- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Bende hiç biri yok canımcanım gıgus gassasıyeti bende devam edıyor senınkı gectımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç biri yok canımcanım gıgus gassasıyeti bende devam edıyor senınkı gectımı
Canım yerleşme kanaması adetten önce olur . 8 gün önce 5 gün önce falan adet günü yerleşme kanaması değil adettirYaşadığın yerleşme kanaması ise üç dört gün bekle canım adetin gelecek mi ona bakmak lazım önce.
Çok küçük bir damlaDevamlı mı kanama oldu
Düzenli ölçüm yapamadın ben öyle düşünüyorum Ramazan ayında uyuyup uyanmak tekrar uykuya dalmaya çalışmak ister istemez dalgalanmalara sebep olmuş olabilir diye düşünüyorumBenim niye ateşim düşmüyo ki![]()
Tabi canım erken negatife dönebiliyor ben geçen ay da 6. Gün negatife dönmüştü .de
demekki canım 10 gün olmadanda negatıfe. donwbılıyor bundan sonra takıp et bakalım sılık cızgıye donecekmi
Anladım canım genelde düzenli ölçtüm hatta sırf adet olcakmıyım diye erken bike yatıyor aynı saatte ölçüyordumDüzenli ölçüm yapamadın ben öyle düşünüyorum Ramazan ayında uyuyup uyanmak tekrar uykuya dalmaya çalışmak ister istemez dalgalanmalara sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum
Çok sevindim kuzucum tebrikler
Yok canım bakıyorlar ben çok gittim devlette . Bütün kadın doğumcular bakıyorİnşallah ta devlet olunca korktum bakmaz diye
Ne yazsam ne desem teselli olmaz biliyorum. Rabbim seni seviyor ki zor bir sınava tabii tutuyor. Bu zorluğun ardından gelecek mükafatın daha büyük olacak İnşAllahKızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallahpihti atmis bebeğime
Çok teşekkürler verdim kan 195 cıktı normal miGec döllenme olabilir silik de olsa pozitif evet ama bazen testler yanıltabiliyor o yuzden kan vermelisin
Tamam canım inşallah çarşamba gidecem randevu bulamıyorum erken gidip sıra alacağımYok canım bakıyorlar ben çok gittim devlette . Bütün kadın doğumcular bakıyor
Şu an ateşin kaç mesela akşam hiç ölçtün müKırmızı çok minik pırtı var zannetmiyorum cnm pırtı olmasaydı belki ama malesef değildr
Yaa çok teşekkür ederim ilk kez öğrendimSabahları yataktan çıkmadan aynı saatte mesela 07:00 da ölçüp kaydediyorsun ff app siye program var. Yumurtlamaya kadar ateşin senin kendi ateşin oluyor mesela benimki 36.2 36.3 36.4 bu civarlarda çıkıyor yumurtlamaya kadar. Yumurtlama günü en düşük ateşten ertesi gün ateşin birden fırlıyor mesela bugün ateşin 36.3 çıktı siyelim ertesi gün 36.6 çıkmış olsun yumurtan çatlamış oluyor. Adete kadar ateşin yüksek seyrediyor 36.7 36.8 36.9 benimkiler böyle oluyor mesela. Adet günü ateşim birden 36.4 e düşüyor o gün adet olacağımı anlıyorum. Eğer ateşin adet günü düşmezse de yüksek ihtimalle hamilesin demek :)
37.9 çıktı canım tuhaf değil miŞu an ateşin kaç mesela akşam hiç ölçtün mü
Tekrar baktırmam lazım benimde, Benimde yükselmiş olabilirBenimde normalde düzgündü dostinexten sonra prolaktin 0,46 olmuş diğer hormonlar yükselmiş bu seferde
Hadi hayırlısı canımTamam canım inşallah çarşamba gidecem randevu bulamıyorum erken gidip sıra alacağım
Yaaaa bende görüyorum uzaktan size attım hayırlısı olsun canımBen gördüm diğerindeki gölgeyi canım hadş bismillah inşallah![]()
Çok üzüldüm canım pıhtılaşma sorunun var mıydı ? Bir de pıhtı attığını nasıl öğrendinben de 8 haftalıkken kürtaj oldum çok büyük bir acı ya sanki tekrar yaşıyormuşum gibi hissettim inan okuyunca
hayırlısı olsun
![]()
Canım çok çok üzgünümben hiç görmemiştim mesajını
aynı süreçten geçmiş biri olarak lütfen anestezi altında vakum yöntemi ile yapılan küretaj işlemini kabul et
umarım rabbim en kısa zamanda kaybının yerini doldurur