Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok vLlha 9 gün var günüme
Daha çok varmış canım hayırlısı olsun hakkında ama bence en sağlıklısı kaset testler erken gebelik falan değil testte de laboquick Dr prüfer bunların daha yanılttığını görmedim yaparsan bunlardan biriyle yap

Lh testim evet canım 10 dakika ama inanmayın diyorlar adete yakın çıkarmış zaten falan diyorlar benimde kafam karıştı
Kız o Lh testi miydi Allah seni napmasın ben de heyecandan gebelik testi sandım yaaa heyecan yaptım pozitif görünce bakmadım hayırlısı olsun umarım vardır

Yani saydığın bütün belirtiler gebelik belirtisi ama adet ve gebelik belirtileri çok benzer o yüzden net bir şey demek zor . Beyaz akıntı hamilelikte oluyor genel de ama enfeksiyon olsa da oluyor . Bat bugün mü senin ?

Kizlar herkese merhaba bu ara siteye giremedim Balıkesire gittik hem esimin akraba ziyareti hemde havamız değişsin dedik ama o hava hem beni hemde kizi hasta etti hamile olanları tebrik ediyorum çok sevindim bende durumlar ise hiçbir belirti yok sanirim olmadi 5 gun var ama hiç hissiyatim yok nasip yaa napalim boyle hayirlisiymis allah isteyen herkese versin hep dua ediyorum

Beş gün var daha çıkmazki çarşafa canim
Geç döllenme değilse çıkabilir ben gebeliklerimi hep erken öğrendim biri adete 8 gün varken biri 5 gün varken biri 3 gün varken ama geç döllenmeyse çıkmayabilir tabi . Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin

Evet canım bugün olması gerekiyor, enfeksiyon gibi değil beyaz akıntı ama onu anlıyorum, genelde adetten önce de geliyor bende beyaz akıntı çok araştırdım dediğin gibi arada kaldım hep net bişey yok elimde bekliyorum hayırlısı, 2 sene oldu bana da tam 1 aşılama 3 çatlatma tedavisi uyguladik, en son histeroskopi oldun polip yüzünden işte bu da ilk denememiz histeroskopi sonrası, o başlıkta da çok gezindim histeroskopi sonrası hemen hamile kaldım diyenler de çok umutluyum ama beklentiye girmiyorum yaşayıp goruces inşallah hamile kalırsam belirti olarak kabul ederiz

Çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin tez vakitte test yapsaydın öğrenir öğrenmez beni de haberdar et canım inşallah hsmilesindir

Hayırlısı yapacak bişey yok demekki bu ayda olmadı nasip değilmiş
Üzülme canım herşeyde vardır bir hayır herkese cevap veremesemde müsait oldukça bütün mesajları okumaya calısıyorum ümidini kaybetme asla canım benimde regle 5 gün kaldı sabah test yaptım negatif bu ayda olmadı sanırım 4 aydır deniyorum ben de hicbir sağlık sorunum cıkmadı oğlumda cok kolay hamile kaldım ama ikinci cocugum nedense olmuyor 4 aydır geri çekilmeyle korunmuştuk hep de hormonlu şeyler hamile kalmakta zor oluyor diyorlar ama hic öyle biseyde kullanmamama rağmen olmuyor 2 kere kimyasal geçirdim bide yalnız değilsin bu sitede bir sürü umutla bekleyen anneler var hep birlikte güzel haberler alıcağız insallah üzülme

Evet dogru soyluyorsun erken zaten daha hayirlisi

Umarım herkesin gönlünden geçen olur. Biz eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ilk defa denemeye başladık bakalım neler olacak. Hem çok heyecanlı hem de bilmediğim bir yolculuk olduğu için biraz korkutucu.
Bizimde ilk Rabbim utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…