• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pik yapar inşallah. 14. Gün döngünün. Şimdiden başlamam gerekiyor değil mi sizde böyle olduğunda kaç gün sonra pik gördünüz?

Eklentiler

• 20230410_203602.jpg
    20230410_203602.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar pik yapar inşallah. 14. Gün döngünün. Şimdiden başlamam gerekiyor değil mi sizde böyle olduğunda kaç gün sonra pik gördünüz?
Benim böyle ilerledi canım

Eklentiler

• IMG_20230410_214430.jpg
    IMG_20230410_214430.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 74
Baktırdım prolaktinim 35 çıktı dostinex kullandım ama olmadı bu ayda diğer sonuçlarım da güzeldi dostinexten sonra baktırmadım ama, şimdide clife kullanıyorum
Benimde normalde düzgündü dostinexten sonra prolaktin 0,46 olmuş diğer hormonlar yükselmiş bu seferde

Hayırlı olsun gebisliginiz bu ay nasıl takip yatınız ek olarak herhangi bir şey yaptınız mı gebelik ile ilgili
Ek birsey yapmadım adet kanamam biter bitmez başladım bir dolu bir boş. tahmini yumurtlama haftası (takvimim uygulaması) her gün birliktelik oldu.
Adet zamanı gelene kadar da bir dolu bir boş devam ettim son ana kadar.

Kızlar bir haftadır yoktum herkes e selâm.. dün adet gunumdi olmadı m. Gece bir damla kırmızı renkli akıntı oldu. Çok azdı iç çamaşır beyaz olduğu için fark ettim. Sabah test yaptım negatif normalde hiç göğüs ağrısı olmaz bende ama göğüslerim aşırı hassas. Sizce bu neden. Beta HCG yükselmesi ile göğüs ağrısı oluyor diye biliyorum ama silik bile çıkmadı. Anlamadım gitti

Kızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallah 🙏 pihti atmis bebeğime
Kuzum Allah sabır versin 😔 çok çok üzgünüm. İnşallah geçecek bu da ve sen yine gebe kalacaksın 🤲🏻🌺

Ek birsey yapmadım adet kanamam biter bitmez başladım bir dolu bir boş. tahmini yumurtlama haftası (takvimim uygulaması) her gün birliktelik oldu.
Adet zamanı gelene kadar da bir dolu bir boş devam ettim son ana kadar.
Kuzum bu işin sırrı ne 😂 ne yediniz ne içtiniz yahu 🙈😂

Aynı saatlerde mi yaptın😊 7. Günü görmesem 2. Gün pik derdim😊
Arada 1-2 saat oynasada hemen hemen aynı canım. Ben pik olunca daha koyu olduğunu tecrübe ettigim için biliyordum teste devam ettim ama 2. gün hala daha kafamı karıştırıyor bazen.

Back