• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😅😅bende oyle sayıyordumsonucta ıgneyı vurundugumuz gün. hcg hormonu karısıyor vucudumuza yanlişmı düşünüyorum🤪
Aynen öyle benim şuan test yapma amacım hcg hormonu gitmişmi diyeydi artık iğneden sonra 10. Gün yarın sabah tekrar görcez bakalim aşırı şişkinliğim ve gazim var bide Kasık ağrılarım devam ediyor

Arada 1-2 saat oynasada hemen hemen aynı canım. Ben pik olunca daha koyu olduğunu tecrübe ettigim için biliyordum teste devam ettim ama 2. gün hala daha kafamı karıştırıyor bazen.
Yani bence de. Kaç günün kaldı regle peki 😊

Arada 1-2 saat oynasada hemen hemen aynı canım. Ben pik olunca daha koyu olduğunu tecrübe ettigim için biliyordum teste devam ettim ama 2. gün hala daha kafamı karıştırıyor bazen.
Bir de saqt kaçta yaptın testleri

aynurland aynurland canım bu son topik olur inşallah benide ekler misin sat 8 nisan bat 4 mayıs
Bebeğim ben daha adet olmadım. Bugün yine test yaptım negatif. Aşırı derecede göğüs hassasiyeti var ve bu İlk defa başıma geliyor dün gece çok küçük bir kan damlası aktı. O kadar ve daha adet olmadım. Ne yapayım bekliyorum bende

Kızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallah 🙏 pihti atmis bebeğime
Çok çok geçmiş olsun sabır versin rabbim... Herşey Allah'tandır verende o alanda o şuan yaşatanda o.. Üzülme diyemem ama isyan etme Allah tekrar sabrının karşılığını en sağlıklısı ve hayırlısıyla verecektir eminim 🤲

Kızlar bir haftadır yoktum herkes e selâm.. dün adet gunumdi olmadı m. Gece bir damla kırmızı renkli akıntı oldu. Çok azdı iç çamaşır beyaz olduğu için fark ettim. Sabah test yaptım negatif normalde hiç göğüs ağrısı olmaz bende ama göğüslerim aşırı hassas. Sizce bu neden. Beta HCG yükselmesi ile göğüs ağrısı oluyor diye biliyorum ama silik bile çıkmadı. Anlamadım gitti
Henüz idrara karışmamıştır geç döllenme olabilir iki gün sonra tekrar et testi inşallah bebişin seninledir ya 🤗

Ateş ölçümü nassl yaplyo bnde yapm😔
Sabahları yataktan çıkmadan aynı saatte mesela 07:00 da ölçüp kaydediyorsun ff app siye program var. Yumurtlamaya kadar ateşin senin kendi ateşin oluyor mesela benimki 36.2 36.3 36.4 bu civarlarda çıkıyor yumurtlamaya kadar. Yumurtlama günü en düşük ateşten ertesi gün ateşin birden fırlıyor mesela bugün ateşin 36.3 çıktı siyelim ertesi gün 36.6 çıkmış olsun yumurtan çatlamış oluyor. Adete kadar ateşin yüksek seyrediyor 36.7 36.8 36.9 benimkiler böyle oluyor mesela. Adet günü ateşim birden 36.4 e düşüyor o gün adet olacağımı anlıyorum. Eğer ateşin adet günü düşmezse de yüksek ihtimalle hamilesin demek :)

Bebeğim ben daha adet olmadım. Bugün yine test yaptım negatif. Aşırı derecede göğüs hassasiyeti var ve bu İlk defa başıma geliyor dün gece çok küçük bir kan damlası aktı. O kadar ve daha adet olmadım. Ne yapayım bekliyorum bende
acaba geç döllenme mi? benim adetim bu ay çok uzun çekti, normalde 2-3 güne biterdi, bu gün 5ci gün hala lekelenme var, tüm gün uyuyorum, ve adetlerim ağrılı olurdu, ağrısız adet oldum nerdeyse, ara ara batmalar oldu

Henüz idrara karışmamıştır geç döllenme olabilir iki gün sonra tekrar et testi inşallah bebişin seninledir ya 🤗
Ay inşallah var mı öyle bir ihtimal. Ben hiç düşünmüyorum hatta clife aldım âdet olmayı bekliyorum. İnşallah vardir hayırlısı ile . Aşırı hassasiyet var öyle olur mu ki

Kuzum bu işin sırrı ne 😂 ne yediniz ne içtiniz yahu 🙈😂
Ya tamamen böyle olması gerektiğine inandık sanırım evet zor oldu sıkıldık, Gine mi modu oldu, yeri geldi sadece vazife oldu psikolojik olarak zordu.
Sadece inandık yapmamız gerekiyor dedik. Hani ne kadar zor gelse de görev edindiğin şeyi zorunluluk esasına göre yaparsın ya öyle birseydi bizim ki.
Biraz dişi sıkmak gerekiyor 😂😂😂

Sabahları yataktan çıkmadan aynı saatte mesela 07:00 da ölçüp kaydediyorsun ff app siye program var. Yumurtlamaya kadar ateşin senin kendi ateşin oluyor mesela benimki 36.2 36.3 36.4 bu civarlarda çıkıyor yumurtlamaya kadar. Yumurtlama günü en düşük ateşten ertesi gün ateşin birden fırlıyor mesela bugün ateşin 36.3 çıktı siyelim ertesi gün 36.6 çıkmış olsun yumurtan çatlamış oluyor. Adete kadar ateşin yüksek seyrediyor 36.7 36.8 36.9 benimkiler böyle oluyor mesela. Adet günü ateşim birden 36.4 e düşüyor o gün adet olacağımı anlıyorum. Eğer ateşin adet günü düşmezse de yüksek ihtimalle hamilesin demek :)
Benim niye ateşim düşmüyo ki 😪😪

Kızlar bir haftadır yoktum herkes e selâm.. dün adet gunumdi olmadı m. Gece bir damla kırmızı renkli akıntı oldu. Çok azdı iç çamaşır beyaz olduğu için fark ettim. Sabah test yaptım negatif normalde hiç göğüs ağrısı olmaz bende ama göğüslerim aşırı hassas. Sizce bu neden. Beta HCG yükselmesi ile göğüs ağrısı oluyor diye biliyorum ama silik bile çıkmadı. Anlamadım gitti
Yaşadığın yerleşme kanaması ise üç dört gün bekle canım adetin gelecek mi ona bakmak lazım önce.

Yaşadığın yerleşme kanaması ise üç dört gün bekle canım adetin gelecek mi ona bakmak lazım önce.
Çok çok azdı ve kırmızı idi yerleşme kanaması kahverengi olmuyor mu. Bekleyecem Perşembe günü tekrar yapacağım inşallah ama beş gün önce yumurtlama belirtileri vardı.

Back