-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Doğal haliyle kullanıyorsun sanıyordum, zaten boya varsa biraz değişiklik yap canım ne olacak ki :) Ama açma işlemi filan kötü,iyi bir kuaför de yaptırmalısın.Boyadım baya ben ya biliyorum ama şeytan dürtüyor
Renk istiyorum
Doğal haliyle kullanıyorsun sanıyordum, zaten boya varsa biraz değişiklik yap canım ne olacak ki :) Ama açma işlemi filan kötü,iyi bir kuaför de yaptırmalısın.
Ya ama bunlar cok güzelCatlakB ikinci fotodaki gibi pembeli bisey yaptırabilirsin ama uclarina
Siteyi gezerken ne güzel bir konu buldum :) Hepsini okudum inş.istediğin uzunluk olur canım. Ben eskiden hep neden saçın sağlıklı olmasını değil de hızlı uzamasını daha çok dert ederler diye düşünüyordum ama son bir kaç aydır anladımÖnce siyah upuzun saçlarım vardı, yakın zamanda sıkıldım balyaj yaptırdım sonra yine sıkıldım hafif koyu yaptırdım kestirdim. Gittikçe batırdım yani,şimdi asla ama asla u-za-mı-yor... Burada bir arkadaş saçını boyatmaktan,ombreden filan bahsetmiş sanırım CatlakB ,sakın yapmasın,doğal parlaklığı gidiyor sonra toparla toparlayabilirsen. Keşke eski saçlarıma hemencecik dönebilsem ama kararlıyım Bunlar da benim son 1 seneki değişimim. Saçımı bir an önce uzatıp boya kısımları kestirip kendi rengine dönmesi için uğraşacağım inş.
Kızıl rengi ben eskiden hiç sevmezdim ama Kiralık Aşk dizisindeki Defne sayesinde aşık oldum resmenİlk fotoğrafta ki saçlara ba-yıl-dım .
Benim saçlarımı da boya o kadar yıprattı ki.
Bakır kızılı yaptırdım önce. Birkaç ay öyle kullandım sonra şarap kızılı yaptırdım. Ki kızıl boya surekli akan rengi giden bir boya. 1 sene kadar kullandım o rengi o 1 sene de 7-8 kere boyatmisimdir rahat.
Tabi saçlar kazık gibi oldu. Doğal dalgaları olan saclarim vardı inanır misin o dalgaları bile bozuldu eski haline dönmüyor.
Birde surekli makyaj isteyen bir renk kızıl. Asla dışarı makyajsız çıkamazdım. Sürekli parlak gorunsun diye masalardim falan. Yeni toparlandı saclarim o faciadan sonra
Şimdi diyorum acaba tekrar boyatsam mi falan diye de cesaret edemem artık :)
Kızıl rengi ben eskiden hiç sevmezdim ama Kiralık Aşk dizisindeki Defne sayesinde aşık oldum resmenAma kendi saç rengiymiş bir de kızıl renk açık tenlilere ve yeşil,kahve ve bal renginde gözleri olan kişilere süper yakışıyor.Bana hiç yakışmaz mesela Şuan kendi doğal saçın dimi? Bence elleme çok güzel
Önce çam terebentin yağıyla badem yağını deneyeyim diyordum ama bu daha mı iyidir acaba
Susam yagıda ekle istersen zararı olmaz sonuçtaÖnce çam terebentin yağıyla badem yağını deneyeyim diyordum ama bu daha mı iyidir acaba
Ben nashinin argan yağını da kullanıyorum, yağ yüklemesine uğrayacak saçlar iyiceSusam yagıda ekle istersen zararı olmaz sonuçta
Ben bu tarife evdeki tüm yağları eklerim
Soçlorom yoglonoyoooorrr diye konuda açarsın sonraBen nashinin argan yağını da kullanıyorum, yağ yüklemesine uğrayacak saçlar iyice
Önce çam terebentin yağıyla badem yağını deneyeyim diyordum ama bu daha mı iyidir acaba
Kıskandır sen böyle hıh
Saçlara bak maşallah benim dha onun yarısı kadar bile değildir