• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr iyi akşamlarr sahalara geri dönüyorum agshaf 😀 klomende 3. Günüm bugğn. Adetim dün bitti biter bitmez ilk değerlendirmeyi yaptık. İlk defa bu kadar erken yumurtlama ağrısı yaşıyorum 💃 ovülasyon testim şimdilik böyle

Eklentiler

• 6256F1CB-5F60-440F-8643-7C6BB738196B.jpeg
    6256F1CB-5F60-440F-8643-7C6BB738196B.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 63
Yaşadığın yerleşme kanaması ise üç dört gün bekle canım adetin gelecek mi ona bakmak lazım önce.
Canım yerleşme kanaması adetten önce olur . 8 gün önce 5 gün önce falan adet günü yerleşme kanaması değil adettir 🙏🏻

Benim niye ateşim düşmüyo ki 😪😪
Düzenli ölçüm yapamadın ben öyle düşünüyorum Ramazan ayında uyuyup uyanmak tekrar uykuya dalmaya çalışmak ister istemez dalgalanmalara sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum

de

demekki canım 10 gün olmadanda negatıfe. donwbılıyor bundan sonra takıp et bakalım sılık cızgıye donecekmi
Tabi canım erken negatife dönebiliyor ben geçen ay da 6. Gün negatife dönmüştü .

Düzenli ölçüm yapamadın ben öyle düşünüyorum Ramazan ayında uyuyup uyanmak tekrar uykuya dalmaya çalışmak ister istemez dalgalanmalara sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum
Anladım canım genelde düzenli ölçtüm hatta sırf adet olcakmıyım diye erken bike yatıyor aynı saatte ölçüyordum

cans16 cans16 gebelik emojisi koyabilirsin canım.
C cnlrm @tweeetyyy C Chen31 ve diğer kızlar ❤️ bugün gittim doktora 5+4 keseyi direk karından gördü.
20 gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Hersey için tesekkür ederim.
Bu grupta kalmaya devam edeceğim 🙏❤️
Çok sevindim kuzucum tebrikler 🎉 inşallah böyle sağlıkla ilerler 🙏🏻❤️ neler yaptın peki hamile kalmak için, şundan fayda gördüğüm dediğin varsa yazar mısın? 😊

Kızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallah 🙏 pihti atmis bebeğime
Ne yazsam ne desem teselli olmaz biliyorum. Rabbim seni seviyor ki zor bir sınava tabii tutuyor. Bu zorluğun ardından gelecek mükafatın daha büyük olacak İnşAllah 🤲🏻 Her zaman dualarımda olacaksın canım benim tekrar sağlıkla nasip olacak 🤲🏻

Sabahları yataktan çıkmadan aynı saatte mesela 07:00 da ölçüp kaydediyorsun ff app siye program var. Yumurtlamaya kadar ateşin senin kendi ateşin oluyor mesela benimki 36.2 36.3 36.4 bu civarlarda çıkıyor yumurtlamaya kadar. Yumurtlama günü en düşük ateşten ertesi gün ateşin birden fırlıyor mesela bugün ateşin 36.3 çıktı siyelim ertesi gün 36.6 çıkmış olsun yumurtan çatlamış oluyor. Adete kadar ateşin yüksek seyrediyor 36.7 36.8 36.9 benimkiler böyle oluyor mesela. Adet günü ateşim birden 36.4 e düşüyor o gün adet olacağımı anlıyorum. Eğer ateşin adet günü düşmezse de yüksek ihtimalle hamilesin demek :)
Yaa çok teşekkür ederim ilk kez öğrendim🥰

Çok üzüldüm canım pıhtılaşma sorunun var mıydı ? Bir de pıhtı attığını nasıl öğrendin 😔 ben de 8 haftalıkken kürtaj oldum çok büyük bir acı ya sanki tekrar yaşıyormuşum gibi hissettim inan okuyunca 😔 hayırlısı olsun 🙏🏻

Canım doktor dedi nasıl anladı onu bilmiyorum. Çok üzgünüm senin adinada sağlıkla en sonuna kadar ilerleyecek sağlıkli bir bebek diliyorum sana canım 🙏💜

Canım çok çok üzgünüm 😔😔 ben hiç görmemiştim mesajını 😔 aynı süreçten geçmiş biri olarak lütfen anestezi altında vakum yöntemi ile yapılan küretaj işlemini kabul et 😔 umarım rabbim en kısa zamanda kaybının yerini doldurur

Amin canim sana da saglikla sonuna kadar nasip olsun inşallah 🙏 kabul ettim canım perşembe günü gideceğim erkenden

Back