- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ooouf benmmde acayipp bakir yapasim.var ama şöle hurrem.kizili felan :)) ama o kizillardan kurtulmakda zor ben daha cok kullu kumrali felan seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de ne kas var ne bı rengıı anacımm sızın gıbı kaslı gozlu gızlara pek bı ozenıverıyommValla çikolata kahve diyorum ya da karamel tonları ama benim kaslarimin rengi çok koyu kendinden acaba ne yapsam
Boyasam bile rengi çok değişmiyor kalın zaten
minnos yıne bı sac topıgı ve yınee senİnşALLAH olmaz ya.
Şuanlık güzel ama :)
Boya boyaaa
Âmâ zaten çikolata kahvede koyu renk kaslarinla tezatmi oluyor.karamel tonlari cok guzel ya
bende de ne kas var ne bı rengıı anacımm sızın gıbı kaslı gozlu gızlara pek bı ozenıverıyomm
Ooouf benmmde acayipp bakir yapasim.var ama şöle hurrem.kizili felan :)) ama o kizillardan kurtulmakda zor ben daha cok kullu kumrali felan seviyorum
Çoook güsel olmuş güle güle kullan.
Bende tam sormak üzereydim boyaya bakım yağı ekledin mi diye eklemişsin Boyanın zararlı etkilerini azaltıyormuş.
Son olarak tekrar boyamak yerine cila yapsan sadece daha iyi olur, daha az hasar veriyor. Bildiğim kadarıyla boyayla yarısı kadar saç kremini karıştırıp ıslak saça uyguluyorsun, biraz bekletip duruluyorsun, aklına yatarsa bir incele
CatlakB boya yapicam karar verdim
minnos yıne bı sac topıgı ve yınee sen
Kiz 'ne siriracak sari sac yapsan kamyon fari gibi olurdaSiritir mi diye korkuyorum ya :)
canım ya kaç ayda oldu bu harika olmuş maşallahEn son bunu çektim canım :)Eki Görüntüle 1679522
Kiz 'ne siriracak sari sac yapsan kamyon fari gibi olurda
canım ya kaç ayda oldu bu harika olmuş maşallah
ayyy hemen özetle yaptıklarının hepsini bi mesajda topla tatlımBu canım 1 Ağustosta ki hali var ilk sayfa da o halden bu hale geldi. Bu fotoda 2 buçuk aylık falan işte :)
ayyy hemen özetle yaptıklarının hepsini bi mesajda topla tatlım
hepsini uygulamam gerek
bnm saç da sütyen şeyinin bi parmak boğumu yukarda
Bronz kahveeeeeeee
Bronz kahveeeeeeee
Bronz kahveeeeeeee
Iksiide cok güzel renkler benceÇikolata kahve mi yapsam diyorum bende.
Sarı alt tonlu beyaz tenliyim. Kahverengi gozluyum. Koyu renk olmalı mutlaka :)