Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Kumral istiyorum ben ama

yarım saat mi heryerde farklı yazıo ya kimisi 3-4 saat kimisi 1 kimisi bekletebildiğin kadar dio
acaba benm saç diplerimden bu sebepten mi acıo:)

Bir ara ben hep kızıl kullandım.
Bakır kızılı yaptım sonra şarap kızılı.
Oyle güzeldi ki o saç rengi. Aklımda var hala acaba dönsem mi diyorum :)
Şimdi bende aradan ışıltı katayim diyorum sıcak bir renkle . gaza doğru yaparım artık
Kumral istiyorum ben ama

Soğan kuru yumuşacık yaptı saclarimi şahane oldu

Hadi aklına gireyim
Saçlarımıza napıyoruzzz ceylincimmm

Hee soğan kürü vardı bizim sözümden dönmiyeyim
Nasıl yapılıyordu

Soğanın kabuklarını soy dörde böl ustunu geçecek kadar su dok kaynamaya başlasın 5 dk bekle. Yarım saat kadar bekle ılık olsun maşrapaya dok önce diplere sonra uçlara dök.
Bir saat bekleyip yıka.
Yumuşacık oldu valla
Hadi aklına gireyim
Saçlarımıza napıyoruzzz ceylincimmm

Hee soğan kürü vardı bizim sözümden dönmiyeyim
Nasıl yapılıyordu

Son düzenleme:

Sağol canım.
Yapayım bi bakalım.
Dün krepe yaptılar saçıma önce onu açayım ama ankara keçisi gibiyim

Merhaba ceylin abla benim saclarimda seninki gibi ce yillardir ne yapcami şaşırdım once cam yagini sadece sacima surcektim sonra kurur dedilwr bende denemeye karar verdim sen denedin sanırım saçlarını yumusattimi yada saçlarını uzattim saçlarında dökülme oldumu bunlari ayrıntı li anlatirsan sevinirim Teşekkürler

Merhaba . :)
Sadece çam terebentini saç uç ve boylarına sürme. Diplerine de sade olarak surme bir yağ ile karıştırıp diplere surersen kurutma yapmaz. Bende olmadı.
Badem yağıyla karıştırıp sadece diplere surdum . Ayrıca sampuanima kattim ikisini kesinlikle kurutma yapmadı. Ve ciddi mana da uzattı. Ben çok memnun kaldım.
Saçlarım demir eksikliği nedeniyle çok dökülürdü çam terebentin azalttı evet ama çok büyük bir değişim olmadı şahsen. Şimdi restorex sampuanin saç dokulmelerine karşı olanı kullanıyorum ve 2-3 kat azalttı dokulmeyi. Çok memnunum.
Restorexe de kattim yağları, şahane.
Çok pahalı ürünler de denedim ama hakikaten çok memnun kaldım ben bu şampuan ve çam terebentin , Badem yaği ikilisinden.
Tavsiye ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…