Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Sinemaki çoğu kişide dökülme yapıyormuş . Ben kullanmadim daha önce ama uyarılara uydunuz mu ?
En fazla yarım saat bekletin deniliyor. Tahriş ediyormuş fazla kaldığında. Çok olmamış yapali 1-2 uygulama daha yapın derim ben. Eğer hala dokuluyorsa size uygun değil demek oluyor...
Teşekkür ederim. Nerden yaptırdım şu röfleyi. Offfff offfff. Saçlarım aşırı sertleşti.

Hangi yağlar var canım ?
Usenmesem bende haftada bir yapacagim ama istemiyorum ya.. Bir kere yaptım güzelce yikarim birazdan dedim kombi bozuldu 2 gün öyle bekledim :KK70:
O zaman yapmayım ben sinemakinin bitmesini bekliycem : ) Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim
Bi bakım yağı hazırladım küçük bi kavanozda yarısını kullandım geçen gün sinemakiye başladığımdan beri sadece onu yaptım yani 15 günde bir yapmış olucam 2.sini ay sonunda yapıcam

Bende boya yaptırmayi düşünüyorum da kiyamiyorum açıkçası.
Bolca ılık yağ bakımı yalın kendine gelir umarım
Sakınnnn sakınn yaptırmayın. Ya da açıcı gerektiren renkleri tercih etmeyin. İlk defa açtırdım. Nasıl pişmanım. Saçlar kısa ve az şu anda. Üstüne birde kürden dolayı renginde değişme oluyor. Tekrar boyatsam yıpranacak boyatmasam renk iğrenç. Bunalıma gireceğim

Yasssak :KK70:
O kadar uğraş sonra maşala o saçları ohhh.
140 dereceden fazlası eziyet saçlara

Bisiiiyyy diyibilir miyimmmmmm ?
Litfin söyliyeyimm ablacımmmmm benimmmm :KK70:
Bu çatlak kız var ya hani biliyorsun.
Sanırım çatlak olan noktam sızdırma yaptı veee ben birşey yapmak istiyorummmm...

...

...

Ama kızma :KK43:

Soylicem

Ombreeee :KK70:

Yassahh mı ?

Aynen ya çok cekiniyorum kiyamiyorum saçlarıma. Belki aradan renk verebilirim yaza... Uzayana kadar sabret bence saçın kötü yerlerini kes sağlıklı saçla devam et..
Bir kere daha boyatirsan elinde kalır mazalah
Sakınnnn sakınn yaptırmayın. Ya da açıcı gerektiren renkleri tercih etmeyin. İlk defa açtırdım. Nasıl pişmanım. Saçlar kısa ve az şu anda. Üstüne birde kürden dolayı renginde değişme oluyor. Tekrar boyatsam yıpranacak boyatmasam renk iğrenç. Bunalıma gireceğim

Yolarım kızım seni deli misin :KK70:
Ben aradan ışıltı vereyim diyorum da ona bile kiyamiyorum . Hem ombrenin modası geceli çok oldu :63:
Bisiiiyyy diyibilir miyimmmmmm ?
Litfin söyliyeyimm ablacımmmmm benimmmm :KK70:
Bu çatlak kız var ya hani biliyorsun.
Sanırım çatlak olan noktam sızdırma yaptı veee ben birşey yapmak istiyorummmm...

...

...

Ama kızma :KK43:

Soylicem

Ombreeee :KK70:

Yassahh mı ?

Hangi yağlar var canım ?
Usenmesem bende haftada bir yapacagim ama istemiyorum ya.. Bir kere yaptım güzelce yikarim birazdan dedim kombi bozuldu 2 gün öyle bekledim :KK70:

Sarımsak yağı
Hint yağı
Hindistan cevizi yağı
Badem yağı

Şimdilik bu 4 lü :) sinemaki bitince
Suan var olan yağları kullancam sonra soğan kürünü yapıcam o zmn da badem ve zeytin yağı kullancam sadece :)

X