiş miydi ?
Evet canım büyük ihtimalle bugün yarın vereceğim kan kimyasal geçirdiğimde hiç çizgilerim bu kadar koyulaşmıyordu şimdi günden güne çizgiler koyulaşmaya başladı çok şüküranladım canım benimde d vitamini eksikti kullanıyorum sürekli bakalım inşallah bende olumlu olur kan verseydin ona göre kesinleşirdi belirtilerin zaten hamilelik göstergesi
Cano benim o kanama adet sayılmış çünkü tekrar yumurtlamam oldu hatta farkında olmadan çatlama günlerini de değerlendirmişim. Memleketten dönünce. Bugün ateşim yükseldi iki gün oldu çatlayalı. Değerlendirmiş olduk ama bilmiyordum. Şimdi yeni adet tarihim 14 mayıs olmuş oldu bekliyorumSlm kızlar
Bayadır takip edemıyorum sayfayı
Kimler yeni hamiş hiç bılmıyorum
fnd_50 cnm adet oldunmu
Bnde hç adet belirtisi yok
Bayaa gecikecek belli
Adeti bekliyorum sonrası değerlendirme..
Tesekkur ederim meleğim gideceğim yarın 3. Günü oluyor3. Günü 4. Günü git kuzum klomen felan iste ben yarına gidecegim boş yer varsa adet olursan gel demişti doktorum
Teşekkür ederim canım evet konuştum eşimle yarın gideceğim3. Günü git canım test falan isterse bidahaki aya kalmasın garanti olsun tedavi istiyorsan zaten genellikle 3. Gün çağırıyorlar muayene ediyorlar kist falan var mı diye 3. Günü gitmeni tavsiye ederim
18-20yken iğne yapılıyor, 22-24te çatlıyor sanırımSende iki yumurta olmuştu demek canım bnm tek yumurta ya endişeniyorm çarş gnü gidince 2mm büüyüyosa yumurta bi günde bugün 17çarşambaya kadar 21mm olucak kaç mm de çatliyor acaba ya da kaç mm arasi çatlatma iğnesi yapılıyor ne güzel sende iki tane olmş yumurta