- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Teşekkür ederim. Nerden yaptırdım şu röfleyi. Offfff offfff. Saçlarım aşırı sertleşti.Sinemaki çoğu kişide dökülme yapıyormuş . Ben kullanmadim daha önce ama uyarılara uydunuz mu ?
En fazla yarım saat bekletin deniliyor. Tahriş ediyormuş fazla kaldığında. Çok olmamış yapali 1-2 uygulama daha yapın derim ben. Eğer hala dokuluyorsa size uygun değil demek oluyor...
O zaman yapmayım ben sinemakinin bitmesini bekliycem : )Ceylinimdeceylinim
Bi bakım yağı hazırladım küçük bi kavanozda yarısını kullandım geçen gün sinemakiye başladığımdan beri sadece onu yaptım yani 15 günde bir yapmış olucam 2.sini ay sonunda yapıcam
Teşekkür ederim. Nerden yaptırdım şu röfleyi. Offfff offfff. Saçlarım aşırı sertleşti.
Sakınnnn sakınn yaptırmayın. Ya da açıcı gerektiren renkleri tercih etmeyin. İlk defa açtırdım. Nasıl pişmanım. Saçlar kısa ve az şu anda. Üstüne birde kürden dolayı renginde değişme oluyor. Tekrar boyatsam yıpranacak boyatmasam renk iğrenç. Bunalıma gireceğimBende boya yaptırmayi düşünüyorum da kiyamiyorum açıkçası.
Bolca ılık yağ bakımı yalın kendine gelir umarım
Yasssak
O kadar uğraş sonra maşala o saçları ohhh.
140 dereceden fazlası eziyet saçlara
Sakınnnn sakınn yaptırmayın. Ya da açıcı gerektiren renkleri tercih etmeyin. İlk defa açtırdım. Nasıl pişmanım. Saçlar kısa ve az şu anda. Üstüne birde kürden dolayı renginde değişme oluyor. Tekrar boyatsam yıpranacak boyatmasam renk iğrenç. Bunalıma gireceğim
Bisiiiyyy diyibilir miyimmmmmm ?
Litfin söyliyeyimm ablacımmmmm benimmmm
Bu çatlak kız var ya hani biliyorsun.
Sanırım çatlak olan noktam sızdırma yaptı veee ben birşey yapmak istiyorummmm...
...
...
Ama kızma
Soylicem
Ombreeee
Yassahh mı ?
Yolarım kızım seni deli misin
Ben aradan ışıltı vereyim diyorum da ona bile kiyamiyorum . Hem ombrenin modası geceli çok oldu
Amaaa amaaa amaaaa
Geçmedi ki hala var
Hadi be ordan
Sana bir sene yasak ombre falan
Yaa deme ya öyle
Sen yapmıcam dedin kendi kendine, benimde yapmamı kıskandığından tüm bunlar dimi zilliii
Yapta çalı süpürgesi olsun saçların. Uzamasın berbat olsun
Hangi yağlar var canım ?
Usenmesem bende haftada bir yapacagim ama istemiyorum ya.. Bir kere yaptım güzelce yikarim birazdan dedim kombi bozuldu 2 gün öyle bekledim
Su saçlarım belime gelseydi bi bırakıcam dha uğraşmcam
Ohh şifa olsun canım.
Valla beline gelince de durmayacaksin benim belime geldi kalcama gelsin istiyorum şimdi de
Ya farklilik istiyorum canım ben
Bu sene tek renk uzun saç modaYa farklilik istiyorum canım ben