- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
ben de düğünümde öğrendim.gramı biliyodum da.bide isim yazmamışlar.yarım gram takıp çeyrek bekleyenler çetesiGramın daha uygunu yarım gramlar var bana düğünümde takmışlardı bende öyle öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de düğünümde öğrendim.gramı biliyodum da.bide isim yazmamışlar.yarım gram takıp çeyrek bekleyenler çetesiGramın daha uygunu yarım gramlar var bana düğünümde takmışlardı bende öyle öğrendim
selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
Iyi de o zaten en az bir gram altın neden sahte olsun ki .. düğün sunnet yeni bebek icin ozel serileri var bebekli gelinlikli vs .. Ben takıyorum ama çeyrek takiyor diye sanıldığını de hic dusunmedim acikcasi
Cicili bicili paleti var... annemin çeyrek taktiği yere ben gram takıyorum mesela... hic kimsenin suratı düştüğünü gormedim .
gram takacaksanız en azından üzerinize isim yazın 2 gün sonra arkadaşım bana çeyrek taktı diye kendini zorlayıp çeyrek takmak zorunda hissetmesin. ben kimseye gram takmadığım halde 3-4 tane gram çıktı kimse çok ah ettim bilsem gam yemezdim ama sizin yaptığınız üşkağıtçılık oluyor gram takmak suç değil ama illa çeyrek gözüksün diye uğraşmak kelime anlamı ile tam olarak da buselam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
Çok haklısınız aslında ben de sizin gibi düşünüyorum yani eğer ki o anki durumum onu el veriyorsa 100 tl bile verebilirim zarfla ama arkadaş grubum biraz bu konuda ayrıştırıcı davranıyorlar. Yakın arkadaşız yarım düşer bize öyle takalım gibisinden çeyrek takanlara bile atıfta bulunuyorlar.
Biz takıldığında anlamadık eve gelince anladık eşimle bana takmışlardi benziyor gerçekten o zaman 80-90 arası bir şeydi fiyatı kimin taktığını hala bilmeyizselam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
Bende de isim yazmadılar kimliklerini merak ediyorum kamerada da belli olmuyo para taksalardı bariben de düğünümde öğrendim.gramı biliyodum da.bide isim yazmamışlar.yarım gram takıp çeyrek bekleyenler çetesi
Neden çeyrek görünümlü? Arada kaynasın dönüşü çeyrek olsun diye mi? Gram takacaksanız gram takın arkadaş utanılacak ne tarafı var bunun?