Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mer

Merhaba bu çatlatma iğnesi düzenli adet gören kişilere de yapılıyor mu yoksa adet görmede problemimiz mi olması gerek. Ben hsg hormon tahlili yaptırdım eşim spermiyogram yaptırdı bu sonuçları doktora gösterdiğimde hiç iğneden bahsetmedi direk aşılama prosedürü için bi kaç şey istedi ben biraz daha beklemeyi tercih ettiğim için yaptırmadım aşılama.

Bende o yüzden doktorum duphaston kullanırdı bana söktürür bebek yoksa dedi. Bende alayım bari ya
şimdi asistanı yazdı bana da, ne var ne yok diye.. adet olmam gerekiyodu dün dedim test yap hemen yarın dedi.. söylemedim test yaptığımı meraklı gibi olmayayım diye belirti sordu regl belirtileri var dedim normalde oluyor mu değişik mi dedi biraz daha farklı dedim test bekliyo yarın bu testi atsam negatif der çizgiyi benden başka göre yok

Şuan çok köyüyüm bunda da vardır bi hayır nerdeyse 4 gün geçti şubatta kimyasal oldu erken öğrenmiştim yine kimyasal olursa öğrenmeyeyim diye geç test yaptım sonu yine hüsran oldu
Öyle canım üzülmekte haklısın keşke elimizden birşey gelse oğlumda 1 kimyasal sonrası hemen hamile kalmıştım ama bende bir türlü kalamıyorum anlam veremiyorum ama allahın bir bildiği vardır diye teselli etmeye calısıyorum kendimi sende öyle yap hiç çocuğunuz var mı başka

Yarın sabah bidaha yap istersen. Belki çıkar ümit kesmeyelim yine biz adet olmadıkça umut varr :)) sadece bu iki gündür benimde kasiklarda ağrı çoğaldı ve uyku hali var akşam 2-3 anc uyurdum saat 10 da gözüm yatağa gidiyor akintim da şeffaf beyaz şeklinde devam ediyor bide gaz sıkıntım var başka hiç belirtim yok

bunlar bende de var ben bi de kasık ağrısı bilmem adet olduktan sonra sökülürken ağrı olur çok bende nolcak sonumuz hiç bilmiyorum en erken yarın akşam yapabilirim test

Çocuğum var canım inanki olmadı diye değil üzülmem tabiki vakti gelince Rabbim nasip ederse olur korktuğum şey oldu galiba kimyasal oldu yine diye düşünüyorum o yüzden üzülüyorum

ilkinde hamile kaldinmi ya biraz denedin?
Canım ben 1 yıl kendiliğinden olsun diye bekledim . Sonra olmayınca 3 defa klomen tedavisi gördüm ama çatlatma iğnesi hiç vurmamıştım yumurtaları büyütüp kendiliğinden çatlayıp denedik olmayınca femara ve çatlama iğnesi yaptık onda da ilk femara denemesinde tutmuştu

Yapılıyor diye biliyorum zaten çatlatmada şansın artma sebebi yumurtanın çatladığı gün belli ona göre ilişki oluyor diye şans artıyor . Peki sonuçlar normal miydi sizin ve eşinizin ? Doktora neden aşilama diye sormadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…