• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaptırmadim ya
Ya her doktor yapmıyormuş burda çoğu kişide okumuştum . Benim doktorum böyle tedaviden sonra hastalarının hepsinden istiyor . Doktoruna gidince sor istersen niçin yapıldığını falan aklında soru işareti kalmasın 😊🙏🏻

Çocuğum var canım inanki olmadı diye değil üzülmem tabiki vakti gelince Rabbim nasip ederse olur korktuğum şey oldu galiba kimyasal oldu yine diye düşünüyorum o yüzden üzülüyorum
Benimde bir oğlum var 20 aylık ikinci bebeği istiyorum senin gibi allah inşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder canım🙏🏼

Kızlar ya 29 mart pikti tamam iki çizgi de aynı koyulukta, çatladığında komple silik mi olması gerekiyor yoksa bu şekilde olduğunda da çatlamış anlamına gelir mi? 27-28-29 mart değerlendirdik martta diğer günler değerlendiremedik, şimdi meraktan nisan ayında da yapıyorum hani gebelik olunca da kırmızı çıkıyormuş ya umarım anlatabilmişimdir 😂 umutlanacak bir şey arıyorum dün gebelik testim negatifti ama erken yaptığımı düşünüyorum aranızda böyle ovülasyon testleri ile takip eden var mı gebeliği

Eklentiler

• 41795275-F917-400D-95E4-FE5DE0D1EE90.jpeg
    41795275-F917-400D-95E4-FE5DE0D1EE90.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 351EF103-DD5E-4F8E-9895-0D73D4A5454F.jpeg
    351EF103-DD5E-4F8E-9895-0D73D4A5454F.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar ovülasyon testi için idrara sıkışık olmak mı gerekiyor ? Yoksa bişey yiyip içmediğin sürece beklemedende yapılır mı

Kızlar ya 29 mart pikti tamam iki çizgi de aynı koyulukta, çatladığında komple silik mi olması gerekiyor yoksa bu şekilde olduğunda da çatlamış anlamına gelir mi? 27-28-29 mart değerlendirdik martta diğer günler değerlendiremedik, şimdi meraktan nisan ayında da yapıyorum hani gebelik olunca da kırmızı çıkıyormuş ya umarım anlatabilmişimdir 😂 umutlanacak bir şey arıyorum dün gebelik testim negatifti ama erken yaptığımı düşünüyorum aranızda böyle ovülasyon testleri ile takip eden var mı gebeliği
Canım benim bat günü koyu çizgi çıkmıştı ovülasyon. Senin bat ne zaman

KIZLAR bunları dikkate alabilirsiniz. Ben takviye edici olarak kendim omepa Q10 eşim omepa vm ayrıca ikimiz damlatmalı ocean d vitamini ve gynoseed jel kullanıyorum. Ovülasyon için aşağıdaki yazıları okuyun.

WhatsApp Image 2023-04-10 at 15.08.16.jpeg
WhatsApp Image 2023-04-10 at 15.08.17.jpeg

Bence var gibi inşallah vardır hangi test bu. Benimde senle aynı sat 20 mart bat15 nisan bende yapsam çıkar mı ki
Sagol canim benim insallah dr. Prufer erken gebelik testi canim yaa aslında 10 gun olmadi yumurtlama gösterdiği tarihi baz alırsak ama 5 dakka da cikti ve koyulasma da yok şuan hala silik tabi hiçbirine güvenemiyorum ama hasta olduğum için ilaç içme konusunda kararsız kaldim

Back