• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben 5 tane prodoctor aldım kötü olduğunu bile bile cünkü varsa koyu çıkarıyo illa.. ucuzdu bide.. bir tane de yine early aldım baştan 3 tane early almıştım da kargo çok geçti iptal ettim :KK70: inş bu hemen gelir
Artimed vermiş bana eczacı hiç dikkat etmemiştim ama yine çıkarır varsa ya

Ya her doktor yapmıyormuş burda çoğu kişide okumuştum . Benim doktorum böyle tedaviden sonra hastalarının hepsinden istiyor . Doktoruna gidince sor istersen niçin yapıldığını falan aklında soru işareti kalmasın 😊🙏🏻
Olmazsa bidahaki ay bende yaptırayım çanim çok teşekkür ederim

Yapılıyor diye biliyorum zaten çatlatmada şansın artma sebebi yumurtanın çatladığı gün belli ona göre ilişki oluyor diye şans artıyor . Peki sonuçlar normal miydi sizin ve eşinizin ? Doktora neden aşilama diye sormadınız mı
Evet normaldi ben sonuçlar normal olunca sebepsiz infertilite sebebiyle direk aşılama yapıyorlar diye düşündüm o yüzden sormadım açıkçası. Çatlama iğnesini yumurtası çatlamayanlara yapılıyor diye biliyordum.

Yaa hangi test o merak ettim hassasmış
Valla markasını hatırlamıyorum canım 2021 yılıydı ama fotosunu atabilirim sana bu testti böyle çıkmıştı ilk 3 dk da o zamanlar

Eklentiler

• IMG_20210922_152149.jpg
    IMG_20210922_152149.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20210922_152634.jpg
    IMG_20210922_152634.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 65
Evet normaldi ben sonuçlar normal olunca sebepsiz infertilite sebebiyle direk aşılama yapıyorlar diye düşündüm o yüzden sormadım açıkçası. Çatlama iğnesini yumurtası çatlamayanlara yapılıyor diye biliyordum.
Yok canım benim bildiğim sebepsiz olunca önce 3 kez çatlatma iğnesi 3 kez aşılama sonra tüp bebek . Devlette de tüp bebek prosedürü böyle diye okudum hatta . Tabi yumurtalık rezervi azsa direkt tüp bebek yapılıyor . İstersen gittiğinde doktora sor aşılama öncesi yapmak istersen yap ya da doktora neden direkt aşılama önerdiğini sor 🙏🏻

Back