Sana inanmayanlardan biri de ben olduğum için yazını sonuna kadar okudum.. Aklıma takılan şeyleri yazıyorum cevaplarsan sevinirim..
- Neden yasak olmasına rağmen bu konuyu 3.kez açtın? Konun kapatıldı, başka biri seninle ilgili konu açtı orada da sağolsun arkadaşın seni aratmadı sürekli sanki seni tanıyor gibi ihtiyacı var, o bunu bunun için dedi vs.. O arkadaşın karışması da sana inanmamızı engelledi çünkü o da herkes gibi seni forumdan tanıdı bu kadar olaya karışmamalıydı ki hala karışıyor. Herkes sadece kendi görüşünü yazsın tanımadığınız kişilere kefil de olmayın, avukatlığını da yapmayın.
- Eşinin maaşı iyi bence de ama sonuçta o borcu da siz yaptınız neden sanki başka biri yapmış gibi konuşuyorsunuz anlamadım. 2 milyarlık geliriniz varsa 2 milyar harcayın bilemedin 3 milyar harcayın. 80 milyar az para değil..
-Burada kimse size dilenci, dolandırıcı falan demedi lütfen insanların günahını almayın.
- Kayınvalideniz madem sizin bu çeyiz yoksunluğu durumunu küçümseyecek maddiyatta bir insan neden bu kadar borcunuz var? Ve nişanlınızın ailesi sizi tanımıyor mu yani durumunuzu bilmiyor mu?
- 3 tencere 3 tabak 3 çatalsa tek derdin hemen ben göndereceğim. İnanmadık diye kalpsiz, insafsız olduysak. Sizde fritöz istediğiniz için uçarı ve bencilsiniz o zaman arkadaşım
- Deseniz ki evimizde eşya yok evleniyruz zor durumdyız herkes yardım eder elinde olanı esirgemezdi siz orada kayınvalidem gelecek mahcup olmak istemiyorum diyorsunuz hala..
- Evinde bilgisayar olmayan da var sokakta yatanda..
- Kusura bakma sen duygu sömürüsü yapıyorsun bunu isteklerin açısından demiyorum. Herkes konu açıyor herkes yanlış anlamalara maruz kalıyor. Hepimiz isyan edelim o zaman lanet okuyalım birbirimize.. Kim günahını alıyorsa Allaha havale ediyorsun öyle mi burası herkese açık bir forum canım arkadaşım sende 2 gün önce o kadar tutarsız cevaplar verdin ki sana inanan bile inanmaya dönüştü hala kafam dalgındı kendimi yanlış anlattım durum bu diyeceğine milletin tepkisini çekmeye çalışıyorsun
- Şimdi sen kalkıp gene vicdansızsınız, ön yargılısınız diyebiliyorsun yani. Hani net üzerinden kimse kimseyi tanıyamazdı işine geldiği gibi herkes..
- 300 tllik ütü ve fritöz olayına da değinseydin keşke onları unutmuşsun..
- Biz senden ne eşinin nerede çalıştığını, ne senin kimliğini istedik. Ben açıkcası inandıracak bir yazı bekledim ama eskisinden daha foss.. Anca inanmayanları yerden yere vurmşsun. Senin yerinde olsam durumu kısa öz anlatır inanan inanmayan herkese teşekkürler derim nedir bu ya bir küfür etmediğin kalmış sanki 40 yıllık ahbabız sana inanmak zorundayız..
- 2 milyar eşinin maaşı artı senin maaşın bence 300e o çeyiz tamamen eksiksiz alınır bende geçen gün arkadaşımı nişanlandırdık ve o 320ye halletmişti ne ararsan da vardı evinde tencere takımıydı tabağıydı borcamıydı.. bursanın çok pahalı bir şehir olduğunu sanmam 3-5 değişir belki fiyatlar
- İnşallah da ben yanılıyorumdur sen haklı çıkarsın...