- 17 Mayıs 2012
- 2.027
- 120
-
- Konu Sahibi uzgun343434
tek tek nickten alıntı yapmaya uğraşamayacağım. son sayfada herkes dalga geçmişti dayanamadım yazdım. sende benim yazdığımı alıntılayarak bişi yazdın. bende hem onu cevapladım hemde dalga geçenlere seslendim.çoğul konuştum.
Herşey açlık suzusluktur evsizlik işsizliktir...hakiki ihtiyaç sahibi budur !!
evimde/çeyizimde onum yok bunum yok diyerek insanlardan yardım bekleyen kişi topa tutulur..tutanlarda sonuna kadar haklılar... Allah rızası için yardım etmek isteyenler günlerce aç olan birini doyursun...1500tllik gelinlik isteyene deqil...
herşey açlık susuzluk değildir. kaldı ki bu sizlere dalga geçme hakkı vermiyor. zorla mı aldı sizde. gönlünden kopandan istedi. lükse lüks. ister ister. dalga geçmeye lüzüum yok.
neden sürekli dalga geçtiğimiz kanısına varıyorsunuz anlamış değilim.
inanmamak güvenmemek dalga geçmek mi??görende karsımızda ve biz ona inanmıyoruz sanır.
komıkleşme yaa!..
ortada aç kalmış veya evinde bir tabağı olmayan bir insan yok.
gerçekten neye nasıl tepkı vereceğinizi bilmiyorsunuz.
senın gerçekten aç ve susuz olan ve bunu söylemekten bıle utanan insanlardan haberın yok!.
fritöz nedir allahaşkına? pike nedir?
dikkat edersen büyük çelişkiler var.konu sahibi gerçek olsa bile, niyetini doğrudan söylemıyor.çelişki çelişki çelişki.
hem kullanmadığımız, hem de evımızde olupta hiç kullanmadığımız bu nedir ya?.
açık açık liste yapmış
alın diyor işte.
yardıma ihtiyacı olan liste yapmaz.kullanmadığınız ne varsa verın der.eski yeni fark etmez der.
benim 300 tl lik ütüm yok
kizlar banada bi el atsaniz
Evet gelin pikesini unutmayın onu da istedi arkadaş.ne günlere kaldık ya bi tarafta yemek bulamayan insanlar bir taraftan da fritözü, pikenin derdine düşenler.
Bizimde fritöz yok biri de bana onu yollasın
bızımde durumumuz çok iyi
bizde de yok
gayette hepsini okudum . dalga geçecek başka şeyler bulun kendinize. çok ayıp. yüreğiniz çok karanlık. bende inanmadım ama azıcık da olsa gerçeklik payı için hiçbişi yazmadım. vicdanım elvermedi ters bişi yazmaya. sizler nasıl vicdanlara sahipsiniz anlayamıyorum
inanmayın çelişkili noktalarını da söyleyin tamam. ama dalga geçmek ne olursa olsun çok yanlış bişi. ve acımasızca.
o zaman genele yaptigin yorumu bi zahmet enterleyip bi satir assa yapsaydinda ustume alinmasaydim...
bu dava en az 5 yıl sürermiş 5 yıl beklemek zor geldi biz dişimizi sıkalım evlendiğimizde dedik yinede evlenelim
yahu der der zoruna niye gitti ki.
ee bu dalga geçme hakkını mı verdi size. belki sahip olamayacağı çeyiz onun psikolojisini bozacak depresyona girecek. belki çeyiz sermede küçümseyen bakışlara dayanamayacak o akşam canına kıyacak. neyin ne olduğunu nerden bilip de bu kadar dalga geçebiliyorsunuz. ayrıca da fazlalık eşya her evde olabilir. fazlalık çeyizde. çok eskiden alınan bi yemek takımı olur mesela. onu kullanmayacaktır kişi. verecek birini arıyordur. bu arkadaşa verir. siz niye bu kadar çoştunuz anlamıyorum ki. veren verir vermeyen çekilir kenara. bu çoşku nedir onu çözemedim
dalga geçmedik geçtiysek gösterin diyen kullanıcıya gelsin bu. bunlar dalga geçmek değil de ne acaba merak ediyorum. eğer ciddiyseniz dalga geçmek değilse bu, fritözü ben göndereyim size
dalga geçmedik geçtiysek gösterin diyen kullanıcıya gelsin bu. bunlar dalga geçmek değil de ne acaba merak ediyorum. eğer ciddiyseniz dalga geçmek değilse bu, fritözü ben göndereyim size
Düğünde takılacak olan altın ve paralarla evinizin bütün eksiklerini tamamlarsınız ayrıca..
Kayınvaliden madem çeyiz meraklısı serilecek diyor sana ilk yazdıgım cevaptaki gibi cevap verir ve şunu dersin ; Oğlunuzu 80.000 tl'lik borçla alıyorum ne çeyizi ?
Diyeceğin hepi topu bu kadardı bize laf anlatana kadar kayınvalidenle bu konuyu bir kere istişare edip köşene geçip OH BEE ! diyecektin..
Ayrıca ben KADER ARAZ dolandırıcısından sonra itimadımı kaybettim millete..Seni tenzih ediyorum ama öyle..
konu sahibi meajlarimi goruyormusun............