Çeyrek görünümlü gram altın?

Mahcup olunacak bişey yok. Herkes elinden geleni yapar bu gibi durumlarda. Bikaç sene önce çalıştığım yerde grup arkadaşlarımdan biri evlendi. Diğer arkadaşlar çeyrek taktılar ben 100 lira takmıştım elimden gelen buydu.

Çeyrek görünümlü gram takmak sizce hoş olur mu? size yapılsa hoşunuza gider mi yani arkadaşların başında durup senin ne taktığına mı bakacak? zaten arkadaşın altınlara bakarken anlayacak mümkün değil anlamaması belki ihtiyaçları için bozduracak yine anlayacak nasıl mahçup olacaksın düşün yani Direkt gram al tak işte

selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim

Gücünüz neye yetiyorsa onu takın . Çekrek görünümlü altın bildiğin sahte çeyrekten başka bişe değil. Oyle aileler var kı gidip o sahte takanı kameradan izleyip tespit ediyorlar :)

Sıkışık olabilirsiniz , bunda mahçup olacak bir durum yok.Kınayanın da kendi ayıbı olur , endişe etmeyin.Gram altın alıp takın.Bitti gitti.

Iyi de o zaten en az bir gram altın neden sahte olsun ki .. düğün sunnet yeni bebek icin ozel serileri var bebekli gelinlikli vs .. Ben takıyorum ama çeyrek takiyor diye sanıldığını de hic dusunmedim acikcasi

Cicili bicili paleti var... annemin çeyrek taktiği yere ben gram takıyorum mesela... hic kimsenin suratı düştüğünü gormedim .

Iyi de o zaten en az bir gram altın neden sahte olsun ki .. düğün sunnet yeni bebek icin ozel serileri var bebekli gelinlikli vs .. Ben takıyorum ama çeyrek takiyor diye sanıldığını de hic dusunmedim acikcasi

Cicili bicili paleti var... annemin çeyrek taktiği yere ben gram takıyorum mesela... hic kimsenin suratı düştüğünü gormedim .

Bahsedilen o değilki, dısında herhangi bişey olmayan ayırt edilmeyen ceyrek gibi duran kulplu gr altın.
aynı zamanda gr gibi duran yarım ve çeyrek grlar var.

selam kızlar, hemen konuya gireyim. Bu pazar yakın arkadaşım evleniyor gelen diğer arkadaşlarıma siz düğünde ne takacaksınız diye sorduğumda çeyrek altın dediler fakat benim şuan çeyrek altın takacak bütcem ne yazıkki yok. Bu aralar biraz sıkışığım. Onlarada söylemek istemedim. Başka arkadaşlarıma danıştığımda orada mahcup olma istersen çeyrek görünümlü gram altınlar var onlardan alır takarsın dediler. Biraz araştırayım dedim fakat çok farklı fiyat aralıkları var. Size sorum şu ki daha önce hiç böyle gram altın aldınız mı? Ortalama fiyatı ne kadardır? Vee çeyrek altına göre görünüşte bir farklılığı var mı? Yani hemen anlaşılır mı? Şimdiden teşekkür ederim
gram takacaksanız en azından üzerinize isim yazın 2 gün sonra arkadaşım bana çeyrek taktı diye kendini zorlayıp çeyrek takmak zorunda hissetmesin. ben kimseye gram takmadığım halde 3-4 tane gram çıktı kimse çok ah ettim bilsem gam yemezdim ama sizin yaptığınız üşkağıtçılık oluyor gram takmak suç değil ama illa çeyrek gözüksün diye uğraşmak kelime anlamı ile tam olarak da bu

Aynı görünüyor.Eline alıp bakmadan da asla anlaşılmıyor.Yani takarken kimse anlamaz.

Bir borcam al git daha hayırlı olur. Ben kandırmaca işlere çok karşıyım. Benim de bir arkadaşım var ben onun bebeğine takımlar kaliteli battaniye vs aldım. O da bana su tıngır teneke maşallah getirmiş. Satsam 20 tl vermezler. Bir de kutuya koymuş teşekkür ettim altın sanıp. Hiç bozuntuya vermedi. Bir de ne göreyim. Bi zıbın alsa daha çok isim görülürdü. Ama saklıyorum oğlunun sünnetinde takacağım.

benim bir arkadasım en sevdiğim arkadaşım dediği kızın nikahında hiçbirşey takmamıştı, şuan durumum bozuk diyerekten. bu takı konularında bazen rahat insanları örnek almak lazım. ben şimdi düşünüyorum da yakın arkadaşım evlense anca gram takarım, çünkü benim de durumum buna elveriyor. ben de 5 ay sonra evleniyorum ve inanır mısın kendi teyzem dayım çeyrek taksa bile aa neden öyle taktılar demem. ama biri kalkıp da arada kaynar mantığıyla çeyrek görünümlü gram taksa işte o zaman gözümden düşer.

Düğünümde takılan bilezik görünümlü, değeri 180 TL olan şeyi takan kişiye hala sövüyorum. 100 TL taksaydı sövmezdim ama bu riyakarlık karşısında çok güzel sövdüm. Kızının evlenmesini bekliyorum ki o şeyi iade edeyim :)

Durumunuz neye yetiyorsa onu takın. 100 TL bile olabilir. En fazla "ay az taktı" derler. Ancak sırf millete iyi görünmek için çeyrek görünümlü gram takmayın. Sonra kulaklarınız çok çınlar :)

Çok haklısınız aslında ben de sizin gibi düşünüyorum yani eğer ki o anki durumum onu el veriyorsa 100 tl bile verebilirim zarfla ama arkadaş grubum biraz bu konuda ayrıştırıcı davranıyorlar. Yakın arkadaşız yarım düşer bize öyle takalım gibisinden çeyrek takanlara bile atıfta bulunuyorlar.

bugün insanın en yakın akrabası bile yeri geliyor çeyrek takıyor, sizin kızlar pek tepelerde:temizlik:

Biz takıldığında anlamadık eve gelince anladık eşimle bana takmışlardi benziyor gerçekten o zaman 80-90 arası bir şeydi fiyatı kimin taktığını hala bilmeyiz

8.sayfaya kadar yeterince ayni yorum yapilmistir tahminim ama fikrimi sadece yazayim butceniz neye yetiyorsa onu takin kandirmaca maksatli ceyrek takar gibi gram takmak nedir utaniyormusunuz onlar takiyorsa taksin ceyreklerini size ne.

X