Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Boyadım baya ben ya biliyorum ama şeytan dürtüyor :KK43:
Renk istiyorum :KK43:
Doğal haliyle kullanıyorsun sanıyordum, zaten boya varsa biraz değişiklik yap canım ne olacak ki :) Ama açma işlemi filan kötü,iyi bir kuaför de yaptırmalısın.

Ya ama bunlar cok güzel :KK70::mad: CatlakB ikinci fotodaki gibi pembeli bisey yaptırabilirsin ama uclarina :KK15:

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-17-09-33-39.png
    Screenshot_2015-10-17-09-33-39.png
    334,4 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2015-10-17-09-34-07.png
    Screenshot_2015-10-17-09-34-07.png
    489,7 KB · Görüntüleme: 95
İlk fotoğrafta ki saçlara ba-yıl-dım .
Benim saçlarımı da boya o kadar yıprattı ki.
Bakır kızılı yaptırdım önce. Birkaç ay öyle kullandım sonra şarap kızılı yaptırdım. Ki kızıl boya surekli akan rengi giden bir boya. 1 sene kadar kullandım o rengi o 1 sene de 7-8 kere boyatmisimdir rahat.
Tabi saçlar kazık gibi oldu. Doğal dalgaları olan saclarim vardı inanır misin o dalgaları bile bozuldu eski haline dönmüyor.
Birde surekli makyaj isteyen bir renk kızıl. Asla dışarı makyajsız çıkamazdım. Sürekli parlak gorunsun diye masalardim falan. Yeni toparlandı saclarim o faciadan sonra :-)
Şimdi diyorum acaba tekrar boyatsam mi falan diye de cesaret edemem artık :)
Siteyi gezerken ne güzel bir konu buldum :) Hepsini okudum inş.istediğin uzunluk olur canım. Ben eskiden hep neden saçın sağlıklı olmasını değil de hızlı uzamasını daha çok dert ederler diye düşünüyordum ama son bir kaç aydır anladım:KK43: Önce siyah upuzun saçlarım vardı, yakın zamanda sıkıldım balyaj yaptırdım sonra yine sıkıldım hafif koyu yaptırdım kestirdim. Gittikçe batırdım yani,şimdi asla ama asla u-za-mı-yor... Burada bir arkadaş saçını boyatmaktan,ombreden filan bahsetmiş sanırım CatlakB CatlakB ,sakın yapmasın,doğal parlaklığı gidiyor sonra toparla toparlayabilirsen. Keşke eski saçlarıma hemencecik dönebilsem ama kararlıyım :KK45: Bunlar da benim son 1 seneki değişimim. Saçımı bir an önce uzatıp boya kısımları kestirip kendi rengine dönmesi için uğraşacağım inş.

İlk fotoğrafta ki saçlara ba-yıl-dım .
Benim saçlarımı da boya o kadar yıprattı ki.
Bakır kızılı yaptırdım önce. Birkaç ay öyle kullandım sonra şarap kızılı yaptırdım. Ki kızıl boya surekli akan rengi giden bir boya. 1 sene kadar kullandım o rengi o 1 sene de 7-8 kere boyatmisimdir rahat.
Tabi saçlar kazık gibi oldu. Doğal dalgaları olan saclarim vardı inanır misin o dalgaları bile bozuldu eski haline dönmüyor.
Birde surekli makyaj isteyen bir renk kızıl. Asla dışarı makyajsız çıkamazdım. Sürekli parlak gorunsun diye masalardim falan. Yeni toparlandı saclarim o faciadan sonra :-)
Şimdi diyorum acaba tekrar boyatsam mi falan diye de cesaret edemem artık :)
Kızıl rengi ben eskiden hiç sevmezdim ama Kiralık Aşk dizisindeki Defne sayesinde aşık oldum resmen:KK48: Ama kendi saç rengiymiş bir de kızıl renk açık tenlilere ve yeşil,kahve ve bal renginde gözleri olan kişilere süper yakışıyor.Bana hiç yakışmaz mesela:KK48: Şuan kendi doğal saçın dimi? Bence elleme çok güzel

Evet kendi saç Rengim ama altlarda hafif kızıllık var yine vazgecemiyorum bir turlu :KK70: tesekkur ederim :)

Kızıl rengi ben eskiden hiç sevmezdim ama Kiralık Aşk dizisindeki Defne sayesinde aşık oldum resmen:KK48: Ama kendi saç rengiymiş bir de kızıl renk açık tenlilere ve yeşil,kahve ve bal renginde gözleri olan kişilere süper yakışıyor.Bana hiç yakışmaz mesela:KK48: Şuan kendi doğal saçın dimi? Bence elleme çok güzel

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-21-15-17-23.png
    Screenshot_2015-10-21-15-17-23.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2015-10-21-15-17-03.png
    Screenshot_2015-10-21-15-17-03.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 98
X