- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim böyle ilerledi canımKızlar pik yapar inşallah. 14. Gün döngünün. Şimdiden başlamam gerekiyor değil mi sizde böyle olduğunda kaç gün sonra pik gördünüz?
Aynı saatlerde mi yaptınBenim böyle ilerledi canım
Benimde normalde düzgündü dostinexten sonra prolaktin 0,46 olmuş diğer hormonlar yükselmiş bu seferdeBaktırdım prolaktinim 35 çıktı dostinex kullandım ama olmadı bu ayda diğer sonuçlarım da güzeldi dostinexten sonra baktırmadım ama, şimdide clife kullanıyorum
testım olsa bırde ben denerdım acaba benimki ne durumdaKızlar @mooncrown2001 D defnew @bebibabuli Y Yasmize ben iğneyi 3 Nisan da olmuştum bugün iğne sonrası 7. Günüm kaset test yaptım tamamen negatif olmuş![]()
canım gıgus gassasıyeti bende devam edıyor senınkı gectımıGöğüs hassasiyeti akıntı vs yok mu sen de
Ek birsey yapmadım adet kanamam biter bitmez başladım bir dolu bir boş. tahmini yumurtlama haftası (takvimim uygulaması) her gün birliktelik oldu.Hayırlı olsun gebisliginiz bu ay nasıl takip yatınız ek olarak herhangi bir şey yaptınız mı gebelik ile ilgili
Senin kaçıncı güntestım olsa bırde ben denerdım acaba benimki ne durumda
benımden igneden sonrakı 7. gün 3 nisanda igne oldumSenin kaçıncı gün
demekki canım 10 gün olmadanda negatıfe. donwbılıyor bundan sonra takıp et bakalım sılık cızgıye donecekmiKızlar @mooncrown2001 D defnew @bebibabuli Y Yasmize ben iğneyi 3 Nisan da olmuştum bugün iğne sonrası 7. Günüm kaset test yaptım tamamen negatif olmuş![]()
Benimde iğneden sonra 9 du bugün ben hep iğne gününe de saydım çabuk geçsin diyebenımden igneden sonrakı 7. gün 3 nisanda igne oldum
Valla ben başladığıma pişman oldumBenim de iğne 4 nisan. Persembe testlere baslayacagım sanırım![]()
Benimde iğneden sonra 9 du bugün ben hep iğne gününe de saydım çabuk geçsin diyeiki sabahtır test yapıyorum silik yarın sabah tekrar yapicam
Kuzum Allah sabır versinKızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallahpihti atmis bebeğime
Kuzum bu işin sırrı neEk birsey yapmadım adet kanamam biter bitmez başladım bir dolu bir boş. tahmini yumurtlama haftası (takvimim uygulaması) her gün birliktelik oldu.
Adet zamanı gelene kadar da bir dolu bir boş devam ettim son ana kadar.
Arada 1-2 saat oynasada hemen hemen aynı canım. Ben pik olunca daha koyu olduğunu tecrübe ettigim için biliyordum teste devam ettim ama 2. gün hala daha kafamı karıştırıyor bazen.Aynı saatlerde mi yaptın7. Günü görmesem 2. Gün pik derdim
![]()