Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 veya 14 olması lazım yerleşme kanaması olmadı ama direk belirdi böyle 2 dakikada benimde içim içimi kemirdi inşallah
Insallah kuzum vardir kan verirsen netlesir adetin gectiyse. Ben adetim ne zaman bilmedigim icin hala kan veremiyorum yarin sabah da test yaparim boyle takip ederim. Sen biliyorsan kan verebilirsin canim

Insallah kuzum vardir kan verirsen netlesir adetin gectiyse. Ben adetim ne zaman bilmedigim icin hala kan veremiyorum yarin sabah da test yaparim boyle takip ederim. Sen biliyorsan kan verebilirsin canim
Evet canım 4 gün felan var diye erken gebelik testi yapayım dedim birde bu saatte ama çıktı böyle bende sabah kana gidecem ama heyecandan uyuyamıyorum birde ilk defa çiğ çizgiyi gördüm bozuk olursa moralim bozulur bozuk çıkabiliyormuş

Gonlunu ferah tut canim allah buyuk icini niyetini duani biliyor, en hayirlisini o vercek yarin insallah guzel haberlerini verirsin insallah beni de mutlaka etiketle merak ettim

Umarım herkesin gönlünden geçen olur. Biz eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz ilk defa denemeye başladık bakalım neler olacak. Hem çok heyecanlı hem de bilmediğim bir yolculuk olduğu için biraz korkutucu.

Benımde 18 19 nisan arası bende kasıklarda adet agrısı gıbı agrı var bırde ıgneden sonra goguslerde agrı olustu bugun sankı bıraZgöguslerdeki agrıda azalma var
Bir hafta önce bndede göğüs ucu da yara vardı sanki eliyince çok agryordu şimdi artk oda yok geçti

Bu yanıltır tatlım az daha bekle sen üç gün sonra kaset test yap.

Gitme şansın varsa bugün de bir kan ver canım katlanmış olması gerek

Eklentiler

• 20230410_074306.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 20230410_074244.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 20230410_074219.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ateşe gecikmeye rağmen kocaman bi 0 malesef yok L A L fnd_50 melegim can P Psikolog2426 aklıma gelmeyenler kusura bakmasın moralim bozuldu
Üzülme kuzum ne yapalım hayırlısı olsun hayırlısı buymuş bekleyeceğiz bu ay ateş ölçümlerin çok sağlıklı olmamıştı ama ramazandan dolayı yoksa ateş yanılmaz. Allahım hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım çok kötü oldum normalde eşim doktora gitmeden inanmazdı görmeden o bile hamile gözüyle bakıyordu okadar belirti vardı ki daha gelen giden yok

Ateş ölçümü nassl yaplyo bnde yapm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…