Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsın ben demiştim keseyide görürsün diye sabrın sonu selamete çıktı

Perlitik canım merhaba konuşmaları gördüm geçmiş olsun kaybın varmış nasıl oldu? doktorun kesinleştirdi mi? çok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder.

Kızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallah pihti atmis bebeğime

Maşallah saglıkla gelsinn kalp atışını da duyarsın inşallah bize de dua et olur mu

Rabbim sabır versin bebeğim çok geçmiş olsun

Canım çok çok üzgünüm ben hiç görmemiştim mesajını aynı süreçten geçmiş biri olarak lütfen anestezi altında vakum yöntemi ile yapılan küretaj işlemini kabul et umarım rabbim en kısa zamanda kaybının yerini doldurur

Kaybın icin üzüldüm geçmiş olsun Allah sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çok üzüldüm canım pıhtılaşma sorunun var mıydı ? Bir de pıhtı attığını nasıl öğrendin ben de 8 haftalıkken kürtaj oldum çok büyük bir acı ya sanki tekrar yaşıyormuşum gibi hissettim inan okuyunca hayırlısı olsun

Teşekkür ederim canım bunları bilmem iyi oldu hiç gitmedim çünkü

Teşekkür ederim canım inş bakar yaa

Teşekkür ederim canım inş bakar yaa
Bakar bakar canım rahat ol kadın doğumun rutin kontrolleri artık adetin 2. Yada 3. Gün kan tahlili ve muayene rahat ol herşey yolundadır inşallah

Hayırlı olsun gebisliginiz bu ay nasıl takip yatınız ek olarak herhangi bir şey yaptınız mı gebelik ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…