Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Bende sinemaki kullandım geçen kasımın sonunda kestirmiştim kısacık şimdi eski haline dönmesine az kaldı önceki fotomu bulursam atayım, soğan kürü de aklımda :)

İçine bir kapak çam terebenti katın o dökülmesini engelliyor.
Bende önceleri koymuyordum çok dökülüyordu sonrasında durdu.
Bide ben 5-6 saat bekletiyordum.

Teşekkürler ceylin abla peki sampuanına kaç kapak katın mesela yada ayda ne kadar uzadi bnde sackiran oldum ve saclarim döküldü guclendurmesini istiyorum bndede restorex hizli uzayan guclut saçlar serisi var ve evet cok güzel bi sampuan

Valla canım 2 sene de 10 cm anca uzamışken 2 buçuk ayda 5-6 cm uzadı saclarim.
650 ml lık sampuana 3 tatlı kaşığı Badem yağı 3 tatlı kaşığı Çam terebentin koydum ben bana çok iyi geldi.
Eğer saçların yagliysa 2 buçuk kaşığa indirebilirsin canım.

Estağfirullah canım ne izni tabii ki yazabilirsin :)
1 saat bekletiyorum ben yağı ayriyeten sürünce, banyoda ise sampuani surup 1-2 dk masaj yapıyorum o kadar .
Artık badem cam yagi kürünü bende kullanıyor um sacimin gelismelerini buraya yazarim tabi ceylin ablam izin verirse sonucta konu sahibi o izin verirmisin ceylin abla :))

Siteyi gezerken ne güzel bir konu buldum :) Hepsini okudum inş.istediğin uzunluk olur canım. Ben eskiden hep neden saçın sağlıklı olmasını değil de hızlı uzamasını daha çok dert ederler diye düşünüyordum ama son bir kaç aydır anladım Önce siyah upuzun saçlarım vardı, yakın zamanda sıkıldım balyaj yaptırdım sonra yine sıkıldım hafif koyu yaptırdım kestirdim. Gittikçe batırdım yani,şimdi asla ama asla u-za-mı-yor... Burada bir arkadaş saçını boyatmaktan,ombreden filan bahsetmiş sanırım CatlakB ,sakın yapmasın,doğal parlaklığı gidiyor sonra toparla toparlayabilirsen. Keşke eski saçlarıma hemencecik dönebilsem ama kararlıyım Bunlar da benim son 1 seneki değişimim. Saçımı bir an önce uzatıp boya kısımları kestirip kendi rengine dönmesi için uğraşacağım inş.

Eklentiler

• 20150201_194002.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 20150626_134426.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 112
  • 20150827_125130.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 113

Evet o çatlak benim
Ama yapmak istiyorum ya değişiklik istiyorum

Ağlarım
Böğürerek ağlarım

Beni gazla o zaman şu fikirden vazgeceyim
Saçımın en son halini ve kısalığını görünce yeteri kadar gaza gelmedin mi canım Bak en kötüsü ne biliyor musun,boyattığımdan beri sanki hiç uzamıyor.Sen tecrübe etmiş kişilerin sözünü dinle bence, beyaz çıkana kadar doğal halini kullan derim. Yaptığın bakımların bile daha çok etkisini görürsün doğal halindeyken

Boyadım baya ben ya biliyorum ama şeytan dürtüyor
Renk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…