- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ya farklilik istiyorum canım ben
Kuzuş boyucaksan hepsini boya gitsin..
Bende sarıya boyuyorum diplerimde hiç yıpranma yok.. 8,0 veya 9.0 'a boyarsan yıpranma olmaz bakım yaptığın sürece.
10 ve üstüne boyadıgında yıpranmaya başlıyor saç.
Aynen arada bende istiyorum valla. Ama boyatmak hiç iyi bir seçenek değil şimdi.
makyajı falan değişik yapiyorum artk
Bu sene tek renk uzun saç moda, ombre falan hiiiiç bulaşma saçını yıpratma.
yarım saat mi heryerde farklı yazıo ya kimisi 3-4 saat kimisi 1 kimisi bekletebildiğin kadar dioSinemaki çoğu kişide dökülme yapıyormuş . Ben kullanmadim daha önce ama uyarılara uydunuz mu ?
En fazla yarım saat bekletin deniliyor. Tahriş ediyormuş fazla kaldığında. Çok olmamış yapali 1-2 uygulama daha yapın derim ben. Eğer hala dokuluyorsa size uygun değil demek oluyor...
yarım saat mi heryerde farklı yazıo ya kimisi 3-4 saat kimisi 1 kimisi bekletebildiğin kadar dio
acaba benm saç diplerimden bu sebepten mi acıo:)
Fazlası tahriş ediyormuş evet. Bence düşürün bekleme suresini aciyorsa
Kumral istiyorum ben ama
Sinemakiye basliyayım bende ya
Çok boş vaktim var zaten bari biseyle ugrasayim
Bir ara ben hep kızıl kullandım.
Bakır kızılı yaptım sonra şarap kızılı.
Oyle güzeldi ki o saç rengi. Aklımda var hala acaba dönsem mi diyorum :)
Şimdi bende aradan ışıltı katayim diyorum sıcak bir renkle . gaza doğru yaparım artık
Soğan kuru yumuşacık yaptı saclarimi şahane oldu
Hadi aklına gireyim
Saçlarımıza napıyoruzzz ceylincimmm
Hee soğan kürü vardı bizim sözümden dönmiyeyim
Nasıl yapılıyordu
Soğanın kabuklarını soy dörde böl ustunu geçecek kadar su dok kaynamaya başlasın 5 dk bekle. Yarım saat kadar bekle ılık olsun maşrapaya dok önce diller sonra uçlara dök.
Bir saat bekleyip yıka.
Yumuşacık oldu valla
Sağol canım.
Yapayım bi bakalım.
Dün krepe yaptılar saçıma önce onu açayım ama ankara keçisi gibiyim
Ankara keçisi ne manyak
Gliss sık o iyi acıyor
Tülerik tüyleri olan keçi türü
Öyle yapıcam artık
Merhaba ceylin abla benim saclarimda seninki gibi ce yillardir ne yapcami şaşırdım once cam yagini sadece sacima surcektim sonra kurur dedilwr bende denemeye karar verdim sen denedin sanırım saçlarını yumusattimi yada saçlarını uzattim saçlarında dökülme oldumu bunlari ayrıntı li anlatirsan sevinirim Teşekkürler