Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hassasiyet yok akinti da normal devam ediyor sadece kasık agrilarim var o kadar
Ne güzel işte kasık ağrıdı akıntı var demek ki hala umut var . Ben de hiç biri yok ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı benim karamsar olmam normal de sen niye oluyorsun bir de sen iğne sonrası progesteron hormonu baktırdın mı ? Baktırdıysan kaç çıkmıştı ?

Yok canım ben hicbiseye bıktırmadim sadece test iste

Bugun yapdim testim vardi dedim her gun yapiyim bitdikce alirim birsey gozukuyormu? dollenmeden kac gun sonra gosterir testler?
Döllenme tutunma vs 10 günde gerçekleşiyor ama doktorlar iğne sonrası 14. Yada 15 . Gün baktırın diyorlar en kesin sonuç o zaman çıkıyor

nedenki 7ci gun igne etkiside gitmis bendede oyleydi dun Allahdan umit kesilmez batada var daha neden umitsiz olasinki canim
Valla canım önceki gebeliklerimde ilk günden itibaren belirtilerim olmuştu . Bu kez hiç bir belirti yok o yüzden dedim

Yok canım ben hicbiseye bıktırmadim sadece test iste
Neden istemedi ki doktorun benimkisi çatladığını gördüğü halde progesteron istedi . Hemen progesteron kaliteli yumurtlama mı değil mi gösteriyormuş . Biraz önce progesteron tahlili verdim

Insallah canim bir tek benmiyim cizgi goren? gormek istiyorum qaliba
Canım ben artık öyle içini açıp karartıp efekt yaparak yapmıyorum öyle çıkan çizgilere de inanmıyorum yalancı çıkartıyor zaten varsa vardır çıkıyor gözüküyor o kadar uğraşmaya değmez insan sonra üzülüyor. Kuruma çizgisi ile karıştırılıyor . Benim Mart'ta silik pembe çıkmıştı ama olmadı adet oldum . Senin testindeki de bana kuruma çizgisi gibi geldi yani testin kendi çizgisi . İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…