Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Boyadım baya ben ya biliyorum ama şeytan dürtüyor
Renk istiyorum
Doğal haliyle kullanıyorsun sanıyordum, zaten boya varsa biraz değişiklik yap canım ne olacak ki :) Ama açma işlemi filan kötü,iyi bir kuaför de yaptırmalısın.

Ya ama bunlar cok güzel CatlakB ikinci fotodaki gibi pembeli bisey yaptırabilirsin ama uclarina

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-17-09-33-39.png
    334,4 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2015-10-17-09-34-07.png
    489,7 KB · Görüntüleme: 95
İlk fotoğrafta ki saçlara ba-yıl-dım .
Benim saçlarımı da boya o kadar yıprattı ki.
Bakır kızılı yaptırdım önce. Birkaç ay öyle kullandım sonra şarap kızılı yaptırdım. Ki kızıl boya surekli akan rengi giden bir boya. 1 sene kadar kullandım o rengi o 1 sene de 7-8 kere boyatmisimdir rahat.
Tabi saçlar kazık gibi oldu. Doğal dalgaları olan saclarim vardı inanır misin o dalgaları bile bozuldu eski haline dönmüyor.
Birde surekli makyaj isteyen bir renk kızıl. Asla dışarı makyajsız çıkamazdım. Sürekli parlak gorunsun diye masalardim falan. Yeni toparlandı saclarim o faciadan sonra
Şimdi diyorum acaba tekrar boyatsam mi falan diye de cesaret edemem artık :)

Kızıl rengi ben eskiden hiç sevmezdim ama Kiralık Aşk dizisindeki Defne sayesinde aşık oldum resmen Ama kendi saç rengiymiş bir de kızıl renk açık tenlilere ve yeşil,kahve ve bal renginde gözleri olan kişilere süper yakışıyor.Bana hiç yakışmaz mesela Şuan kendi doğal saçın dimi? Bence elleme çok güzel

Evet kendi saç Rengim ama altlarda hafif kızıllık var yine vazgecemiyorum bir turlu tesekkur ederim :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-21-15-17-23.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2015-10-21-15-17-03.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…