- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
Her zaman ediyorum tatlım rabbim hepinize nasip etsinOyyy annemmmminşallah sağlıkla ilerler bize de dua et kuzum
İnşallah canım çarşamba ilk kez doktora gidecem devlete 3. Gün oluyor o zmnGel sarılalımolsun bu ay olur inşAllah
Maşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsın ben demiştim keseyide görürsün diye sabrın sonu selamete çıktıcans16 gebelik emojisi koyabilirsin canım.
C cnlrm @tweeetyyy @Chen31 ve diğer kızlarbugün gittim doktora 5+4 keseyi direk karından gördü.
20 gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Hersey için tesekkür ederim.
Bu grupta kalmaya devam edeceğim
Evet sen dedin canmm oda bayramdan sonra bakalımMaşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsın ben demiştim keseyide görürsün diye sabrın sonu selamete çıktı
Hayırlısıyla onuda duyarsın canım dikkat et kendineEvet sen dedin canmm oda bayramdan sonra bakalım
Perlitik canım merhaba konuşmaları gördüm geçmiş olsun kaybın varmış nasıl oldu? doktorun kesinleştirdi mi? çok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder.
Gec döllenme olabilir silik de olsa pozitif evet ama bazen testler yanıltabiliyor o yuzden kan vermelisinSilik olsada pozitif oluyor değilmi 6 gün gecıkınce daha diğeri kadar koyu cıkar sanıyodum
Hormon testi verirsin çok iyi denk gelmişİnşallah canım çarşamba ilk kez doktora gidecem devlete 3. Gün oluyor o zmn
Maşallah saglıkla gelsinn kalp atışını da duyarsın inşallah bize de dua et olur mucans16 gebelik emojisi koyabilirsin canım.
C cnlrm @tweeetyyy @Chen31 ve diğer kızlarbugün gittim doktora 5+4 keseyi direk karından gördü.
3.Günü gidileceğini burda okumuştum cnm bn gidecem devlete önceden ayarlı değil yaniHormon testi verirsin çok iyi denk gelmiş
Ederim canım benimMaşallah saglıkla gelsinn kalp atışını da duyarsın inşallah bize de dua et olur mu
Rabbim sabır versin bebeğim çok geçmiş olsunKızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallahpihti atmis bebeğime
Canım çok çok üzgünümKızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallahpihti atmis bebeğime
Kaybın icin üzüldüm geçmiş olsun Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallahpihti atmis bebeğime
Çok üzüldüm canım pıhtılaşma sorunun var mıydı ? Bir de pıhtı attığını nasıl öğrendinKızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallahpihti atmis bebeğime
Teşekkür ederim canım bunları bilmem iyi oldu hiç gitmedim çünküCanım benim doktorumda 3. Gün bakıyor. Hem rahim kalınlığı hem içerde kist var mı yok mu ona bakıyor. Bir de benim hep minik bir yumurtam belirmiş oluyor 3. Gün. Bu ayın yumurtası geliyor diye de söylüyor ama herkesin ki böyle görünüyor mu onu bilmiyorum. Görünmeden de sonradan da olabilir bence.
Teşekkür ederim canım inş bakar yaaKız ona üçüncü gün değil ya 3. Günü rahim ne durumda kist var mı bir sıkıntı var mı diye bakılıyor rahim kalınlığına falan bakılıyor ona göre ilaç başlatıyor 3. 4 . yada 5 . Gün kişiye göre değişiyor bu durum
Bakar bakar canım rahat ol kadın doğumun rutin kontrolleri artık adetin 2. Yada 3. Gün kan tahlili ve muayene rahat ol herşey yolundadır inşallahTeşekkür ederim canım inş bakar yaa
İnşallah ta devlet olunca korktum bakmaz diyeBakar bakar canım rahat ol kadın doğumun rutin kontrolleri artık adetin 2. Yada 3. Gün kan tahlili ve muayene rahat ol herşey yolundadır inşallah
Hayırlı olsun gebisliginiz bu ay nasıl takip yatınız ek olarak herhangi bir şey yaptınız mı gebelik ile ilgilicans16 gebelik emojisi koyabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?