Hayır rengi fark etmez canım her şekilde olur.Çok çok azdı ve kırmızı idi yerleşme kanaması kahverengi olmuyor mu. Bekleyecem Perşembe günü tekrar yapacağım inşallah ama beş gün önce yumurtlama belirtileri vardı.
Teşekkür ederimEk birsey yapmadım adet kanamam biter bitmez başladım bir dolu bir boş. tahmini yumurtlama haftası (takvimim uygulaması) her gün birliktelik oldu.
Adet zamanı gelene kadar da bir dolu bir boş devam ettim son ana kadar.
Öyle mi baya yakınız canım sen ne zaman gideceksin doktora ben 20 gün sonraKızlar bugün kaldığım yerden okudum topiği uyku halsizlik fena var bende o yüzden aktif değilim ama takipteyim sizi haberleri de görüyorum silik çizgiler başlamış hayırlı olsun tutanlara inşallahP Psikolog2426 canım benim sorunsuz şekilde kalbini de duyar sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.. Aramızda dört gün var
Hep öyle mi oluyorsun başta peki normal mi bu hala az az gelmesiHayır canım dönmedi aynı sayılır geliyor az az
Öyle olan çok var inşallah seninde öyledir.. Ve evet en büyük belirti göğüs hassasiyetinin yüksek olması beniö her ay şişer aslında ama bu ay daha farklı Bi acı vardı ordan şüphem artmıştıAy inşallah var mı öyle bir ihtimal. Ben hiç düşünmüyorum hatta clife aldım âdet olmayı bekliyorum. İnşallah vardir hayırlısı ile . Aşırı hassasiyet var öyle olur mu ki
Yok canım eğer gecikme olduysa direk sökülür bnm adetim yoğun olur ilk günler sonra azalırHep öyle mi oluyorsun başta peki normal mi bu hala az az gelmesi
Bu arada ben yazışmalar i takip edemedim ama galiba bebisin seninle selametle sağlıkla gelsin inşallahHayır rengi fark etmez canım her şekilde olur.
Bende ilk kalp atışına kadar gitmim dedim ama dayanamadım herşey normal mi diye öğrenmek için randevu aldım çarşamba sabahı gideceğim inşallahÖyle mi baya yakınız canım sen ne zaman gideceksin doktora ben 20 gün sonracemi cümlemiz sağ salim kucağımıza alalım
O zaman duam seninle inşallah yerleşme kanamasıdır buYok canım eğer gecikme olduysa direk sökülür bnm adetim yoğun olur ilk günler sonra azalır
Canım benim seninki de hayırlı olsun inşallah ben bu hafta gün aşırı nöbet tuttum hiç takip edemedim buraları. Bide dün sağ kasığımda kramp oldu ondan sonra kanama oldu. Ay bilmiyorum can ya kafayı yiyecemÖyle olan çok var inşallah seninde öyledir.. Ve evet en büyük belirti göğüs hassasiyetinin yüksek olması beniö her ay şişer aslında ama bu ay daha farklı Bi acı vardı ordan şüphem artmıştı
Kırmızı çok minik pırtı var zannetmiyorum cnm pırtı olmasaydı belki ama malesef değildrO zaman duam seninle inşallah yerleşme kanamasıdır bu
Amin insallah cnmBu arada ben yazışmalar i takip edemedim ama galiba bebisin seninle selametle sağlıkla gelsin inşallah
Tamm canım haber verirsin bizlereBende ilk kalp atışına kadar gitmim dedim ama dayanamadım herşey normal mi diye öğrenmek için randevu aldım çarşamba sabahı gideceğim inşallah
Devamlı mı kanama olduCanım benim seninki de hayırlı olsun inşallah ben bu hafta gün aşırı nöbet tuttum hiç takip edemedim buraları. Bide dün sağ kasığımda kramp oldu ondan sonra kanama oldu. Ay bilmiyorum can ya kafayı yiyecem
Ben gördüm diğerindeki gölgeyi canım hadş bismillah inşallahKızlar bata 5 gün var ovulosyon testim bu şekilde çıkıyor alttaki diğer teste gebelik testi çok derinden görünüyor mu sizcede Eki Görüntüle 3231142 Eki Görüntüle 3231141
Ay 3 5 gün adet rüya gibi benim başlaması bitmesş 10 gün eşim isyanlardaacaba geç döllenme mi? benim adetim bu ay çok uzun çekti, normalde 2-3 güne biterdi, bu gün 5ci gün hala lekelenme var, tüm gün uyuyorum, ve adetlerim ağrılı olurdu, ağrısız adet oldum nerdeyse, ara ara batmalar oldu
benim adetime 6-7 gün kalmışdan ölü taklidi yaptığım için benim ki isyanlardaAy 3 5 gün adet rüya gibi benim başlaması bitmesş 10 gün eşim isyanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?