- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
-
- Konu Sahibi uzgun343434
ya kızlar neden bu kadar abarttınız anlamıyorum.
inanmıyorsanız yardım etmezsiniz. bu zamanda kimseye güven olmaz evet buda doğru. ben kız bu konuyu açtığında okudum ama yardım etcek bişeyim yoktu , ve güvenmediğim için okudum ve konudan çıktım.
ya kız gerçekten bu durumdaysa. bu ihtimali düşünün bir yaw. bu kadar saldırı bu sözler bu kınamalar neyin nesi. başınıza gelmesinde de mi korkmuyorsunuz. yüzde 1 ihtimal bile olsa ya gerçekse. yazık ya bu kadar saldırı
konuyu iyi okumamissin herhalde ihtiyaci olan bi utuye 300 tl verirmi ona 300 tl vercegine kap kacagini tamamlardi utuymus vs boyle seyleri zaten ev ziyaretine gelenlerde tamamlayabiliyor bi ihtiyacin varmi diye soruluyor yoksa ya para veriyorlar ya ev hediyesi getiriyorlar,bu kadar zor durumdayken en son alacagi sey utu olmaliydi..
bu arada ne kiniyorum nede dalga geciyorum herkes en iyi sartlarda evlenmiyor,
ama ayaginida yorganina gore uzat diye bi atasozu var..
arkadaslar bı turlu eskı konunun lınkını bulamadım bırı yazabılırmı acaba meraktan olucemmmm
ozaqman borcunuz biraz düzene girince mahkeme işi hal olunca evleninn
Evet gelin pikesini unutmayın onu da istedi arkadaş.ne günlere kaldık ya bi tarafta yemek bulamayan insanlar bir taraftan da fritözü, pikenin derdine düşenler.
ne gerçekse ya!!!
aç mı?
susuz mu?
çıplak mı?
evsiz mi?
işsiz mi?
nedir ????
kayınvalide ve çevresine karşı mahçup olmamak için eksiklerini kk üyelerinden isteyen biri.. aç deqil açıkta deqil...bukadar eksik herkeste var ben 17 yıllık evliyim bnm evimdede eksik var..ne demek ya çeyiz serilecek eksiklerim var yardım edin...yok artık ne günlere kaldık... bu konuda hiçbir şekilde bir dram yok...sadece sömürü...AYIP YAA!!!
gayette hepsini okudum . dalga geçecek başka şeyler bulun kendinize. çok ayıp. yüreğiniz çok karanlık. bende inanmadım ama azıcık da olsa gerçeklik payı için hiçbişi yazmadım. vicdanım elvermedi ters bişi yazmaya. sizler nasıl vicdanlara sahipsiniz anlayamıyorum
bi bak bakalimm ben dalga gecmismiyim dalga gecicek tek kelime yazmadim sen benim vicdanimi sorgulayamazsin...
özel hedef yazmadım. dalga geçenlere söylüyorum. okurken nicklere bakmıyorum
herşey açlık susuzluk değildir. kaldı ki bu sizlere dalga geçme hakkı vermiyor. zorla mı aldı sizde. gönlünden kopandan istedi. lükse lüks. ister ister. dalga geçmeye lüzüum yok.
ne gerçekse ya!!!
aç mı?
susuz mu?
çıplak mı?
evsiz mi?
işsiz mi?
nedir ????
kayınvalide ve çevresine karşı mahçup olmamak için eksiklerini kk üyelerinden isteyen biri.. aç deqil açıkta deqil...bukadar eksik herkeste var ben 17 yıllık evliyim bnm evimdede eksik var..ne demek ya çeyiz serilecek eksiklerim var yardım edin...yok artık ne günlere kaldık... bu konuda hiçbir şekilde bir dram yok...sadece sömürü...AYIP YAA!!!
nicklere gore yorum yaparsan iyi olur kimseyi zan altinda birakma...
gayette hepsini okudum . dalga geçecek başka şeyler bulun kendinize. çok ayıp. yüreğiniz çok karanlık. bende inanmadım ama azıcık da olsa gerçeklik payı için hiçbişi yazmadım. vicdanım elvermedi ters bişi yazmaya. sizler nasıl vicdanlara sahipsiniz anlayamıyorum
biri gelse dese acim ekmek ver , bende amann babane desem ozaman yaziklar olsun bana, allah tepemden bakar elbet birgün
ama 300 tl lik ütüsü olan biri gelip burda eksiklerinin tamamlanmasini isterse inanman ve yardimda etmem
300 tl ye ütü alacagina tabak tencere alsaymis, ütü okadarda lazim degil , misal ben ütü yapmiyorum camasirlari hemen islakken cirpip asinca kirisik olmuyor
neyse ya kib basicam simdi , bosuna tartisiyoruz burada
dipnot. fritöz neyim yollayanlarda sonrada lütfen burda gelip aglamasinlar dolandirildik diye
Herşey açlık suzusluktur evsizlik işsizliktir...hakiki ihtiyaç sahibi budur !!
evimde/çeyizimde onum yok bunum yok diyerek insanlardan yardım bekleyen kişi topa tutulur..tutanlarda sonuna kadar haklılar... Allah rızası için yardım etmek isteyenler günlerce aç olan birini doyursun...1500tllik gelinlik isteyene deqil...
biri gelse dese acim ekmek ver , bende amann babane desem ozaman yaziklar olsun bana, allah tepemden bakar elbet birgün
ama 300 tl lik ütüsü olan biri gelip burda eksiklerinin tamamlanmasini isterse inanman ve yardimda etmem
300 tl ye ütü alacagina tabak tencere alsaymis, ütü okadarda lazim degil , misal ben ütü yapmiyorum camasirlari hemen islakken cirpip asinca kirisik olmuyor
neyse ya kib basicam simdi , bosuna tartisiyoruz burada
dipnot. fritöz neyim yollayanlarda sonrada lütfen burda gelip aglamasinlar dolandirildik diye