-
- Konu Sahibi uzgun343434
benimki ütü olacak yalniz fritöz degil unutma.
dalga gecmek degildir bu, bizim 300 tl lik ütümüzün olmadigi vurgulamaktir. anlayana
konu sahıbı ıcın soylemıyorum ama ınsanlar genel olarak hem hayatlarından hıc kısmak ıstemıyorlar hemde herseyın en guzelıne sahıp olmak ıstıyorlar.
ee bu dalga geçme hakkını mı verdi size. belki sahip olamayacağı çeyiz onun psikolojisini bozacak depresyona girecek. belki çeyiz sermede küçümseyen bakışlara dayanamayacak o akşam canına kıyacak. neyin ne olduğunu nerden bilip de bu kadar dalga geçebiliyorsunuz. ayrıca da fazlalık eşya her evde olabilir. fazlalık çeyizde. çok eskiden alınan bi yemek takımı olur mesela. onu kullanmayacaktır kişi. verecek birini arıyordur. bu arkadaşa verir. siz niye bu kadar çoştunuz anlamıyorum ki. veren verir vermeyen çekilir kenara. bu çoşku nedir onu çözemedim
ee bu dalga geçme hakkını mı verdi size. belki sahip olamayacağı çeyiz onun psikolojisini bozacak depresyona girecek. belki çeyiz sermede küçümseyen bakışlara dayanamayacak o akşam canına kıyacak. neyin ne olduğunu nerden bilip de bu kadar dalga geçebiliyorsunuz. ayrıca da fazlalık eşya her evde olabilir. fazlalık çeyizde. çok eskiden alınan bi yemek takımı olur mesela. onu kullanmayacaktır kişi. verecek birini arıyordur. bu arkadaşa verir. siz niye bu kadar çoştunuz anlamıyorum ki. veren verir vermeyen çekilir kenara. bu çoşku nedir onu çözemedim
fatma bi firsat verde kiz cevap yazsin..
sadece konu sahibine ; şimdi sana evlilik zordur diye başlayan şeyler yazmıcam bak gerçekten ihtiyacın varsa yardım etmek istiyorum Allah rızası için ve doğacak olan bebeğim için..
3 saaten beri konuya 3 mesaj yazdim twety
seninkierden az yani
Yok sen o fritözü konu sahibine gönder ben fritözsüz evlenirim de yaşarım da
benim 300 tl lik ütüm yok
kizlar banada bi el atsaniz
Evet gelin pikesini unutmayın onu da istedi arkadaş.ne günlere kaldık ya bi tarafta yemek bulamayan insanlar bir taraftan da fritözü, pikenin derdine düşenler.
birde liste yazmıstı ya o beni koparmıstı
evinde bilgisayarı olmayan cok da tenceresi olmayannn yok
Bizimde fritöz yok biri de bana onu yollasın
her dert eden, heves edip de alamadıklarını burdakilerden isteseydi ohooo :26:
Neden yazmıyorsun evlilik zor diye ...Evlilik kolay değil biz evlendigimizde bir oturma grubumuz işte yatak odamız mutfak eşyamız vardı o kadar çok eksiğimiz vardı ki evlendik ve dügünde takılan takılarımızla birçok eksiğimizi tamamladık..
Ayrıca ben eşimin işi geregi şehir şehir gezdim diyar diyar mühendisti eşim ve millet bizi parayla onuyor sanıyordu :...Gelin bakın evime eşyalarım artık taşınmaktan harap oldu bulaşık makinamı evlendikten tam tamına 4.5 yıl sonra aldım..onun bile taksini bitirmeden taşınma sırasında ön kapağını içeri soktuklarını görünce bütün gün üzülmüştüm..Kolay değil hayat babasından anasından varlıklı olanlar için belki bu tip şeylerin bir ehemmiyeti yoktur ama bizim için öyle idi...
Sırf birikim yapacagım diye artık koltuk başları sallanan oturma grubumu degiştirmiyorum...
Gıcır gıcır öten bir yatagım var ve elbise dolabımızın artık monte edip sökmekten dolayı sallanır hale geldi..Severek isteyerek aldıgım kızımın odasının dolabının arkasının suntası artık yok ! duvara dogru dayadım ve taşırken sagolsunlar altını kırmışlar..Yatagını mahfetmişler üzerinde envayi çeşit çizik var..Ama değiştirmiyorum hiç birini niye ? ÇÜNKÜ EV ALMAK İSTİYORUM !
Ben de hevesleniyorum, ben de istiyorum ama KAZIN AYAĞI ÖYLE DEĞİL ...
Konu sahibi de gazel de yok ortada burada millet gene birbirine girdi. Dünde böyle oldu çok ilginç
twety senden özür dilerim. senin yazdıklarına baktım. sen bişi yapmamışsın :) yanlışlık oldu