Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün kaldığım yerden okudum topiği uyku halsizlik fena var bende o yüzden aktif değilim ama takipteyim sizi haberleri de görüyorum silik çizgiler başlamış hayırlı olsun tutanlara inşallah P Psikolog2426 canım benim sorunsuz şekilde kalbini de duyar sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.. Aramızda dört gün var

Öyle mi baya yakınız canım sen ne zaman gideceksin doktora ben 20 gün sonra cemi cümlemiz sağ salim kucağımıza alalım

Ay inşallah var mı öyle bir ihtimal. Ben hiç düşünmüyorum hatta clife aldım âdet olmayı bekliyorum. İnşallah vardir hayırlısı ile . Aşırı hassasiyet var öyle olur mu ki
Öyle olan çok var inşallah seninde öyledir.. Ve evet en büyük belirti göğüs hassasiyetinin yüksek olması beniö her ay şişer aslında ama bu ay daha farklı Bi acı vardı ordan şüphem artmıştı

Öyle mi baya yakınız canım sen ne zaman gideceksin doktora ben 20 gün sonra cemi cümlemiz sağ salim kucağımıza alalım
Bende ilk kalp atışına kadar gitmim dedim ama dayanamadım herşey normal mi diye öğrenmek için randevu aldım çarşamba sabahı gideceğim inşallah

Canım benim seninki de hayırlı olsun inşallah ben bu hafta gün aşırı nöbet tuttum hiç takip edemedim buraları. Bide dün sağ kasığımda kramp oldu ondan sonra kanama oldu. Ay bilmiyorum can ya kafayı yiyecem

Devamlı mı kanama oldu

Ay 3 5 gün adet rüya gibi benim başlaması bitmesş 10 gün eşim isyanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…