Neden yazmıyorsun evlilik zor diye ...Evlilik kolay değil biz evlendigimizde bir oturma grubumuz işte yatak odamız mutfak eşyamız vardı o kadar çok eksiğimiz vardı ki evlendik ve dügünde takılan takılarımızla birçok eksiğimizi tamamladık..
Ayrıca ben eşimin işi geregi şehir şehir gezdim diyar diyar mühendisti eşim ve millet bizi parayla onuyor sanıyordu :
...Gelin bakın evime eşyalarım artık taşınmaktan harap oldu bulaşık makinamı evlendikten tam tamına 4.5 yıl sonra aldım..onun bile taksini bitirmeden taşınma sırasında ön kapağını içeri soktuklarını görünce bütün gün üzülmüştüm..Kolay değil hayat babasından anasından varlıklı olanlar için belki bu tip şeylerin bir ehemmiyeti yoktur ama bizim için öyle idi...
Sırf birikim yapacagım diye artık koltuk başları sallanan oturma grubumu degiştirmiyorum...
Gıcır gıcır öten bir yatagım var ve elbise dolabımızın artık monte edip sökmekten dolayı sallanır hale geldi..Severek isteyerek aldıgım kızımın odasının dolabının arkasının suntası artık yok ! duvara dogru dayadım ve taşırken sagolsunlar altını kırmışlar..Yatagını mahfetmişler üzerinde envayi çeşit çizik var..Ama değiştirmiyorum hiç birini niye ? ÇÜNKÜ EV ALMAK İSTİYORUM !
Ben de hevesleniyorum, ben de istiyorum ama KAZIN AYAĞI ÖYLE DEĞİL ...